ja bym z checia wpadla na kawke bo samej tak smutno pic
reklama
Witam dziewczyny:-) Emily nie uwierzysz co mi sie wczoraj przydarzylo ze az taka nabuzowana jestem ze juz dzis o 8.30 w town bylam na kawie.mianowicie chcialam wczoraj szampana kupic w asdzie i kobitka mnie o id zapytala buhahaha no nic pokazalam choc juz od dawna mnie nie pytaja,moze dlatego ze zawsze zakupy w tesco robie a tam jacys tacy bardziej ogarnieci ci ludzie za kasa.no a babka w asdzie z wielkim fochem mi nie uznala dowodu.wrrr klocic sie nie klocilam bo juz gdzies czytalam ze nie ma go w spisie dokumentow uznawanych w sklepach.zostawilam te wszystkie zakupy i tego mojego szampana i wyszlam,babka sie wkurzyla a co.niech spada zwlaszcza ze juz kiedys tam mi uznali ten dowod,wiec jedni uznaja drudzy nie a ja z tego wszystkiego rano dzis pojechalam i wyslalam o zmiane prawo jazdy.juz dawno to powinnam zrobic ale wczoraj w koncu babsztyl mnie zmobilizowal :-) i tak latam od rana jak z piorkiem w tylku buahahha obiad ugotowalam i do parku z julka polece na pol godziny bo potem jeszcze do town na chwile chce jechac. a jak dzieciaczki? no z ta kawka to jak najbardziej.chyba ze nie masz co robic to przyjdz do town dzis,ja bede ok 4.
witamy nowa mame wiole:-) napisz cos wiecej o sobie
witamy nowa mame wiole:-) napisz cos wiecej o sobie
w UK jestem od niedawna 4 mies. dokladnie...maz pracuje ja sie zajmuje dziecmi.staram sie spedzac czas aktywnie o ile pogoda pozwala ale i tak samej nudno wiadomo z dziecmi nie wypije kawy i nie poplotkujejestesmy mlodzi sytuacja zmusila nas do wyjazdu z kraju
Wiola a ty z westcliff?bo my babeczki z basildon.ale jak najbardziej mozesz sie tu przykulac na kawke i ploteczki:-) dominika napewno cos kliknie potem bo ona to tak czasami zamula,jak sama siebie okreslila buahaha ale tak na powaznie to ma brata w odwiedziny wiec pewnie zanim sie ocknie zeby tu zagladnac to minie troche :-) emily stala bywalczyni od niedawna co prawda i ja i tak sobie tu klikamy czasami wiec zapraszamy
tak ja z Westcliff dzieki z zaproszenieWiola a ty z westcliff?bo my babeczki z basildon.ale jak najbardziej mozesz sie tu przykulac na kawke i ploteczki:-) dominika napewno cos kliknie potem bo ona to tak czasami zamula,jak sama siebie okreslila buahaha ale tak na powaznie to ma brata w odwiedziny wiec pewnie zanim sie ocknie zeby tu zagladnac to minie troche :-) emily stala bywalczyni od niedawna co prawda i ja i tak sobie tu klikamy czasami wiec zapraszamy
my wlasnie czekamy na glowe rodziny z obiadkiem:-)
co myslicie na temat modelingu dzieci moja corcia dostala zaproszenie na casting
Wiola nie wiem co powiedziec bo nie do konca wiem o jakim castingu mowisz,zglaszalas ja gdzies?bo u nas ostatnio tez byla zaproszenia na sesje zdjeciowe niby za darmo makijaz i wlosy a potem zdjecia musisz kupic.dosyc to popularne w shoppingach.napisz cos wiecej
emily23041985
Zaciekawiona BB
hahahah,no to ladnie w tej asdzie jada.ja jak kupywalam ostatnio browar to nie bylo zadnego problemu,pokazala i bez zadnych ceregieli.no bo ja stara krowa bez prawka wiec nic innego nie moge im pokazac:-)zreszta sa ludzie i ludziska,ale zeby sie taboretem urodzic to przyroda a tak wogole to przepraszam Ania,zebym wiedziala ze bedziesz to bym zadzwonila bo mniej wiecej o tej godzinie bylam i ja w town.nastepnym razem smska wyslij to bede wiedziala
moje cudaki jak zwykle,mala krzyczy,dominik jeszcze glosniej,az dziw ze sasiedzi nic nie gadaja
no to super,zgadamy sie na jakis dzien.a tak wogle to gdzie do czorta jest to wescliff?musze sprawdzic jak to dalekooo,a tak wogole to witamy nowa mamsuke
moje cudaki jak zwykle,mala krzyczy,dominik jeszcze glosniej,az dziw ze sasiedzi nic nie gadaja
no to super,zgadamy sie na jakis dzien.a tak wogle to gdzie do czorta jest to wescliff?musze sprawdzic jak to dalekooo,a tak wogole to witamy nowa mamsuke
reklama
emily23041985
Zaciekawiona BB
ale zem wywod walnela,ani ladu ani skladu,a na trzezwo