reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Austrii

reklama
Woda jest wazna ale niestety sama sie do tego nie stosuje a to zle. Staram sie nie jesc po 17-stej ale mnie zzera stres.czytaj( jem byle co i byle jak ,jak mam stres)!!!

bo jak tak to mozna tylko zabij mnie teraz nie wiem jak temu jest po niemiecku chyba GriB ale nie jestem pewna w kazdym razie kupuje w Hofer bo zarzucam zupy jarzynowe :)

Dziewczyny chodzila ktoras z Was kiedys z kijkami (Nordic Walking) ? mi kijki od 6 miesiecy leza kupilam i nawet nie rozpakowalam,myslicie ze jabym chodzila godzine dziennie to schudlabym?
JA chodze :) daj znac kiedy sie znow wybierasz polecimy razem

Kathinka ale Ty masz romantyczne chhwile w swojej historii zycia. Az zazdrosc.Choc co moge sie pochwalic moj mi przynajmniej raz w rygodniu kwiatuszki przyniesie bo czekoladki sa zabronione!!!
Wlasnie ,wy tu o figurach, Przynajmniej Klaudusia ma cos do zrzucenia. Przynajmniej tak pisze!!Przynajmniej nie czuje sie tak samotnie w ciaglym odchudzaniu.Mnie to tym bardziej przeszkadza,ze jestem niska i zawsze (przed ciaza) bylam szczupla,nie chuda ale szczpla.a teraz te kilogramy tak sie mnie trzymaja,tak ciezko jest mni zrzucic kazdy kilogram.:-(
Ja teraz mam jakiegos dola niby jestem specem w odchudzaniu ;) tyle diet machnelam a jakos nie moge 3 dni przebrnac a romantycznych chwil taaaaaaaaaaaaaak bylo troche dlatego teraz ta codziennosc czasem dobija hihi i ja upiekszamy jakims wypadem we dwoje ;)

Ja dzis lece na imrezke urodzinowa dwulatki potem po swoje zakupy tortowe najprawdopodobniej i dzien minie a od jutr juz w torty bo mam dwa do oddania wieczorem w piatek no i naszej poziomeczki na sobote

Kathinka-a bylas moze na diecie takiej 14-sto dniowej? Nie znam nazwy,dokladnie jest wypisane co jesc podobno wyniszczajaca ale dziala? Moze wiesz cos na jej temat?

reklama
Witam i tak tylko na chwileczke, bo robota jestem zawalony, w piatek 15ty i trzeba podatek wyliczyc:-) A w tym miesiacu cos firmy sie zapomnialy i pozno dokumenty poprzynosili.

MB - hormonow nie bralam

Maxmama, widze ze o dietach rozmawiacie, dolaczam sie bo ja tez ciagle z waga walcze. Tylko ze mnie to slodycze zabijaja, za czekolade to pokroic bym sie dala. A czasami wieczorem mnie taka ochota najdzie, ze pekam a jem. Co do diety 14dniowej, dokladnie chyba 13 dni trwa, i jesli sie nie myle to Kopenchadzka sie nazywa. Ja jej nie stosowalam, ale moja siostra tak. I owszem, chyba z 8kg schudla ale b. szybko wrocila do wagi. A w zeszlym roku byla (i jest nadal bo to dluga dieta) na diecie Dukana (bialkowej), schudla 20kg i teraz trzyma wage, badania ok wyszly. Dla mnie ta dieta odpada bo warzyw nie jem, a ona glownie na warzywach i bialkach sie opiera.

A najlepsza dieta to MZ (mniej zrec) i sie ruszac! Taka prosta niby tylko czemu tak ciezko sie dostosowac?:-)

Pozdrawiam, moze pozniej klikne

Do góry