reklama
Kasia15044 polecam 100% sok z zurawiny, mozna go kupic w kazdej aptece w PL, pilam go codziennie, rodzilam 6 dni po terminie, infekcji nie mialam
magdalena6 ja czekalam do miesiaca od przeslania decyzji o przyznaniu FBH
magdalena6 ja czekalam do miesiaca od przeslania decyzji o przyznaniu FBH
hej
czy któraś z Was rodziła może w Hanush lub zna jakieś opinie na ten temat, bo musze dokonac wyboru szpitala i rozpatruje Wilhelminen - opinie są różne i dobre i złe, lekarz poleca mi Hanush ale nie moge znaleźć nikogo kto tam rodził.
Z góry dzięki za info
Co do infekcji intymnych to w pierwszej ciąży miałam ich sporo, tyle że mi towarzyszył swiąd i lekarz pozwoli mi brać probiotyki ginekologiczne np Provag z Polski i wszystko przecgodziło
czy któraś z Was rodziła może w Hanush lub zna jakieś opinie na ten temat, bo musze dokonac wyboru szpitala i rozpatruje Wilhelminen - opinie są różne i dobre i złe, lekarz poleca mi Hanush ale nie moge znaleźć nikogo kto tam rodził.
Z góry dzięki za info
Co do infekcji intymnych to w pierwszej ciąży miałam ich sporo, tyle że mi towarzyszył swiąd i lekarz pozwoli mi brać probiotyki ginekologiczne np Provag z Polski i wszystko przecgodziło
vici
mama Victor´a & Raphael`a
Co do FBH to u mnie kolo mies chyba trwalo,no ale jak przyznaja to i tak nalicza od daty zlozenia wniosku wiec bez stresu :-)
Kasia15044
Zaciekawiona BB
Dziewczyny jesli już piszecie o FBH to napiszcie ile ono wynosi na jedno dziecko?
anetaz, ja rodzilam w Hanuschu, tez z polecenia dwoch lekarzy. Sam porod i polozne wspominam bardzo dobrze, natomiast nie bardzo potrafilam sie dogadac z siostrami z "pokoju dziecinnego", choc biore poprawke, ze to bylo pierwsze dziecko, stres i hormony:-)
Kasia15044
Zaciekawiona BB
Marynka dziekuje
reklama
Hej dziewczyny , pytała ostatnio już o szczepienia bo mam okropny dylemat ... Teraz głównie chodzi mi o Rotawirusy , czy wy szczepiłyście ?? Jakie macie zdanie na ten temat??
anetaz ja rodziłam w Wilhelminen i nie moge narzekać
anetaz ja rodziłam w Wilhelminen i nie moge narzekać