reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Austrii

No Wy to chyba wszystkie do Pl. jedziecie... ja zostaje w wiedniu. moj A. pracuje na nocki i nie moze brac wolnego w tym czasie, wiec do Polski nie da rady jechac, a ja bez niego nie chcem:p Za to w maju jak pojade na komunie to pewnie z tydzien minimum posiedze :):) Takze odbije sobie :-)
To Dziewczynki szczesliwej drogi Wam zycze, Wracajcie szybciutko ;-)

A no i zapomnialam sie pochwalic, ze u lekarza synus potwierdzony, takze przeczucie sie sprawdzilo:) A moj A. caly czas powtarza, ze on to od poczatku wiedzial, ze to chlopczyk bedzie! Ahh te chlopy hehe

reklama
Dziewczyny ja tez zostaje i to sama:-/ Znaczy sama chlopakow wygonilam aby choc oni mieli swieta.Ja jutro i w sobote popoludniowka a w swieta na rano do 16 wiec po co by tu mieli sami siedziec tym bardziej,ze moj mezus ma jutro wolne.A i jutro Victor ma 5 urodzinki...pierwsze bezemnie i to chyba bardziej mnie przybija jak ta praca w swieta...ale nie bede smucic...odezwe sie jak humor mi sie poprawi

vici, ojeeej! 5-te urodzinki bez Ciebie.... To rzeczywiscie tez bym byla przybita... No ale nie lam sie, odbijecie sobie po swietach jak bedziesz miala jakis wolny dzien! :tak:

Ja tez w Wieniu zostaje, jak zawsze, wiec dla mnie to normalka i wcale mi sie nigdzie jezdzic nie chce :-)

Naila, gratuluje chlopaczka! Jak chcieliscie chlopca to tym bardziej super wyszlo. My (a szczegolnie moj maz) chcielismy dziewuszke i wyszla nam piekna Majusia!

Beabea, dziekuje za zyczonka dla Maji

Nuska, to lekarz konowal, no!:wściekła/y::no:
Ale nie martw sie, wydaje mi sie, ze naprawde nic sie malej nie stanie. Dobrze, ze to nie bylo nic powazniejszego. Czas na zmiane lekarza chyba....:tak:

No to coz, dziewczynki, to wesolych swiat i mokrego dyngusa!!!

poziomeczko ciesze sie ze smakowal torciki podobal sie Majuni na razie niemam jak wrzucic fotki na swoj profil ale nadrobie
Vici smutno tak samej
Nuska wspolczuje przejsc z lekarzem konowalem

Ja odpoczywam . Wies , powietrze pogoda wszystko perfekcyjne no i rodzina zachwycona moimi dziecmi
Gabi sie odblokowala gada jak najeta no i juz na dobre pozegnalismy pampersy. Nawet na droge nie dala zalozyc

zmykam na slonko

By marzenia się spełniły,
kury jaja poświęciły,
tata nam dyngusa sprawił
ksiądz nam święta błogosławił.
Byśmy w święta byli razem
jak nam na Wielkanoc każe

poziomeczka to nie bylo tak do konca jak piszesz, bo ja nie powiem, ale po cichu marzylam o coreczce ;-) Ale z mojego synusia tez sie bardzo ciesze :) A kiedys moze i coronia bedzie :-p

Vici Najlepsze zyczenie dla Twojego synka!!! Duzo radosci, zdrowka i spelnienia marzen!!

Tak wogole to sie dzis lekko zdenerwowalam, bo obeszlam 6 sklepow i w zadnym nie bylo koszyczka!!! i ciekawe w czym ja jutro poniose te swoje jejczka, chrzan i reszte 'wyposazenia'. Po prostu smiech na sali... no nic chyba bede musiala wszystko upchac do koszyczka-miniaturki ktory jako jedyny posiadam :/:/:/ choc nie bardzo mi sie to usmiecha...

No a poza tym pogoda piekna wiec jest sie czym tez cieszyc :-)

vici, wszystkiego najlepszego dla Victorka w dniu urodzinek!!!! Duuuzo, duzo zdroweczka i pieknego dziecinstwa!!!!

Naila, najwazniejsze, zeby dzidzius byl zdrowy a szczescie jest i tak ogromne! Kochac bedziesz tak samo, czy to chlopiec czy dziewczynka!

Tez przesylam zyczenia (rowniez te spoznione) dla Waszych dzieciaczkow :-D. Wszystkiego najlepszego!
Wlasnie ciasto upieklam i przyozdobilam je Jelly Bean- (To maja byc jajeczka ;-)).
I oficjalnie rozpoczelam sezon balkonowy. :-)
Naila: Ja koszyczek dzis znalazlam w tanim sklepie :tak:. To pewnie jutro sie w Emaus zobaczymy.. :tak: Ja ide z mezem i jego bratem (niech pozna polskie tradycje).
A potem jedziemy na Schönbrunn na jarmarkt.
Wesolych Swiat!

reklama
happy ja obeszlam wszystkie te centshopy,ktore byly w poblizu, przy okazji libro itp. i nic nie bylo. Ozdob owszem pod dostatkiem,ale koszyczka nie bylo. Dlatego moj koszyczek miniaturka juz jest przyozdobiony i czeka na jutrzejsza wycieczke do Emaus :) A twoj maz pochodzi z Austrii? bo piszesz ze brat musi poznac polskie tradycje...

I oczywiscie Dziewczynki ja rowniez zycze Wam Wesolych Swiat!!

Do góry