reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy w Essex/Basildon

kamilalopez szczerze doradzam Basidlon wiecej opcji i chocby szpital pod nosem. Wiecej opcji do wyjscia z dzieckiem i masz dosc spory park do pochodzenia :)

Nie wiem czy jest to dozwolone ale masz lokalne forum tuż pod nosem :)
www.17wojewodztwo.pl

Ostatnia edycja:
reklama
hej,czy ktos tu jeszcze wogole zaglada?niedawno przeprowadzilam sie tutaj z rodzina.mam 2 maluchow,chlopca 2 letniego i 3 miesieczna core.jak ktos tu jeszcze zaglada to odezwijcie sie,fajnie by bylo pozna inne mamy w okolicy:D

Witam Emily,chyba mnie sciagnelas myslami bo baaardzo dlugo tutaj nie zagladalam a dzis mnie cos tknelo.W jakich okolicach mieszkasz?my utrzymujemy kontakt z Dominika ale poza forum wiec moze dlatego temat prawie wygasl.pozdrawiam

ola boga juz myslalam ze nikt tu nie zajrzy:d fajnie zescie dziewczyny sie odezwaly.czy lubie smiech?kocham sie smiac i juz nie pamietm kiedy ostatnio mialam ubaw po pachy.a tak wogole to sorki ze tak pozno,ale mialam odlot z dzieciakami,rozchorowaly mi sie jeden po drugim;( ale fajnie ze sie ktos odezwal:d
aaa, mieszkam w basildon od grudnia,a wy dziewczyny gdzie sie osiedlilyscie?:D

Hej Emily, my tez w basildon mieszkamy.Ja rzut kamieniem od parku Northlands a jakies 15 min na nogah do Dominiki ,takze blisko siebie mieszkamy. A w jakich ty okolicach mieszkasz? Wczesniej mieszkalam w Londynie ale od ponad 4 latach tutaj juz.No to teraz zagladaj tu bo napewno cos klikniemy.A dzieci zdrowe juz?My z Dominika obowiazkowo kawke raz w tyg.wypic musimy, a bywalo czesciej ,choc ostatnio sie opuscilysmy,ale jak wakacje przyjda to napewno nadrobimy.Tylko zeby pogoda jakas sie w koncu zrobila,bo zeswirowac mozna.Ciocia ale tylek ostatnio na tym Twoim deckingu wygrzalam,a te Twoje kawy to takiego kopa daja ze ja nie wiem co mnie strzelilo zeby dwie wypic.buhahahahaPozdrawiam i klikac mi tu bo jak juz temat sie buja to niech sie buja, a co!

no hello:D ja mieszkam jakies 5 minut od gloucester park,takze mysle ze nienajgorzej:D ja tez wynioslam sie z londynu,mieszkalismy tam prawie 4 lata i mielismy po dziurki w nosie tego halasu:d i mus bylo przed porodem sie wyniesc gdzies gdzie jest spokojniej.no to super,ze sie spotykacie,jakbyscie szukaly kogos do trio to ja chetnie:d fajnie byloby wypic z kims ta kawusie a nie przed lusterkiem:d a dzieci..dzieci odpukac juz oki,ale daly mi w kosc ze masakra:D najgorsza najmlodsza:D w jakim wieku macie dzieci?

reklama
To na kawe sie zgadamy.Ja moge zorganizowac zapoznawczy wieczorek a raczej poranek znajac nas babeczki z dzieciakami.buhahahanapewno jakas kawka bedzie w tym tygodniu.ja mam Julke ktora skonczyla 3 lata w maju.Zaraz Dominike pogonie co by tez do ciebie cos kliknela. a co! buahahaha

Do góry