reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Austrii

Marta moja mama mieszka w 3 bez ja w 12 ale na spotkania zawsze chetna :)

No wlasnie jak mi dzieci ( MAX) dojdzie do siebie to zapraszam do mnie na ploteczki wszystkie ktore dadza rade

Jakies fatum kurka nade mna wisi tfutfu

Jestem wegetarianka od niedawna ale przemiana w roslinozerce trwa u mnie juz pare miesiecy
Mimo ze moj maz dale miecho kocha i kochac bedzie mi z moim zielskiem jak to on nazywa dobrze jest :)

Ostatnia edycja:
reklama
To ciesze sie ze jestecie chetne na ploeczki i takie tam :-)...Razem zawsze razniej i mozna jakos oderwac sie od codziennosci...A tak poza tym to poszukuje zlobka dla mojej malej,bo chcem isc na kurs...z tego co wiem mozna czekac nawet do roku czasu na miejsce.Az boje sie myslec ehhehehe,ze trzeba tyle siedziec jeszcze w domu :szok:...Pozdarwiam to moj email marta27701@wp.pl piszcie:-)

marta polecam kursy w programie NOVA z waff refundowane i z opieka do dzieci a GG nie masz ???

poziomeczka ja do wrzesnia jeszcze w domu wiec spoootkanek zorganizuje :)

Trzymajcie kciuki za moje szkraby zaraz ide do lekarza

:-)Dzien Dobry !!!
Naprawdę dziś śliczny mamy!!!
Musze go jak najbardziej wykorzystac po śniadanku za chwilke ząbki i idę na
spacerek!!! Dłuuuuuuuuuuuuuuugi bo i zakuppki mam zamiar dołączyc!:-)
mb1 No no ciekawe ważenie:eek:.
Kathinka Życze dobrej informacji od lekarza.
Poziomeczko No niuśka już w normie:-D.
Wygląda calkiem oki wczoraj skończyłam ten antybiotyk3dniowy no i jeszcze
czopki od kaszlu pare zostało ale rewelacja już są nie kaszle.
Nawet kataru nie widac, do tego dupka zagojona już prawie :-)
tak że nie tylko słoneczko na dworze u nas też:-D:-D:-D.
Idę za chwile się ładnie ubrac i Ingusie też i na spacerek.
A Inga 14 skończy 7 miesięcy jejku jak to leci!!!!
Nie mam suwaczka, jak będe miała wiecej czasu to zrobie.
Buziaki ale ta pogoda pozytywnie na mnie działa.
( a tak wogóle to wyspałam się z małą wczoraj caly dzień i do 2 w nocy sobie wszystko posprzątałam;-);-);-)poprasowałam a nawet obiad przygotowałam tak że mam dziś dzień lenia:tak::-D:-Dna domiar szcześcia niuśka i dziś dala mi do9 pospac).

frania to pracowicie dzien spedzilas
dobrze ze z malutka juz dobrze

U nas Max ma lekkie zapalenie ucha le obylo sie bez antybiotyku ( narazie)
Gabi zostala ulaskawiona na kolejne 2 miesiace bo z lekarzem umowilismy sie ze wcale jej az tak tej OP nie potrzeba mozemy poczekac czyli pozytywnie
W bonusie dostalam tez rozliczenie za ciepla wode i ogrzewanie i fajnie bo przyszly miesiac nie placimy za mieszkanie tyle oszczedzilam a jakim cudem ?? Nie wiem

Hej kochane,
Marta witaj i pisz jak najczesciej.
Frania jak to dobrze, ze malutkiej juz prawie przeszlo.
Kathinka trzymam kciuki zeby Maxowi szybko przeszlo, no i zeby Gabi to OP nie bylo potrzebne.
Dziewczyny moja Laura ma juz pierwszy miesiac za soba:szok::szok::szok:Kiedy to zlecialo?
Dzis pogoda taka sliczna, ze o 10 zapakowalam mala w wozek i poszlam odwiedzic kolegow z pracy, przeszlysmy troche po sklepach, usiadlysmy z kolezanka na kawce na rynku, spacer po parku i dopiero teraz dotarlysmy do domu. A niunia obudzila sie tylko na karmienie i znow spi. Ciekawe jak bedzie w nocy:-)
Udanego popoludnia Wam zycze

reklama
HEJ
Witam Was
ale weekend zlecial.....my po chrzcinach,po gosciach i calym chaosie:biggrin2:
Maly przespal cala msze,a chrzest byl po mszy i wtedy juz na czuwaniu smial sie do ksiedza,ani sekunde nie zaplakal,nawet przy dosc obfitym polewaniu woda glowki ,tak ze bylo ok.
Potem obiad w knajpie a pozniej salatki ,placki w domu i troche alkoholu;-)Wszystko byloby pieknie,ale niestety atmosfere popsula moja urocza sasiadka z dolu,przyszla ok. godz. 18 ze ponoc jej sie lampa kolysze na suficie!!!:szok:(dla mnie totalna bzdura )Procz mojej Nikolki bylo jeszcze dwoje dzieci,3 i 5 letnie ktore bawily sie w pokoiku i przybiegaly do nas do salonu od czasu do czasu i pewnie to jej przeszkadzalo.Przyleciala z pyskiem i jak zwykle klekotala ze nie bylo jak do slowa dojsc.Nie robilismy nic co by wykraczalo poza przyjete normy,zadnych tancow ,pprzekrzykiwan,zreszta byla zwykla pora.
No mowie wam dziewczyny jej nawet glosne pierdniecie przeszkadza i ewidentnie nie lubi dzieci:baffled:
Wszyscy byli oburzeni i radzili ze musimy cos z tym zrobic bo nam na glowe wejdzie i chyba faktycznie trzeba sie przejechac do Gesiby i powiedziec pare slow o tym konflikcie.
Echhh nie chce sobie znow cisnienia podnosic,gledzeniem na jej temat.....

We wtorek rodzinka wracala do kraju i smutek mnie ogarnal bo ja taka beksa jestem jak sie mam rozstawac:-p
Na domiar zlego pokasowalam sobie niechcacy pare zdjec z chrzcin w aparacie bo robilam sobie miejsce na nowe a bylam swiecie przekonana ze je wgralam do komputera.Szkoda mi ich jak choleraaaaaaaaa....

No i dzis mialam do tej Gesiby pojechac,bo mi kolezanka miala dzieci pilnowac,a tu wczoraj dzwoni ze jej robota wpadla i nie da rady.I odlozony wyjazd na nie wiadomo kiedy,echhhh

Do góry