reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Austrii

Haha ja miałam z telefonem super układ 50€ "na kawę" za S7 zamiast 200€ i to na propozycje pracownika [emoji14]

Gesendet von meinem SM-G930F mit Tapatalk

reklama
A ja sie zakochalam w huawej hihi mialam juz rozne,przerozne firmy i ta mi najbardziej pasuje.Niestety Raphi biorac klucze pociagnal tez tel i ekran jest w tragicznym stanie.Odchodzi mimo pancerglas no ale coz jak sie ma dziecko taki ma sie tel ;-) ;-)

Ja za to wierna Samsungowi. Zaczęłam od S3 4 lata temu i się cieszymy sobą. Jak poszłam do salonu i spytałam czy mają jeszcze S3 albo S4 to popatrzyli na mnie jakbym sie chciała cofnąć w rozwoju. No co ja poradze ze Se przezyl kapiel w kibelku i potem jeszcze smigal ponad pol roku bez zarzutow :D

Tak z dzieciowego tematu to mamy 12nastego zeba ;)

Moj tez dziala po kapieli jedyne co padlo to wifi ale mi to rybka hihi. Co prawda nie w kobelku a w umywalce...Ja bylam w kibelku a Raphi myl zeby a moj tel sie kapal pod strumieniem wody...Sciagnelam wtedy pokrowiec co by odparowal dobrze i wlasnie niecaly tydzien po kapieli pociagnal go z kluczami naprawde niechcacy hihihi no ale spadl i sie roztrzaskal

Haha Vici mój wpadł do kibelka przy sprzataniu, zostal przelany brudna woda z wiadra i na koniec spuszczony az sie zaklinowal glebiej i leżal tam dobre 15 minut zanim sie skapnelam ze moze tam mi wpadl jak go szukałam [emoji23][emoji23][emoji23]

Cześć wszystkim ! :)
Nie długo zbliża się upragniony termin końca pracy ( 8 tygodni do porodu) i coraz więcej pytań :) jesteśmy tu sami z chłopakiem i potrzebujemy pomocy, wyjasnienia :
-gdzie i jakie dokumenty musze złożyć żeby przejść na macierzynski?
- to samo jeśli chodzi o pieniążki na dziecko?
-i jak wygląda kwestia zameldowania maluszka juz po porodzie ??

Co kogoś nie pytam to mówią inna wersje do tego mało jasna dla mnie a ja potrzebuje czarno na białym wiedzieć . Nie wiem czy ma to znaczenie ale mieszkamy w 16 b.

Z góry dziękuję za każdą pomoc ! Rowięź za to która juz dostałam jesteście super :)

Aga w której KK jesteś ubezpieczona? W WGKK? bo niechce się rozpisywać jak się potem okaże, že w innej i jest coś inaczej [emoji14]

reklama
Cześć wszystkim :)
Dawno mnie nie było a potrzebuje Waszej rady. Czy któraś z Was orientuje się jak jest z podwójnym ubezpieczeniem ? jeśli ktoś ma w Polsce i stara się o takie w Austrii ale np od Męża? Lub czy gdzieś można znaleźć info na ten temat?

Do góry