Hello,
Oooo widze, ze mamy nowa mamusie. Witam i napisz cos wiecej o sobie
Ojj wspolczuje prochnicy. A mozna mleczaki zalakowac?
Poziomeczko wazna jest higiena i nie podawanie slodkich soczkow, szczegolnie w nocy, bo wtedy zmienia sie ph jamy ustnej i bakterie szaleja. Najlepiej do picia podawac sama wode. Poza tym predyspozycje genetycznie tez sie licza.
Poza tym zazdroszcze, ze mozesz przenosic Maje z wozka do lozeczka, u nas gdy tylko otworze drzwi wejsciowe, to Laura ma wielkie oczy. W domu nie spi w ogole w ciagu dnia, bo nie pozwalam jej zasypiac przy piersi, wiec spi tylko na spacerach. Z jednej strony dobrze, bo ja moge spokojnie usiasc na lawce w parku i poczytac, ale z drugiej malo co moge zrobic w domu. Ale najlepsze jest to, ze wieczorem zasypia sama w lozeczku. Nie wiem, czemu ma taki problem w ciagu dnia
My dzisiaj spotkalysmy sie z kolezankami w parku. Za bardzo nam sie to spotkanie nie udalo. Laura o 12 zaczela mi ryczec i musialysmy wrocic, bo nie moglam jej niczym uspokoic. Nawet usiadlam na lawce i chcialam ja nakarmic
Cos jej nie podpasowalo. Zreszta mysle, ze wyczula moj nastroj. Zawsze lubilam ta kolezanke, jednak od czasu gdy pojawily sie nasze maluchy, cos mnie w niej wkurza
Sama nie wiem co. To glupio zabrzmi, ale mam takie wrazenie, jakbysmy konkurowaly, ktore dziecko sie lepiej rozwija
Nie mozna sie jej o nic spytac, bo odpowiada mi ze zloscia. No chyba, ze dotyczy to pokarmow stalych, ktorych Laura nie chce, a tamtej corka wcina az jej sie uszy trzesa
No, a moze jestem przewrazliwiona
Sama nie wiem.