reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Austrii

reklama
hej

czy któraś z Was rodziła może w Hanush lub zna jakieś opinie na ten temat, bo musze dokonac wyboru szpitala i rozpatruje Wilhelminen - opinie są różne i dobre i złe, lekarz poleca mi Hanush ale nie moge znaleźć nikogo kto tam rodził.

Z góry dzięki za info

Co do infekcji intymnych to w pierwszej ciąży miałam ich sporo, tyle że mi towarzyszył swiąd i lekarz pozwoli mi brać probiotyki ginekologiczne np Provag z Polski i wszystko przecgodziło

anetaz, ja rodzilam w Hanuschu, tez z polecenia dwoch lekarzy. Sam porod i polozne wspominam bardzo dobrze, natomiast nie bardzo potrafilam sie dogadac z siostrami z "pokoju dziecinnego", choc biore poprawke, ze to bylo pierwsze dziecko, stres i hormony:-)

reklama
Hej dziewczyny , pytała ostatnio już o szczepienia bo mam okropny dylemat ... Teraz głównie chodzi mi o Rotawirusy , czy wy szczepiłyście ?? Jakie macie zdanie na ten temat??

anetaz ja rodziłam w Wilhelminen i nie moge narzekać :)

Do góry