Hej
Witaj Klaudusia!!!!
Wspolczuje wam problemow z zabkami.Nikolka ma 20 mleczakow i na razie nie widze zeby cos zlego sie dzialo.Pomalu zbieram sie na pierwsza wizyte u dentysty i cos czuje ze beda problemy ze zgryzem,bo tak calkiem gorna szczeka nie zachodzi na dolna,zobaczymy....
A Kevin ma 8 zebolkow juz jakis czas i stanelo....
A ja tak calkiem z innej beczki.
Czy ktoras zna sekret zupy pikantnej tej ktora podaja w chinskiej?????
My lubimy chodzic do chinki,dawniej dosc czesto zesmy sobie folgowali,ostatnio wiadomo rzadziej.Wiem ze ta zupa rozni sie troche smakiem w roznych knajpach.Mam taka jedna w 10 bez.co dla mnie i smak i konsystencja tej polewki jest idealna
Nie wiem czy jest do odtworzenia w warunkach domowych
Pochwale wam sie ze ide 19 kwietnia na masaze,psiapsiolka mi strzelila taki prezent na urodziny,podobno jest bosko bo sama byla.Babka godzine masuje plus stopy do tego.Wstyd przyznac-
Nigdy nie bylam na zadnym masazu-to bedzie moj debiut.
Ja uwielbiam wogole jak mi ktos robi przy glowie,jak mnie mizia,ugniata, drapie,zwl po plecach
Tak ze nie moge sie doczekac...
A w Pl siostra z kolei jak na Swieta przybede juz mi wykupila 2 seanse pilingu kawitacyjnego
(IMIENINOWY GESCHENK)
Chyba to wszystko przez to ze kiedys sie zalilam jaka ja to "zapuszczona",zasiedziana i te de i te pe
To teraz mam,ha,ha
Ok wrzuce wam jeszcze linka ,moze ktoras znow skorzysta,tym razem chodzi o rozmiarowki butow,szczegolnie dla dzieci.
Tabela rozmiarów - obuwie