reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy w Essex/Basildon

Dobre z ta Lilka:-) no pewnie dzis bedzie lepiej spala po tak pieknym dniu.bardzo udany dzien dzis mialam dziewczyny,tyle witaminy D zazylam tyleczek wygrzewajac:-) no ale miejmy nadzieje ze ta pogoda szybko nie odejdzie i we wtorek nam dopisze.no ogrod dzis troche ogarnelam przeciez na ten nasz ala piknik.:-) ale moze o park tez zahaczymy
Wiola jak tam po castingu nic nie opisalas? jezeli chodzi o prace to nie bardzo umiem ci doradzic moze agencje po prostu i zobaczyc co tam w ofertach maja? pewnie cos tam na internecie bys znalazla.a cv masz?mam tu znajomych co wlasnie np. w argos pracuja.jezeli chodzi o opieke nad dziecmi to pewnie bardziej wsrod znajomych bo raczej musisz byc w ofsted zarejestrowana.zalezy co cie tak naprawde interesuje?pewnie dzisiaj nad morzem byliscie bo rzut kamieniem macie:-)
my bylismy dzis w southend.
emily a ty jak tam dzis,mam nadzieje ze nie sprzatalas tylko ze sloneczka korzystalas;-)

reklama
a gdzie tam sprzatalam:D w ogrodku prawie pol dnia.dzisiaj z dzieciakami trza gdzies wybyc,moze do southend,nie wiem zobaczymy:D a tak wogole to zazdroszcze ze mozecie sie opalac:D bo ja.....mam uczulecie na slonce:wściekła/y: od zeszlego roku jak sie opale to dostaje paskudnie swedzocej wysypki i caly tydzien sie czohram po ciele:crazy:no ale coz,bywa:D dobry filtr i mozna lazic:d a tak wogole to przepraszam ze mnie nie bylo:/ jakos tak nastroju nie mialam w sumie na nic.maz mi znowu siedzi w domu i tylko tylek mi zawraca.jak to tak dalej bedzie to chyba spakuje manatki i wroce do polski:/ znowu mam podly humor,takze ja juz sie dzisiaj nie odzywam:/ pozdrawiam dziewczyni i do jutra:d

Dominika na pw trzeba sobie zasluzyc:-) buhahahha ,ja wlasnie mialam kolezanke z synkiem,julka sie wyszalala.nawet ten zamek do skakania im napompowalam i basen rozlozylam.jutro was kobitki mam na ploteczki, a w srode ciotke dominike na piwo i to z mezem.ale mnie zaszczyt kopnal.ulalalala grafik napiety co by nie pekl.:-)
a mame wiole wcielo

No super bylo.ale wiekszego syfu nie moglyscie zostawic:tak: buahahahhaa normalnie piwo sobie otworzyc musialam zeby sie dosprzatac,ale julke juz wykapalam i jak tylko pojdzie spac to kolejne piwo sobie otworze no bo przeciez musze sie wprawic na jutrzejsza posiadowe z ciotka dominika a i smutki utopic bo meza brak :-)

reklama
Do góry