reklama
Elzbieta1986
Zaangażowana w BB
Ja dziewczynki nie dam rady w tym tygodniu ale na nastepne spotkanie sie pisze
kapelutek
Zaangażowana w BB
Dzień dobry :-)
To jutro o godzinie 12 spotykamy się na U4 Meidling Hauptstrasse? Czy tak?
To jutro o godzinie 12 spotykamy się na U4 Meidling Hauptstrasse? Czy tak?
vici
mama Victor´a & Raphael`a
No dziewczyny milego spotkania zycze :-) Fajnie macie ,ze tak blisko mieszkacie...
I widze w koncu sie ruszylo to nasze "austryjackie" forum fajnie :-) Ja ostatnio malo czasu mam ale staram sie choc podczytywac.
I widze w koncu sie ruszylo to nasze "austryjackie" forum fajnie :-) Ja ostatnio malo czasu mam ale staram sie choc podczytywac.
Kapelutek właśnie też pisałam z tym pytaniem To proponuję już konkretnie, jutro godz 12, stacja U4 Meidlinger Hauptstrasse
Szkoda, że nie wszystkim Mamom pasuje, ale mam nadzieję, że nie poprzestaniemy na tym jednym spotkaniu i jeszcze będzie okazja żeby poznać wszystkie forumowe Mamy
Jak się wyjdzie z u-bahnu to tam jest taki sklep z bio żywnością, może umówimy się przed wejściem do niego żeby się nie szukać po całej stacji? Ja mam ciemne włosy i będę miała kremową kurtkę
Szkoda, że nie wszystkim Mamom pasuje, ale mam nadzieję, że nie poprzestaniemy na tym jednym spotkaniu i jeszcze będzie okazja żeby poznać wszystkie forumowe Mamy
Jak się wyjdzie z u-bahnu to tam jest taki sklep z bio żywnością, może umówimy się przed wejściem do niego żeby się nie szukać po całej stacji? Ja mam ciemne włosy i będę miała kremową kurtkę
kapelutek
Zaangażowana w BB
Ja założę zielony krótki płaszczyk do blond włosów :-)
25letnia Mama
Początkująca w BB
Ok, to do zobaczenia jutro, mój brzuch będzie szedł chwilę przede mną także powinnyście mnie poznać
Witam wszystkie Mamy z Austrii.
Jestem listopadową mamą 2012 i z przyjemnością chciałabym do Was dołączyć jeśli pozwolicie.
Od paru dni podczytuje forum, jednak nie sposób wszystko nadrobić. Od dzisiaj postaram się być na bieżąco.
Jestem listopadową mamą 2012 i z przyjemnością chciałabym do Was dołączyć jeśli pozwolicie.
Od paru dni podczytuje forum, jednak nie sposób wszystko nadrobić. Od dzisiaj postaram się być na bieżąco.
reklama
vici
mama Victor´a & Raphael`a
mikimar napisz cos wiecej o sobie :-)