reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy w Essex/Basildon

reklama
Hej Kobiety...
Jakos sie zebrac nie moglam aby cos napisac a jeszcze moj mezulek pracowal na nocki i nie mialam kiedy do kompa doskoczyc.
Moja Mayka przeziebiona jednak nie jest zle, oby tylko Lilka nie podlapala. Dieta nadal trwa (-8) choc ostatnio sie skusilam na loda w sumie to na 3 lody rozki :-D Byly pyszne i nie moglam sie powstrzymac. :sorry2:
Ale z najlepszych wiesci chcialam wam zakomunikowac, ze w piatek odbieramy klucze.... Hurrrrrrrrrrraaaaaaaa...... nareszcie..... teraz tylko jak mysle o tej przeprowadzce to mnie skreca Tyle rzeczy trzeba popakowac. Juz czesc jest w kartonach ale to tylko namiastka. Cale szczescie mamy spokojnie czas do 10 czerwca bo dopiero wtedy oddajemy klucze z tego flatu. Koniecznie chce zrobic dziewczynka room na pierwszy strzal aby nie baly sie w nim spac itd a pozniej to juz powoli bedziemy dzialac z remontem dalszych komnat :) A i lodowke musze jakas kupic :baffled: i sofe w sumie tez ;-)i jeszcze inne *******y. Oczywiscie czeka mnie dzwonienie wszedzie ze zmiana adresu :baffled: tego to ja nie lubie, dzwonic i czekac, i czekac, i czekac wrrrrrr. Oh Well jakos to bedzie.

Ksiezniczka jak tam sie czujeta?? Zaciazylista cos w tym miesiacu??

Buzka Lalunie ;-)

Witam dziewczyny w ten pochmurny ranek.
Dominiko to juz pewnie sie doczekc nie mozesz!powodzenia w przeprowadzce i pisz co tam u Was? Nie zapomnij do nas zagladac w tym natloku zajec jaki Cie czeka.
Kama85!witamy!napisz cos wiecej o sobie.pozdrawiamy
jadka12 cos nas zniedbujesz!:wściekła/y:
kksiezniczko!nowe buciki dla malego kupione?pewnie jeszcze nie raz ci sie to przydarzy!:-)
a ja wczoraj sie pieknilam u fryzjera!jak ja to uwielbiam!ale to na tyle przyjemnosci bo w domu porzadki musze zaczac bo w piatek gosci mamy z polski.
milego dnia! x

Witam wieczorkiem;-)
ASorki ze tak dawno tutaj nie zagladalam ale oststnio ciezko mi znaezc choc chwile wolnego bo myly juz zabardzo nie chce spac w dzien a i ostatnio P ciagle w pracy i tak wszystkie sprawy na mojej glowie ale obiecuje ze postaram sie czesciej tutaj zagladac:-)
Jutro tez mam troche zawalony dzien bo zaczelam chodzic z malym na play group i wlasnie sie jutro wybieramy ale postaram sie do was zajzec i napisac co tam u nas;-)
a teraz m,usze zmykac bo wlasnie P przyjechal z pracy a ja jeszcze kolaji nie uszykowalam:cool2:
Milej nocki kobitki:-)

Witam;-)
To znowu ja :-)
ale sie dzisiaj zdenerwowalm poszlam na play group a baba mi mowi ze dzisiaj odwalanli i bedize doprieo za tydzien i tak sie zdenerwowalam bo zmarnowalam godzine bo mam daleko i szlam dzisija na pieszo:wściekła/y:
o to sobie ponarzekalam a jeszcze na dodotek cos mne boli glowa ale tyle dobrego zemaly mi usnol we wuzku i teraz sobie spi wiec ja moge sobie odpoczac;-)
milego popoludnia kobitki:-)

dobry wieczor dziewczyny! jadka12 co sie stalo ze sie do nas odezwalas i to dwa razy pod rzad!;-) oby tak dalej!mam nadzieje ze u Was wszystko ok!a moja mala 4 kroczki sama zrobi i siada z lenistwa albo i strachu. dominiko spakowana? pozdrawiam

Witam;-)
Juliannya w koncu znalazlam chwilke t sie do was odezwalam mam nadzieje ze teraz bede miala wiecej czasu zeby tu zagladc:-)
my juz rano bylismy na miescie a teraz maly zajada sie rodzynkami ale zaraz bede musiala troche dom ogarnoc i powoli myslec co na obiad zrobic P juz pojechal do pracy i dzisija jestesmy z malym czly dzien sami a i pogodal sie troche zepsula rano ladnie slonko swiecila a teraz cos pochmurnie:dry:
milego dnia

witam w ten piekny poranek,milego dnia wam zycze.ja zmykam na spacerek z jula ale potem wpadne na kawke.ktoras dolaczy?:-)

reklama
Do góry