Witam wieczorowa pora,
U mnie towarzystwo juz spi. Laura juz coraz lepiej i dzis nawet bylismy z nia na basenie na Babyschwimmen. Zadowolona byla bardzo. Dzis pierwszy raz zanurkowalysmy

W ogole ja to nie ruszylo, ani sie nie poplakala, ani nie rozesmiala. Caly czas ogladala sie za instruktorka i jej konewka

Kathinka widzialam torcik dla Maji Poziomeczki... cudny.
A co do sukni Kate to tez uwazam, ze byla bardzo ladna i chetnie bym taka zalozyla, gdyby slub byl jeszcze przede mna. Calej reszty to bym nie chciala. Ja jak sie denerwuje to albo mi szczeka drzy, albo sie smieje. Na naszym slubie mialam banana od ucha do ucha, to na takim wielkim umarlabym chyba ze smiechu, albo odeslaliby mnie do wariatkowa

Poziomeczka echh nam dwom sie trafily niezle wrazliwce. My tez wciaz walczymy z bezsennoscia. Do tego ostatnio doszlo cos, na co nie pozwalalam przez caly okres karmienia piersia (no moze nie w pierszym miesiacu), a mianowicie zasypianie na piersi. Moja gwiazda ostatnio protestuje, gdy usypiam ja bez cyca, albo zabieram, gdy widze, ze usypia podczas karmienienia. W ciagu dnia spi dwa, trzy razy po pol godziny i jak nie na cycu to tylko na spacerze.
Cos jeszcze mialam wam napisac i zapomnialam. Ojj chyba ta cisza w domu dziala na mnie tez usypiajaco.
Aaa juz wiem, my uzywamy pampkow z dm. U nas sie sprawdzaja super. Ostatnio dostalam jednego pampersa tego activ, czy jakos tak. No i laska go przesikala.