reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Austrii

Wiem wiem Vici, pójdę, w lutym mam jeden dzień wolny w środku tygodnia, to na wtedy się umówię.

Powodzenia u okulisty! My mieliśmy aż trzy podejścia, bo Filip nie dał sobie zakropić oczu. Chociaż podobno nie wszyscy okuliści kropią.

Współczuję bólów głowy :( mąż cierpiał wiele lat na migreny, co on miał badań robionych i nic nie znaleźli, aż tu w Austrii jeden lekarz zdiagnozował, że to przez oczy i teraz nosi okulary, od tego czasu mega poprawa. Wady wzroku nie ma, tylko coś tam z soczewkami chyba i ma odpowiednio szkła dobrane.

Kto wie Anet, może to i zasługa lakierowania :) Chodzisz tu w Wiedniu do dentysty? Może gdzieś w 11.? Bo szukam właśnie jakiegoś, pierwszy raz tu poszłam do jednego w 17. Bezirku, był ok, no ale to jednak daleko jeździć, już wystarczy, że do Dinhof wyprawa :p
Hi hi oj tak, chory facet w domu to nic dobrego :p Chociaż na mojego mężula narzekać nie mogę, bo jak raz nas w tym samym czasie dopadło, to on dbał o mnie [emoji40][emoji85]

Karolask hi hi no ciekawe ciekawe, chociaż chyba nie ma reguły jak to z tymi zębami. Ważne, że porobione i odpukać nic się nie dzieje :)

reklama
Vixen ja byłam parę razy na przeglądzie u Rawika w 11 przy simmeringu także rzut beretem i dla Ciebie ;) większe sprawy zawsze w Pl robiłam wcześniej a tu raz kanałowke ale to już z 5 lat temu u innego. Akurat okazało się że Polak ale nie zależało mi... ale jest ok także może spróbuj :)
Maz dwa dni polezal i pobiegł do pracy także spokój już był ;)
Pozdrowionka
...qle dziś pięknie było ahhhh :D

Napisane na SM-A310F w aplikacji Forum BabyBoom

Dzięki dziewczyny, sprawdzę sobie :) znalazłam też jakąś dosłownie dwie minutki ode mnie, ma dobre opinie w internecie.

Oj tak, dziś super pogoda była, wybraliśmy się na spacer :)

Hejo u nas tez cieplo bylo ale ja weeckend pracujacy mialam wiec kicha a dzis od rana siapi,pada snieg i wszystko bure takie. Co do dentysty to tez teraz mam fajnie bo 2 domy obok jest a nawet sa bo to malzenstwo i oboje przyjmuja tam.
Tel zamowilam i czekam,czekam i kicha nie doczytalam ,ze 2-3 tyg sie czeka....2 juz minelo a moj ledwo zipie mam nadzieje,ze w tym tyg dostane. I to wcale nie jakisc wyszukany samsung czy iphon tylko zwykly huawei..Wrocilam tez do cwiczen od tyg i maz wczoraj podpytywal czy cos robie bo widzi zmiany:szok: no ze on cos zauwazyl :szok: Najpierw sie balam o co m zas chodzi hihihi a potem sie smialam bo dziwnie powazny byl a on tylko pochwalic chcial :-D:-D
Jeszcze 2 tyg i urlopik ach jak sie ciesze

Vici urlopik, ale masz fajnie. hehe to coś takiego istnieje przy dzieciach w ogóle?? :D
U nas ciepło było i się skończyło, leje jak diabli...

Gesendet von meinem SM-G930F mit Tapatalk

Urlopik istnieje jesli sie do babc jedzie :-D:-D a my wlasnie do nich sie wybieramy.No i przelotem do aquaparku w Pradze na 3 dni.

Tel zamowilam i czekam,czekam i kicha nie doczytalam ,ze 2-3 tyg sie czeka....2 juz minelo a moj ledwo zipie mam nadzieje,ze w tym tyg dostane. I to wcale nie jakisc wyszukany samsung czy iphon tylko zwykly huawei.
Vici ja również zamówiłam huawei, małobyć 10 dni, a już mija czwart tydzień. Byłam jednak się dowiedzieć, co się z nim dzieje i okazało się, ze mają opóźnienia po dwa tygodnie i w tym tygodniu powinnam się spodziewać przesyłki, więc cierpliwie czekam dalej.

Mam zapytanko, czy znacie może jakiś polskojęzycznych pedriatrów w okolicy 10 bz? Bo chciałam zmienić obecnego lekarza dla małej.

reklama
Marlena nie dobijaj mnie my 17 jedziemy na tydzien na urlop...jak nie dojdzie w tym tyg to ich przeswiece i zrezygnuje...pojde do sklepu i od reki bedzie...

Do góry