reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy z Austrii

reklama
Jestem Madzia. Wraz z mężem i naszym synkiem mieszkamy w Austrii dopiero rok. Do tego czasu zdążyliśmy się już rozejrzeć i zaklimatyzowac. Mamy z głowy całą tę papierową procedurę, choć nie było łatwo, ale ogromnym wsparciem byli dla nas nasi pracodawcy. Jestem młodą mamą, mam 24 lata.

Wszystko zaczęło się rok temu. Wcale nie mieliśmy zamiaru mieszkać za granicą, a już na pewno nie w Austrii. No ale jak widać, los płata nam różne figle. Decydującym faktem było to że jestem w ciąży. Ale z perspektywy czasu nie żałuję tej decyzji. Ani ja, ani mój mąż.

reklama
Hejo ja nie ogarniam ostatnio...duzo zalatwiania, pracy i do tego podziebiona jestem.
Witam nowe mamusie
Happy79 pewnie,ze pamietamy co tam u was.
Madziulinka blizej mam do ciebie jak Wiednia

Do góry