reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy w Essex/Basildon

Czesc dziewczyny.
Widze,ze malo tu zagladacie ale jak cos to chcialam sie dowiedziec czy fajnie jest w okolicach Basildon,Southend i czy jest w miare bezpiecznie.Mam zamiar sie tam przeprowadzic w ciagu najblizszych 2 miesiecy a nigdy tam nie bylam i nie znam nikogo z tamtad.
Pozdrawiam

reklama
Southend to czasem w weekendy odwiedzam i wydaje sie ok. Mieszkam od maja w Basildon i jestem strasznie zadowolona. Ciszej i czysciej niz w Londynie. Jak bedziesz potrzebowala jakis info co do basildon to pytaj smialo. A wogole to witam w naszym malym gronie :)

Dominika witaj:-) I dzieki za odpowiedz.W zasadzie to po przemysleniu wszystkiego w Southend nie zamierzam szukac domu tylko jednak w Basildon.Po poczytaniu troszke w internecie wydaje mi sie ze Southend nadaje sie wlasnie bardziej na wypad w weekend a nie do mieszkania bo czytalam ze tam jest duzo pubow,dyskotek,kasyn,itd i miasto noca dopiero ozywa.A ja wlasnie tez mieszkam teraz w Londynie i mam go po dziurki w nosie.Musze w tym tygodniu pojechac do Basildon,po agencjach mieszkaniowych pochodzic i mam nadzieje ze szybko cos znajde.Czy drogie sa tam domy do wynajecia?Chciala bym dom z ogrodem 2 pokojowy-ile myslisz ze mniej wiecej za cos takiego trzeba placic? Pozdrawiam

Wszystko zalezy od okolicy, ale srednio chyba cos kolo 700. Najlepiej zobacz na rightmove.co.uk tam sie rozeznasz w cenach a i kontakt do agencji tez tam znajdziesz. W tedy mozesz sobie juz nagrac jakies ogladanie domkow itp.

Czesc,
szukam znajomych na kawe w Braintree. Mam 28 lat i poltora roczna corke. Na ulicy slysze duzo polskiego ale jakos wstyd tak na ulicy zaczepiac, wiec pomyslalam ze moze tu kogos znajde.

pozdrawiam

Witam nowe panie!:-) jak ja tu dawno nie zagladalam.myslalam ze temat padl.;-) my z dominika mamy kontakt poza forum wiec rzadko tu klikamy. ja niestety w braintree nie bywam ale aggi jak ty bywasz w basildon to zapraszam na kawke. kamila jak tam poszukiwania mieszkania?pozdrawiam

reklama
Witajcie
Widze ze tutaj naprawde jest bardzo cichutko.Ja kiedys sie tu pokazalam a pozniej jakos ciezko mi sie bylo wdrozyc.Moze pojawily jakies nowe mamusie z Romford ?

Do góry