tak zglaszalam jej zdj do konkursu i ja przyjeli.a zreszta jutro sie okaze o 14.30 spotkanie w londku dobrze ze tam siostre mam:-)a wy dziewczyny pracujecie ze was tak nie ma?ja od rana z odkurzaczem latam to obiad to to...ale super ze juz piatek a od przyszlego tyg upaly:-) nareszcie bede lezec i sie opalac
reklama
emily23041985
Zaciekawiona BB
Weronika powaznie mowisz z tymi upalami??????????????????ja nie pracuje,jestem na macierzynskim.4 miechy temu urodzilam core,a mam jeszcze 2 latka w domu,wiec narazie nici z pracy,tylko pieluchy i zupki i kupki mnie nie ma bo ja sprzatam dzien w dzien i jakos tak efektu nie widac
emily23041985
Zaciekawiona BB
ojojojo porabalam twoje imie,przepraszam Wiolumam nadzieje ze sie nie gniewasz
Witam was wieczorkiem dziewczyny.No juz od jutra ,a w niedziele to juz napewno ma w koncu lato do nas przyjsc:-) wiec trzymajmy kciuki. Wiola to koniecznie napisz jak jutro wam poszlo.Emily Westcliff jest za leigh on sea a przed southend to tak z pol godz. samochodem przy dobrych wiatrach:-) Wiola ja pracuje w piatek i sobote.A tak w ogole to w czwartek moje imieniny wiec jutro piwko napewno bedzie bo mam w gosciach brata z zona.a dzis tez nie pogardze lampka dobrego wina.:-) wiola a ty w londynie mieszkalas wczesniej czy od razu w essex? ciotka dominika a ty to co tak nas olalas???:-(
emily23041985
Zaciekawiona BB
uhahahah,sloneczko:-)a tu sobotnie porzadki trzeba robic:/ ee to nie jest daleko to westcliff Ania bawcie sie dobrze dzisiaj moja mala juz pluje cyckiem wiec niestety ale mus przejsc calkowicie na butelke:/ ale za to dzisiaj pierwszy raz sie smiala:d az sie pobeczalam ze smiechu ah te nasze dzieci potrafia i popsuc i poprawic humor od rana milego dzionka a ciotce Dominice to chyba bedzie trzeba jakas kare wymyslic za olanie nas:d
weronika tez ladnetak mieszkalam wczesniej u siostry w londynie miesiac zeby kase na depozyt odlozyc i takie tam a to wesolo maciedziewczyny jakbyscie mialy namiary na prace na sobote i niedziele u was dajcie znac bo konkretnie poszukuje czegos na weekendy a u nas nic nie ma.a niechce daleko.moze macie jakies propozycje to walcie moze zajac sie jakimis dziecmi czy cos nie orientuje sie czym by tu mnozna zajac sie w soboty i niedziele tak zeby sobie dorobic buziolki milego weekendu macie fejsa?dajcie linka fajnie by bylo was zobaczyc
upaly maja byc konkretne po 30 stopni
Dominika-Essex
Czerwcowa mama 2009
Hej Kobietki,
Moje byly chore w ten tydzien wiec noce byly fatalne, w ciagu dnia marudne okropnie. Wieczorami treningi, nie mialam kiedy tu zagladnac, tzn szczerze to poprostu mi sie nie chcialo. Jednak juz jestem posty nadrobilam, witam nowa mamuske ...
Moje byly chore w ten tydzien wiec noce byly fatalne, w ciagu dnia marudne okropnie. Wieczorami treningi, nie mialam kiedy tu zagladnac, tzn szczerze to poprostu mi sie nie chcialo. Jednak juz jestem posty nadrobilam, witam nowa mamuske ...
Ostatnia edycja:
reklama
Dominika-Essex
Czerwcowa mama 2009
Oj no nie spalam a wiesz czemu?.. Bo Lilka wstala i uparcie stawiala na swoim, ze juz jest morning I ona idzie na sniadanie. Zajelo mi z 30 minut aby ja przekonac, ze jednak nie. Uwierzyla jak ja wzielam do ogrodu ale i tak sciemniala, ze moge przecie wlaczyc swiatlo....a ze pozniej nie moglam zasnac to z nudow wlaczylam telefon I sie zalogowalam ... PIEKNA POGODA!!!!!!
Ostatnia edycja: