reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy z Austrii

reklama
Wera a w ktorym tc jestes? Moze bedzie tak jak Kapelutek pisze i badania bedziemy mialy pozniej.

Kapelutku a czy te witaminy przepisal Ci dr Wiltos czy moze kupilas je bez recepty?

Kupilam bez recepty. Wiltos mi niczego nie przypisywal, a jak mu powiedzialam, ze zazywam takie tabletki, powiedzial, ze to dobrze. I nic wiecej... zbyt wylewny to on nie jest :-)

Ja też całą ciążę brałam femibion:-) jakoś 5-6 miesiąca jeszcze żelazo. Do tej pory juz prawie rok po porodzie a dalej mam problem z anemia. Przed ciążą tego nigdy nie miałam tego problemu. Któraś z mam ma może podobne doświadczenia?
Vixen to miałaś przejścia z tym torem. No te masy cukrowe może są ładne ale smak nie bardzo. Jak tam sobie Filip daje rade w przedszkolu?

Gabi89 Filip idzie dopiero od poniedziałku, dziś byliśmy tylko pooglądać, chwilę posiedział w swojej grupie, ale cały czas z nim byliśmy, więc na razie mu się podobało. Zobaczymy co będzie jak wyjdę :p

Co do pytania o badania moczu i krwi - niektórzy ginekologowie robią nawet co miesiąc, ale obowiązkowo do MKP są tylko dwa. Mnie gin przepisowo tylko 2x wysłał na badania, więcej nie miałam ;)

gabi89 to u mnie wrecz odwrotnie cale zycie problemy z zelazem i anemia. Po porodzie jak reka odjal, wyniki marzenie :)

Gabi z tego co pamietam jestes z 2 bez. Czy wybralas juz jakies przedszkole dla coreczki? Ja wlasnie zbieram opinie bo gdzies mala musze zapisac.

Natalia7 narazie mała nie idzie do przedszkola może jak skończy 3 lata:-) kolo mnie są dwa przedszkola prawie pod nosem jedno takie fajne nowe na nowym osiedlu mieszkaniowym:-) a ty tez z 2 bez jesteś?

reklama
Do góry