reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy w Essex/Basildon

hej mamuski co tu tak cicho?my wlasnie po spotkaniu w nursery i kubus idzie od poniedzialku na 3 h dziennie :-)z jednej strony szkoda ze tak krotko bo kuba jak zobaczyl te zabawki i dzieci to chcial tam zostac:nerd:a co u was mnie nie dawno dopadla depresja jesienne ale juz dobrze

reklama
Hej dziewczyny.... swiezynka jestem na tym forum :)
W Essex mieszkam od 3 lat.... Mam 5 lateniego synka...a w styczniu oczekuje corci :)

Mam do Was pytanie, poniewaz ostatnio zaczelismy sie zastanawiac nad przeprowadzka do Basildonu, jak Wam sie tam zyje, jestescie zadowolone?

Pozdrawiam :)

Witam wszystkie mamy na forum! Jestem tu calkiem nowa, mam 6 tygodniowa coreczke i bardzo chciala ym poznac inne mamy, poniewaz nie mam tu za wiele kolezanek do pogadania lub spotkania sie. Mieszkam w Romford, Essex.

Ostatnia edycja:
Czesc :) nie wiem czy mieszkasz w Basildon.Bylam tam przejazdem i calkiem spoko miejscowosc, sporo sklepow i Asda w ktorej maly koszyczek brzoskwin kosztowal 15.40 f :-D Dziewczyny zawsze zwracajcie uwage na rachunki ze sklepow :)czasem korporacje lubia policzyc duzooo wiecej

Hej ja wlasnie sie wprowadzam do Grays. Szukam jakies fajnej stronki o tym miescie, gdzie sa wszysktie potrzdebne informacje, np. jaki gym wybrac itp...

dziewczyny czy ktoras z was byla w [FONT=arial, sans-serif]Lakeside[/FONT] Shopping Centre?czytalam ze to podobno jedno z najwiekszych centrow handlowych w Europie:-)

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry