hej mamuski co tu tak cicho?my wlasnie po spotkaniu w nursery i kubus idzie od poniedzialku na 3 h dziennie :-)z jednej strony szkoda ze tak krotko bo kuba jak zobaczyl te zabawki i dzieci to chcial tam zostaca co u was mnie nie dawno dopadla depresja jesienne ale juz dobrze
reklama
Hej dziewczyny.... swiezynka jestem na tym forum
W Essex mieszkam od 3 lat.... Mam 5 lateniego synka...a w styczniu oczekuje corci
Mam do Was pytanie, poniewaz ostatnio zaczelismy sie zastanawiac nad przeprowadzka do Basildonu, jak Wam sie tam zyje, jestescie zadowolone?
Pozdrawiam
W Essex mieszkam od 3 lat.... Mam 5 lateniego synka...a w styczniu oczekuje corci
Mam do Was pytanie, poniewaz ostatnio zaczelismy sie zastanawiac nad przeprowadzka do Basildonu, jak Wam sie tam zyje, jestescie zadowolone?
Pozdrawiam
Dominika-Essex
Czerwcowa mama 2009
jak sie zyje? no zajebiscie sie zyje mnie tu sie podoba bardzo :-)
Czesc nie wiem czy mieszkasz w Basildon.Bylam tam przejazdem i calkiem spoko miejscowosc, sporo sklepow i Asda w ktorej maly koszyczek brzoskwin kosztowal 15.40 f Dziewczyny zawsze zwracajcie uwage na rachunki ze sklepow czasem korporacje lubia policzyc duzooo wiecej
Magda Kosmowska
Zaciekawiona BB
Hej ja wlasnie sie wprowadzam do Grays. Szukam jakies fajnej stronki o tym miescie, gdzie sa wszysktie potrzdebne informacje, np. jaki gym wybrac itp...
czesc masz tutaj link do lokalnej gazety -sa tam rozne informacje na temat Grays i sasiednich miejscowosci Thurrock Gazette - Grays, Purfleet, Tilbury, Orsett, Stanford, Lakeside and Thurrock borough news
Ostatnia edycja:
reklama
Wojniczanka_24
Fanka BB :)
Witajcie. Mieszkam w Purfleet kolo Grays. Do Lakeside mam 30 min pieszo. Bardzo duze centrum handlowe to jest idzie sie pogubić tam :-)