reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Austrii

Jasne,ze nr mozesz przeniesc jak w Pl wystarczy isc do drei a oni zalatwia za ciebie wszystko. Wiadomo,ze wszystko zalezy od osoby bo sa i konowaly ale powinno obejsc sie bez problemowo. Ja mam stara taryfe z drei od ponad 10 lat ale mam tam tylko 1000min do calej uni i 4000 do drei. Nie mam w tym neta i sms a place 25e...Maz ma inna taryfe bo w sumie ma tylko 300min do eu wiec jemu zmienie a sobie juz zostawie co mam bo moja dopiero w 2018 sie konczy...

reklama
Juz z tymi abo? One sa naprawde kozstne. A owiem wam,ze te 10 lat temu jak podpisywalam umowe to znajomych namawialam bo wtedy te 1000min do uni bylo cos i tylko 25e a oni nosami krecili...Jak drei(wtedy orange) zobaczyl jak na tym traci to wycofal te abo po 4 mies hihihi.Oczywiscie ci co mieli umowe to maja co podpisali.

a ja ci powiem,ze mysle aby go zmienic bo jednak brak netu i sms robi swoje a te nowe teryfy to tak kuszace hihihi.Zadzwonilam az do drei jak to wyglada i sie zmeczylam...zmeczylam sie bo chyba slowaczka albo czeszka i akcent i niemiecki taki ,ze az sie zmeczylam hihihihi
Nie wiem jak wy ale mnie strasznie meczy gadka z obcokrajowcem,matko ja nie koniecznie dobrze mowie ale oni...nie to nie dla mnie hihihihihihihi

Hejo co tak tu cicho pisac ino mig hihihi.Ja po chorobowym ,mlody w przedszkolu.Popracowalam troche i teraz zas wolne cos na obiad trzeba machnac i mlodego odebrac.Ja szukam dalej pracy bo rozmowa srednio wyszla i odmowe mam ale jak nie ta to inna i w koncu znajde cos fajniejszego.U nas zima wraca,sniegiem od rana sypie ale juz mrozy minely wiec jest ok.

reklama
Oj zebowo no kiedys to minie. Victor tylko 4 i 3 przechodzil ciezko a Raphi troche przy wszystkich jeczal ale jak w koncu wyjda to bedzie spokojniej.

Do góry