Hej dziewczyny! Nareszcie Weekend!!!!!
Poziomeczka: wiem, wiem, ze bede musiala zmienic tryb zycia, ale mnie wciaz gdzies gna :-) Tyle jest rzeczy do zrobienia! A tym egzaminem sie nie martw. I tak super dajesz sobie rade, bede trzymala kciuki za obrone.
Kathinka: Wow wegetarianka! ja bez mieska bym nie umiala, zreszta jestem prawie na wszystkie warzywa uczulona wiec nic innego mi nie pozostaje
mb_1: jeszcze nie wiem, kiedy bede w St.Pölten, ale mam nadzieje, ze juz wkrotce
. Fajnie byloby nareszcie sie spotkac. Mam nadzieje, ze jeszcze w pazdzierniku. Slczna dzidzia, tez widzialam na nk i od razu pomyslalam wow jak ten czas szybko leci :-).
frania20: Fajnie, ze u Ingi juz lepiej.
Oby tak pozostalo.
marta27701: Hej Marta! Witam! Ja mieszkam w 11 wiec niedaleko.
beabea: Jedza ta sasiadka. A ja na rozne okazje to polecam Windbeutel z Merkura albo Billi-(w zamrazarce) tanie i bardzo dobre!
Ja jak zwykle w biegu. Przedwczoraj kurs. Wczoraj angielski. No i praca. Ale dzis zrobilam sobie z kuzynka meza babski dzien i pojechalismy na Wegry do Sopronu do kosmetyczki etc. (wiem, wiem troche sie balam, bo w polskich wiadomosciach to tak strasza- mama mi juz kilka smsow wyslala zebym nie jechala, no ale juz po ptokach
, zreszta akurat tam to chyba nie ma zagrozenia).
Poza tym juz 9 dni spoznia mi sie @ , ale dzis mialam leciutkie (takie rozowe i bezowe- sorki za opis
) plamienia, wiec nic sie nie nastawiam. Tylko sie denerwuje bo zaraz po @ mialam isc z wynikami do ginka, a tu nadal nie wiem na kiedy wizyte zrobic... hmmm Kupilam ciacha i wcinam nerwowo, bo paznokci mi szkoda- mam swiezo zrobione