reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy z Austrii

Haha ja miałam z telefonem super układ 50€ "na kawę" za S7 zamiast 200€ i to na propozycje pracownika [emoji14]

Gesendet von meinem SM-G930F mit Tapatalk

reklama
A ja sie zakochalam w huawej hihi mialam juz rozne,przerozne firmy i ta mi najbardziej pasuje.Niestety Raphi biorac klucze pociagnal tez tel i ekran jest w tragicznym stanie.Odchodzi mimo pancerglas no ale coz jak sie ma dziecko taki ma sie tel ;-) ;-)

Ja za to wierna Samsungowi. Zaczęłam od S3 4 lata temu i się cieszymy sobą. Jak poszłam do salonu i spytałam czy mają jeszcze S3 albo S4 to popatrzyli na mnie jakbym sie chciała cofnąć w rozwoju. No co ja poradze ze Se przezyl kapiel w kibelku i potem jeszcze smigal ponad pol roku bez zarzutow :D

Tak z dzieciowego tematu to mamy 12nastego zeba ;)

Moj tez dziala po kapieli jedyne co padlo to wifi ale mi to rybka hihi. Co prawda nie w kobelku a w umywalce...Ja bylam w kibelku a Raphi myl zeby a moj tel sie kapal pod strumieniem wody...Sciagnelam wtedy pokrowiec co by odparowal dobrze i wlasnie niecaly tydzien po kapieli pociagnal go z kluczami naprawde niechcacy hihihi no ale spadl i sie roztrzaskal

Haha Vici mój wpadł do kibelka przy sprzataniu, zostal przelany brudna woda z wiadra i na koniec spuszczony az sie zaklinowal glebiej i leżal tam dobre 15 minut zanim sie skapnelam ze moze tam mi wpadl jak go szukałam [emoji23][emoji23][emoji23]

Cześć wszystkim ! :)
Nie długo zbliża się upragniony termin końca pracy ( 8 tygodni do porodu) i coraz więcej pytań :) jesteśmy tu sami z chłopakiem i potrzebujemy pomocy, wyjasnienia :
-gdzie i jakie dokumenty musze złożyć żeby przejść na macierzynski?
- to samo jeśli chodzi o pieniążki na dziecko?
-i jak wygląda kwestia zameldowania maluszka juz po porodzie ??

Co kogoś nie pytam to mówią inna wersje do tego mało jasna dla mnie a ja potrzebuje czarno na białym wiedzieć . Nie wiem czy ma to znaczenie ale mieszkamy w 16 b.

Z góry dziękuję za każdą pomoc ! Rowięź za to która juz dostałam jesteście super :)

Aga w której KK jesteś ubezpieczona? W WGKK? bo niechce się rozpisywać jak się potem okaże, že w innej i jest coś inaczej [emoji14]

reklama
Cześć wszystkim :)
Dawno mnie nie było a potrzebuje Waszej rady. Czy któraś z Was orientuje się jak jest z podwójnym ubezpieczeniem ? jeśli ktoś ma w Polsce i stara się o takie w Austrii ale np od Męża? Lub czy gdzieś można znaleźć info na ten temat?

Do góry