reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Austrii

My na swieta zostajemy w Austrii. Wigilie spedzimy w trojke, a w niedziele przyjda rodzice meza.
Mamy juz Thermomixa i potwierdzam ze o wiele latwiej (nawet z Jonathanem) sie z nim gotuje [emoji4].

Ja niestety leze w lozku z zapaleniem piersi. Nawet zastoju nie mialam wiec to pewnie stres i noszenie malego. Na razie biore paracetamol i robie oklady z twarogu. Goraczka raz jest a raz nie ma... Oby obylo sie bez antybiotykow. Maz pomaga ale niestety ma projekty do oddania wiec musze szybko wyzdrowiec. Dzis Jonathan wyczuwa ze mama zle sie czuje i jest grzeczny, nawet zrobil mi niespodzianke i zasnal po raz pierwszy sam w lozku bez placzu i bez usypiania. Wczesniej spal w dzien tylko w nosidelku. A wczoraj udalo sie nawet na krotko wyjsc z nim w wozeczku. Do tej pory nie cierpial go. [emoji13]

Napisane na E5823 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Happy zdrowiej, może pomogą też okłady z kapusty, czy gorący prysznic chociaż to bardziej przy zastojach właśnie...
Fajnie, że synek grzeczny :)
Korzystaj z noszenia jak dojdziesz do siebie, bo jak już ruszy na podłodze to mu się odwidzi...chociaż Laura przy zębach grzecznie się tuli w nosidle, a i w chuste dała się zamotać :) na plecy już nie chciała cfaniara [emoji14]

Wysłane z mojego GT-I9505 przy użyciu Tapatalka

U nas ciezka noc
Łucja od 23 marudzila. Spala na lozku. Po 3 zjadla mleko zasypiala i wszystko zwymiotowala. A jak strasznie plakala.... Ogolnie to wczoraj jesc zbytnio nie chciala... Miala w nocy prawie 38 stopni...
Biedna moja... Do rana spala przytulona we mnie . a teraz piora sie poduszki i posciel.

Anitaka biedna Łucja :(
Mam nadzieję, że przeszło jej i czuje się lepiej.
U nas nic nowego, loteria z drzemkami trwa. Teraz Laura włączyła tryb 2 drzemki, ale pierwsza tylko 30 minut na regenerację :D
Nauczyła się schodzić z kanapy zsuwając tyłem na nóżki, jak na dziecko przystało :) a nie głową w dół :D no i mamy komplet jedynek i dwójek [emoji14] przerwo w ząbkowaniu trwaj!!!!

No juz lepiej bo je kaszke. Uff. I tez z drzemkami roznie. Wczoraj tylko pol godz spala. I zaspala nam w foteliku jak wracalismy do domu kolo 20 takze wytrzymala dlugo.

Anitaka może kolejne zęby czy co, mi Laura ulała dwa razy ostatnio. Raz dokładnie na dzień przed przebiciem dolnej dwójki i drugi raz dokładnie przed drugą dwójką :)

Karola szczerze to nie wiem bo za nic w swiecie nie chce pokazac. Mozliwe ze to cos na zeby. Ale nie wiem bo co chce zobaczyc to albo zacisnie zeby albo mnie ugryzie... A i ostatnio myslalam ze ma jakas pestke w buzi czy cos a ona nauczyla sie zgrzytac zębami

Dziewczyny, głupie pytanie. Gdzie kupię, wysyłkowo, porządne ciepłe męskie skarpety? Mąż ma duże kopyta (rozmiar 46) i wszędzie stacjonarnie w tych naszych zapyziałych sklepach są takie rozmiary, ale cienizna na wiosnę, a ja potrzebuje czegoś trochę grubszego:hmm:

A małż ma 22.12 urodziny. Rzeczywiście fajnie to ujęłam:laugh2: Z 22 lat by się cieszył, ale je 8 lat temu skończył.

Eee Anig to mąż i tak młodziutki :D
Skarpety...hmmm...jeśli chcesz coś naprawdę ciepłego i w dużym rozmiarze to może w sklepach sportowych :) może mają coś termalnego co nie wygląda odrazu jak na narty [emoji14]

Anitaka, a ile ząbków już macie?

reklama
Do góry