reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Austrii

Wesolych Swiat Wielkanocnych!!!
froheosternjpg.gif

Do zobaczenia po Swietach :-)

reklama
Dziewczyny no przezylam horror poprostu dzisiaj.
W tamtym roku szczepilismy Nusie na kleszcze bo jezdze z nia do Polski na wakacje a tam masa kleszczy i w tym roku tez sie wybieram wiec stwierdzilam ze tez trzeba by ja zaszczepic,wiec maz zadzwonil umowil termin i poszlismy,na miejscu lekarz zobaczyl uszy i gardlo podciagnal rekaw i zrobil szczepionke po czym poprosiul o karte szczepien zeby przykleic naklejke ze szczepionki i zbladl,normalnie myslalam ze dostane zawalu bo za nim cokolwiek powiedzial to tak panicznie zaczal patrzec w kompa i ta karte i wydawal dzwieki jak z horroru ze ja poprostu umarlam tysiace mysli na sekunde co jej dal,co sie stanie,co teraz bedzie,Boze moje dziecko itd.....Okazalo sie ze Jessi wcale nie potrzebowala tej szczepionki bo byla robiona w zeszlym roku i miala byc na dwa lata tylko ze w tamtym roku zapomnial calkowicie nas o tym poinformowac a po drugie do jesnej cholery to on jest lekarz i pierwsze co powinnien zrobic to popatrzec w tego swojego kompa gdzie ma wszystko na temat Jessi od jej urodzenia i w karte szczepien za nim cokolwiek zrobi.Zapewnil nas oczywiscie ze nie bedzie to mialo dla nie absolutnie zadnych konsekwencji szkoda tylko naszych 25 euro ktore musimy zaplacic i to nic ze z jego winy.Jestem tak wsciekla ze az mnie trzepie doslownie i oprocz tego panicznie sie boje zeby faktycznie nic jej nie bylo teraz:-( totalnie zawiodl mnie ten lekarz po raz 3 juz a najgorsze ze tu u nas nie ma innego w poblizu ale piernicze to i i tak zmienie nawet jesli bede musiala placic bo corcia moja najwazniejsza a idac z czymkolwiek do niego nie czuje sie wogole pewnie juz:-(

Wiesz Nuska wcale Ci sie nie dziwie, ze sie zdenerwowalas, kazdy by sie wsciekl. Lekarza to koniecznie zmien, bo szkoda nerwow na przyszlosc. A co do szczepionki to moze poczytaj o tym na necie - moze znajdziesz jakies informacje na ten temat. Zawsze to spokojniejsza bedziesz :)
klaudusia a patrzylas moze na allegro? moze tam znajdziesz cos ciekawego. Ja tam ostatnio zamowilam mojemu siostrzencowi taka ksiazeczke na Pierwsza Komunie: OSOBISTA PAMIĄTKA I KOMUNII ŚW.-PRZESYŁKA GRATIS (1515674957) - Aukcje internetowe Allegro Jestem bardzo zadowolona, bo sliczna jest!

Naila oni juz mieli slub cywilny i bylam swiadkiem i wtedy na allegro zamowlam grawerowane kieliszki z ich imionami i data slubu w takiej jakby skrzynki sliczne byly a teraz maja koscielny i nie mam pojecia co im dac popatrze na allegro ale jqkbyscie mialy jakis pomysl to dajcie znac

Naila no chcialam poczytac w necie ale sie boje bo mam zawsze takie szczescie ze znajduje same najgorsze informacje ale moze sie przelamie:-(

Klaudusia ja tez mam nadzieje a wrecz wierze w to calym sercem ze jej nic nie bedzie tak jak mowil i mam ten sam problem z prezentem na slub ale na szczescie do wrzesnia mam czas wiec poszperam na allegro moze wynajde cos fajnego.

Hej dziewczyny

My jutro do Pl wybywamy.Po swietach mezus do pracy wraca a ja z dzieciakami jeszcze z 2 tyg. posiedze,a co....w kraju nie bylam od sierpnia zeszlego roku:szok:
Spoznione zyczonka dla Majusi -sloneczko- usmiechu,zdrowka,full zabawek,ogrom milosci i nieustajacej radosci dla rodzicow!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Nuska-wspolczuje przezyc i tez mam nadzieje ze dziecko nie ucierpi za brak kompetencji lekarza,ktory zaczyna caly proces od konca,brrrr

Vici-no witaj z powrotem.Jak w PL?Jak sprawa z finanzamtem?
No oby ta robota byla lepsze i kasowo i czasowo:-)

Ostatni tydzien mozna powiedziec ze pechowo u mnie,bo mnie kanary w U-banie zgarnely,a ja jechalam sobie nieswiadoma niczego.Wyciagam wochenke,pokazuje a tu okazuje sie ze ona z popszedniego tygodnia.Po prostu wychodzac rano przerzucilam ja z torebki do plecaka bedac swiecie przekonana ze biore wlasciwa a tu stara nie wyrzucona no i przyszlo mi placic 70 euro kary:baffled::baffled::baffled::baffled::baffled:A ta dobra lezala sobie w torebce jak nigdy nic.Tak jakby mi sie przelewalo......
Finansowo jakos nie mozemy wyjsc na prosta,echhh
Dzis zakupilam na willhaben corci ten wychwalony przez was laufrad,nawet z nia bylam po odbior,myslalam ze troszke po drodze sobie pocwiczy ale okazalo sie ze siodelko za wysoko bylo i czubkami palcow sie odpychala i rownowage tracila,no i na nastepne cwiczenia przyjdzie pora po naszym powrocie.Zobaczymy czy sie wzajemnie polubia:-D
Dziewczyny ja po wczorajszych masazach.Bylo bosko,50 min przyjemnosci,plecki ,nogi i stopy!
W PL jeszcze piling i fryzjer na mnie czekaja.No mowie wam odmlodze sie o jakies 10 latek,ha,ha;-)

Na koniec SPOKOJNYCH,RODZINNYCH,Slonecznych I WESOLYCH SWIAT,Mnostwa smakolykow ,a jakze-MOKREGO DYNGUSA I Szczesliwego powrotu dla tych wyjezdzajacych:-)

Pewnie odezwe sie z Krakowa,pa

Zdrowych,spokojnych Swiat Wielkiej Nocy.Smacznego jajaka i mokrego dyngusa

Witam z rana przy kawce.
Nuska no z lekarzem to przegiecie zmieniaj bo nie wiadomo o czym jeszcze kiedys zapomni...Wspolczuje przezyc na pewno sie niezle musieliscie zdenerwowac.
Beabea milego pobytu w PL,no a po powrocie czekamy na relacje:-)Zobaczysz,ze ten laufrad to fantastyczna sprawa:yes::yes:

Odezwe sie jeszcze pozniej,milego dnia

reklama
Do góry