reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Austrii

reklama
Wera a w ktorym tc jestes? Moze bedzie tak jak Kapelutek pisze i badania bedziemy mialy pozniej.

Kapelutku a czy te witaminy przepisal Ci dr Wiltos czy moze kupilas je bez recepty?

Kupilam bez recepty. Wiltos mi niczego nie przypisywal, a jak mu powiedzialam, ze zazywam takie tabletki, powiedzial, ze to dobrze. I nic wiecej... zbyt wylewny to on nie jest :-)

Ja też całą ciążę brałam femibion:-) jakoś 5-6 miesiąca jeszcze żelazo. Do tej pory juz prawie rok po porodzie a dalej mam problem z anemia. Przed ciążą tego nigdy nie miałam tego problemu. Któraś z mam ma może podobne doświadczenia?
Vixen to miałaś przejścia z tym torem. No te masy cukrowe może są ładne ale smak nie bardzo. Jak tam sobie Filip daje rade w przedszkolu?

Gabi89 Filip idzie dopiero od poniedziałku, dziś byliśmy tylko pooglądać, chwilę posiedział w swojej grupie, ale cały czas z nim byliśmy, więc na razie mu się podobało. Zobaczymy co będzie jak wyjdę :p

Co do pytania o badania moczu i krwi - niektórzy ginekologowie robią nawet co miesiąc, ale obowiązkowo do MKP są tylko dwa. Mnie gin przepisowo tylko 2x wysłał na badania, więcej nie miałam ;)

gabi89 to u mnie wrecz odwrotnie cale zycie problemy z zelazem i anemia. Po porodzie jak reka odjal, wyniki marzenie :)

Gabi z tego co pamietam jestes z 2 bez. Czy wybralas juz jakies przedszkole dla coreczki? Ja wlasnie zbieram opinie bo gdzies mala musze zapisac.

Natalia7 narazie mała nie idzie do przedszkola może jak skończy 3 lata:-) kolo mnie są dwa przedszkola prawie pod nosem jedno takie fajne nowe na nowym osiedlu mieszkaniowym:-) a ty tez z 2 bez jesteś?

reklama
Do góry