reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Austrii

Hej hej moje drogie
Niestety praca od maja juz boi dzwonili do mnie a ja za hiny nie dostane miejsc w przedszkolu dzis bo zeby mala przyzwyczaic to tak bym msiala buuuuuu ale mily pan powiedzial ze jak Gabi idzie we wrzesniu to mam sie zdzwonic i pogadamy . Tak wiec sprawa sie przedluzyla ale kontakt mam

MIlo bylo przez chwile poczuc swoja wartosc :)
Dlatego nic glosno nie hcialam mowic o co siac zamet jesli wychodzi inaczej niz czlowiek chce

Ostatnia edycja:
reklama
Dziewczyny, a moze miala by ktoras ochote na spacer w czwartek lub piatek?Ma byc ladna pogoda.I bedzie do okazji poznania sie.A wlasciwie to mnie.HI:-D bo Wy juz "stare znajome":-)

w czwartek, jesli uda mi sie zmienic termin mojej gimnastyki (a mam zamiar) i nie odwiedzi mnie tesciowa to ja sie pisze :tak:
w piatek mam lekarza z Maja
maxmama, to ty mieszkasz w 22.? czy Asiunia?
Bo wsypa sie do tego dobrze nadaje

Ja jesli nie bede siedziala z corka kolezanki to tez sie pisze na spacer a czemu nie tylko jabede dopiero we czwartek rano wiedziala czy mam isc do znajomej czy moge z wami sie spotkac

Poziomeczka kurcze szkoda mi tak mala juz wypychac z domu ale pomowie z mezem w sumie to nasza wspolna decyzja :)

Kathinka sprobuj moze jakas Tagesmutter znalezc. Trzeba szanse wykorzystac :-) Gdybys chciala w St. Pölten, to ta do ktorej bedzie chodzila Laura jest naprawde przemila ;-)
Poziomeczka juz sie zastanawialam nie raz co jest przyczyna.
Laura nadal glownie na cycu wisi. Do tego obiadek. Mysle, ze nie jest glodna, bo w nocy jak sie budzi i czasem juz nieprzytomna daje jej cyca, to nie chce. Spi najczesciej w lozeczku, do 3 nad ranem, potem karmienie i spanie z nami.
Juz bardziej bym sie sklaniala ku temu, ze jej za goraco, bo mamy bardzo cieple mieszkanie i nic z tym zrobic sie nie da. Jeszcze sie zastanawiam, czy to nie przez ta sucha skore, bo na pewno ja to swedzi.
A zapomnialam jeszcze. Powiedzcie mi co sie kupuje tutaj w prezentach slubnych? Zostalismy zaproszenie do znajomych na przyjecie po slubie, dla znajomych. No i nie wiemy co im kupic

Ostatnia edycja:
Poziomeczka nie,nie jestem z 22 ale moge dojechac.Dziewczyny milego wieczorku i spokojnej nocki,bo to juz za mna,ale widze,ze niektore jezcze niedospane chodza.Na pocieszenia kazdy z nas kiedys tak mial.:tak:Moj przesypial cale nocki od 6 miesiaca,I to ja go musialam budzic do jedzenia bo zyl tylko powietrzem.

Czesc dziewczyny!!!
Nie zdąże Was nadrobic bo mam ostatnio troszke na głowie bylismy na weekend w Polsce mąż zapisał się na prawo jazdy(c).
Było świetnie odpoczełam ale teraz znów sprzątanie dom i rozpieszczona przez ciocie Inga ;-).
Kathinko No super że Cię docenili!!! No dziwnie by bylo jak by się stało inaczej, zdolniacha przecież jesteś.
Poziomeczko Maxmama ja chętnie się spotkam na spacerku....

Mąż usypia Inge a ja musze rzeczy posortowac za małe(moje i Ingi) :-)....znów przytyłam już nie zła kulka ze mnie.
Pogoda bajeczna nam się robi WIOSNA......ale się ciesze mam zamiar na moje urodzinki na te wodospady pojechac około 15 kwietnia oby było tak ładnie w ten weekend.
Uciekam mam nadzieje że teraz będe częsciej do Was zaglądac ale ostatnio jakoś mi to nie wychodzi.

poziomeczko dzieki kurcze biorac pod uwage pol etatu i kaske jaka mi zaproponowali sensu to nie ma bo tyle to ja siedzac na pupie na mala dostaje no norma nie mam dyplomu cukiernika to placa jak dla pracownika co po cukiernikach sprzata wrrrrrrrrr

reklama
witam slonecznie.
To jak z jutrzejszym dniem? Ja i tak ide na spacer i moze byc wyspa.Tylko o ktorej godzinie pasuje tym,ktore maja czas?
Ja juz dzis zmykam i odezwe sie wieczorkiem. Milego dnia dla Was i maluszkow!:-)

Do góry