reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Austrii

No to mnie pocieszyłaś...właśnie mamy 4ki, to nawet niechce myśleć co będzie przy trójkach [emoji14] do tej pory też nie było jakichś większych smutków...

Gesendet von meinem SM-G930F mit Tapatalk

reklama
Hej! Ja od wtorku znów w pracy to i czasu mniej ;-) Jeszcze 2,5 miesiąca i Mutterschutz!

Karolask ja też trójki najgorzej wspominam, a reszta bardzo znośnie :)

My tak gadu gadu o tych zębach, a sama muszę iść do dentysty, ale się wybieram jak sójka za morze, bo się boję :-( w zeszłym roku dorobilam się pierwszej w życiu plomby i nie wspominam tego dobrze [emoji22]

Vixen pierwszej w życiu plomby [emoji53] nie gadaj że Ty tyle bez plomb się uchowalas [emoji12] ja to zdrowe w sumie żeby mam.ale chyba wszytkie od 4ek z plombami.
U nas piątka przy tej ospie do końca wyszła ostatnia aż się 3 dni lała krew bo co przygryzl t znów rana na całości ale już lepiej na całej linii...no oprócz męża bo leży rozłożony choroba [emoji44]

Napisane na SM-A310F w aplikacji Forum BabyBoom

Anet tak, nigdy nie miałam problemów z zębami :p odkąd pamiętam rodzice zabierali mnie raz w roku na lakierowanie i to w zasadzie były moje jedyne wizyty u dentysty. Nie wiem czy to zasługa tego lakierowania, bo rodzice nie mają aż tak mocnych zębów. No ale koniec tego dobrego, bo chyba będzie kolejny do robienia :-(

Oj aż tak z tym ząbkowaniem? Filipowi nigdy krew nie leciała jak zęby wychodziły. Zdrówka dla męża!

anet ja tez dlugo u dentysty tylko przegldy robilam.Na dzis mam 3 zeby zrobione i narazie spokoj.Nie lakowane mialam po prostu chyba takie zeby fajne za to moja siostra ma masakre wiec reguly nie ma na to.Zdrowka dla meza i ulgi dla malego.
vixen a ty lec popatrz bo w ciazy lubia zeby poleciec.
Ja jutro okuliste z malym bo przez wypadek zeszloroczny meza zapomnialam o tym calkowicie a na 2 lata trzeba oblukac.Dobrze,ze mi nikt problemow nie robil...No i mam nadzieje,ze bedzie dobrze bo nie chcialabym nic przeoczyc.
Wczoraj jeszcze w sklepie po glonojada bylismy maly wybieral,wybieral i zltego wzielismy...do tego praszkom zarelko dokupilismy i dziecko szczesliwe :-)

Wow Vixen zazdroszczę bardzoooo bo mnie też często zabierali do dentysty i parę razy t3z na lakierowanie ale powiem szczerze że napewno nie co rok a może właśnie w tym Twój sukces jak piszesz. Ja mam wszystkie łącznie z osemkami i ciasno są więc często na stycznych zaczyna się problem mimo odpowiedniej higieny ale cóż tragedii jeszcze nie mam także nie jest źle :D Kontrolę często odbywam takze wszystko ok :)
Wcześniej jakoś tak po troszkę te żeby wychodziły...jedna strona druga a ta piątka tylko troszkę się po świętach przrbila rożkiem a teraz cała korona na raz...
Vici Ty też taka dobrozebna no szok[emoji1] Bravo Wy [emoji38]!
Jejku chłop chory w domu to masakra ...bo jakbym nie daj boze ja była to sama wszystko i tak muszę ogarnąć no i dziecko zabawić i wogole... niech on już zdrowieje i ucieka do roboty[emoji1]
My na dwa latka mamy 22 lutego...mam nadzieję że jakoś uda się bez zakraplania...
Vici to Wy macie mały zwierzyniec super :) a kto się tym zajmuje...? Czyszczenie karmienie itp? Bo z zasady pewnie na Ciebie spadło co?[emoji52]
Dobrego dnia Kobitki!

Anet u Vici wszystko pies robi hehe, taka fajna ta sunia jest :) hihi żartuje, pewnie wszystko Vici sama musisz ogarnąć [emoji14]
Chory chłop, 38° gorączki i umiera :D tak że czasem jego obecność bardziej przeszkadza niż pomaga i dezorganizuje wszystko...

Pozazdrościć zębów. Ja mam mnóstwo blomb, nawet z przodu na zębach i wszystkie jeszcze z czasów podstawówki i gimnazjum. A potem już nic. Jedna plomba na studiach (no poza tym, że w międzyczasie wymieniałam plomby na białe) Cholera wie czym to szło bo z siostrą dbamy o zęby od zawsze tak samo, a ona nic. Muszę spytać mamy, może brałam jakieś żelazo albo za dużo słodyczy jadłam w dzieciństwie :D Ale za to w ciąży nic się nie podziało i narazie nic się z nimi nie dzieje [emoji14]

Gesendet von meinem SM-G930F mit Tapatalk

Aaa jeszcze pies do pomocy nooooo super duża rodzinka widzę [emoji2][emoji1]
Ehhh z tymi zębami...właśnie reguły nie ma ale może ...dieta na początku nie taka jak trzeba Mamuśka fundowala [emoji12]

reklama
Hihi no to zescie mnie rozbawily. Na poczatku troche ja a troche maz ale juz od dluzszego czasu ja wylawiam ryby a on robi reszte. Nie chwalac to mi sie chlp trafil co pomaga,nawet jak ostatnio w weeckend mnie zleglo to ogarnal wszystko.
Ja 8 sie zdrowiutkich pozbylam bo krzywe korzenie byly i podejzenie,ze bole glowy od tego sa i dlugo,dlugo byl spokoj.Ostatnio zas mam czesto bole glowy i to takie mocne.
Tak u nas pies,rybki w domu i rybki w oczku w ogrodzie...o ile zime przezyja ;-)

Do góry