vici
mama Victor´a & Raphael`a
Witam,zyje i jest do kitu.Narazie nie mam sil pisac.Okazalo sie,ze policjant sie uparl.Do BH napisal co innego jak do skarbowki i szlag mnie trafia.Niby meza zatrzymali we wrzesniu i audi wlasnie prowadzil a ten o niczym nie wie...Narazie beda sie kontaktowac z policjantem i jak bedzie przystawal przy swoim to jakies 6-8 tys trzebabedzie zaplacic.Ale jeszcze zobaczymy bo jak bedzie ostawal przy swoim to bede chciala wiedziec kiedy we wrzesniu Jacka zatrzylami bo on byl na urlopie w Pl i sie zrobily niezle klocki...Facet w skarbowce mily i pomocny ale zobaczymy co i jak bo teraz wszystko w rekach tego policjanta.Z BH jeszcze nie mamy odp...
Sorki nie chce mi sie pisac z tego wszystkiego...
Wy tu o szkolach i cudzoziemcach ja na szczescie nie mam tego problemu nie ma to jak mala miejscowosc:-)
A i auto kupilismy i tez juz zameldowalam tu,kolega meza z pracy sprzedal nam swojego renaulta espace matko jaki autobus........i 7 miejsc
Kathinka zdrowka dla mamy a cos mi sie wydaje,ze ta "wiadomosc" to cos z tymi tortami moze firma czy cos...:-)
happy widze ,ze teraz juz jakos spokojniej piszesz o wszystkim co przechodzicie,widac spokoj w twoich postach to dobrze,bo to najwazniejsze
spadam bo przez te nerwy znowu glodna jestem...a jeszcze popoludniu do lekarza skonsultowac wyniki,wymiekam musze zwolnic a narazie nie ma jak:-(
Sorki nie chce mi sie pisac z tego wszystkiego...
Wy tu o szkolach i cudzoziemcach ja na szczescie nie mam tego problemu nie ma to jak mala miejscowosc:-)
A i auto kupilismy i tez juz zameldowalam tu,kolega meza z pracy sprzedal nam swojego renaulta espace matko jaki autobus........i 7 miejsc
Kathinka zdrowka dla mamy a cos mi sie wydaje,ze ta "wiadomosc" to cos z tymi tortami moze firma czy cos...:-)
happy widze ,ze teraz juz jakos spokojniej piszesz o wszystkim co przechodzicie,widac spokoj w twoich postach to dobrze,bo to najwazniejsze
spadam bo przez te nerwy znowu glodna jestem...a jeszcze popoludniu do lekarza skonsultowac wyniki,wymiekam musze zwolnic a narazie nie ma jak:-(