reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Austrii

Tak mozna byc mimo testow negatywnych.Ja bym radzila sie jednak umowic na wizyte.A jak z innymi objawami??piersi nabrzmiale,nudnosci,nerwy??Jest cos co moze swiadczyc o ciazy??Nawet mycie zebow moze byc malo przyjemne;-)

Piersi ja przed @, ale to u mnie normalne, czyli nic nadzwyczajnego..., czasem pokluje jajnik i poboli brzuch jak na @, ale potem przestanie, a z nerwami to juz gorzej... ale ja zwsze PMS okropne mialam wiec to tez pewnie normalne. Moze winna cysta, chociaz jak do tej pory to one pojawialy sie i znikaly i nie mialy wplywu na dlugosc cyklu. :confused: Ah... Ide posprzatac, zajac glowe czyms innym... a jak do poniedzialku nic nie przyjdzie to zadzwonie do ginka.

reklama
a jak do poniedzialku nic nie przyjdzie to zadzwonie do ginka.

no to happy79, dzis chyba czas do ginka, co? czy cos sie pojawilo w miedzyczasie? To czekanie jest naprawde okropne. Kobieta chcialaby wiedziec juz natychmiast a tak szybko to nie idzie.... Trzymamy kciuki!

Ja dzisiaj kolejny - ale i ostatni tydzien nauki zaczynam!
Jeszcze tylko do soboty i mam wolne!!!
Oby wytrzymac, bo juz jestem u kresu sil!

W czwartek i pt. mialam taki bol glowy, ze nie bylam w stanie duzo zrobic... Troche jestem wiec do tylu, ale dam rade!

Pozdrawiam dziewczynki!
p.s. vici, nie widze tego watku o wakacjach, czy urlopach....

Dziendobry :-)
Wczoraj wyszalal sie maly na sankach a ja caly weeckend umieralam.Gardlo mnie tak bolalo,ze az na uszy siadlo...do tego katar doszedl masakra byla.Tantum werde,miod i wygrzanie sie chyba pomoglo bo dzis juz ze mna lepiej.A w sobote z mega katarem stalam w kuchni i pierogi robilam ruskie :-D mezusiowi sie zachcialo i obiecal,ze zajmie sie caly dzien malym to zrobilam.
Poziomeczka w grupie nie widzisz watku??A wogole jakies tematy tam widzicie??
Happy79czekamy na info czy pojawila sie @ czy idziesz do gina??A i do grupy zaproszenie poszlo :-)

Ależ mnie tu dawno nie było, chyba nie nadrobie zaległości, widze jakieś zaproszenia (nie wiem o co chodzi :szok: )
Siedziałam nad książkami, musiałam napisać prace licencjacką, do tego mojej czarodziejce ida zębole, mamy już 6 zębów, więc pisałam w dzień, w noc, w dzień, w noc, kiedy tylko sie dało,
no i kupe scenariuszy, ojjjjjjjjj masakra, i w sumie dalej cos trzeba sie uczyc

dziewczyny a w jakich wy bezirkach mieszkacie??:confused:
pozdrawiam was serdecznie

ooo! to widze, ze z kolezanka mozemy sobie rece podac! Jest juz nas dwie, uczyce sie!
Rozumiem Cie doskonale i lacze sie w bolu, ja wlasnie tez w srodku sesji!

Ja mieszkam w 21. Bezirku.

vici, ja widze tylko Mamy z Austrii, Pora do kuchni i lekarze nianie.

czesc dziewczeta!

znwou jakas cisza.... a tak dobrze nam juz szlo....
:tak:

ciekawe czy bede nadal taka atywna na forum jak moja malutka juz przyjdzie na swiat, hihi :cool2:
Dzis mam pierwszy w tym tygodniu egzamin, potem jutro, po jutrze i w sobote.
ojojojoj, jak ja to wszystko dam rade.....

poza tym mam straszne zadyszki i ciezko mi ogolnie... ach....

reklama
Witam :-)
Ja jak zwykle na posterunku ;-)
Poziomeczka pewnie ciezka no poczatku bedzie co zagladac ale mam nadziej,nie zapomnisz o nas :-)
Aleksix no widze zauczona jestes ale i przerwe trzeba nieraz robic

U nas dzis cudnie,uwielbiam taka zime.W miera cieplo i do tego sniezek pruszy.Z rana spacerek zaliczylam(jak zwykle zreszta z sunia) i auto odsniezylam sobie moze popoludniu nim pojade.Jak jest slisko wole jezdzic z napedem na 4 kola i z abs i esp a nie autem co to nic nie ma :-/ i tylko je odsniezam...Przez to wszystko mezus jezdzi rowerem do pracy albo piechotka ;-)

Do góry