reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Mamy trójki (i nie tylko) dzieci- tu można pisać "bzdety"

reklama
Poziomki no to siedzę z kawką przed monitorem i czekam na kawałek sernika- mam nadzieję, że już dojrzał;-):-D
Kalorie się spala tylko jak małż po piwku czterema literami odwrócony to ciężko idzie ;-)

hejka
ja mam mieć weekend odwiedzinowy, więc mega atrakcja dla mnie.
Już się doczekać nie mogę:-)
Luna to trzymam kciuki, żebyś się odważyła.
B wczoraj nie zapomniał, kawka nawet całkiem dobra, ogólnie nie przepadam za rzeczami z mcdonalda.
Książki to w miarę spoko, ale ta cała wyprawka:szok: Babcie namówiłam, co by plecak na urodziny sprezentowała, więc ten wydatek przynajmniej z głowy mam.
Twój drugi synek też do szkoły??

uciekam na kawkę z mężem:-)

U nas za książki do jednego w zeszłym roku zapłaciłam 500zł więc w tym roku nie spodziewam się mniejszej sumy :-( Średniak do zerówki idzie to może jeszcze aż tylu książek nie będzie miał ale tutaj pewnie pieniądze popłyną na wyprawkę :-( No cóż w końcu szkoła jest "darmowa" ;-)

annaoj dzięki za kciukasy :tak:, ja niestety tak już mam, że zanim się za coś zabiorę to potrzebuję meeeega kopa ;-) i to dotyczy każdej dziedziny życia
Przyjemnego goszczenia! ;-):-)

hejjjj:-D
Byłam na targu zakupy zrobione:) tanio się zrobiło tzn owoce i warzywka:-)
Luna na serniczek zapraszam,przepis rewelacyjny użyczę chętnym:tak:

Annaoj przy okazji odwiedziń zrób showerbaby to Ci prezenty przyniosą:-D

U nas nadal NIC....:rofl2:

annaoj, poziomki dobrze prawi :tak: polać jej- kompotu ;-):-)

poziomki ja to już straciłam nadzieję, że ty urodzisz :-p Chyba annaoj cię wyprzedzi :-D

A my się właśnie za rozpalanie grila bierzemy. Mmmm już mi ślinka cieknie :-D

annakoj- moje dzieciaki wiedzą od samego początku, nie byłam w stanie się z tym kryć, zresztą mi już tak brzuch wywala że już nawet sąsiedzi wiedzą:-D

do końca pierwsego trymestru jeszcze trochę zostało...

wczoraj drugą połowę dnia plażowalimy nad pobliskim jeziorem, było strasznie przyjemnie się ochłodzić, jutro pewnie też się wybierzemy bo zapowiadają jakieś 33stopnie.

ja też lubię piec ciasta chociaż na chwilę obecną ma ochotę omijać kuchnie szerokim łukiem. Ciasto ze śliwkami i kruszonką uwielbiam. Pomysł z wątkiem kulinarnym popieram.

B pojechał do Żywca z Młodą, jutro wrócą. Stwierdził, że ładna pogoda, to pojadą, jakieś owoce pozbierają. Smutno mi troszkę, ale nie chce żeby Alicja cały czas w domu spędziła z mojego powodu.
Czekam teraz na przyjaciółkę z Maluszkiem.
Watek kulinarny otwarty:-)

Luna :szok: niezła cena. U nas myślę, że z książką do angielskiego i oczywiście niezbędnej do religii mama nadzieje, że około 250 zeta będzie. Kurcze za naszych czasów nie pamiętam, żeby książka do religii była:baffled:

Poziomki
jutro jeśli kuzyn B do nas dotrze to go poinformujemy, że chcielibyśmy, aby został chrzestnym. Ciekawe czy się ucieszy, czy wręcz przeciwnie:dry:
Happymom i co cieszą się na nowego członka rodziny?

Zaczynam WIELKIE ODLICZANIE, a więc 10

Luna ja też:-D
Grill mmmmmmm:-p

Happy smigajcie nad wode ile sie da,ja nie mam niestety niczego mokrego pod nosem:-(
Dzieciaki chca siostre czy brata?

Annaoj spróbował by się nie cieszyć!:-):-) Widzisz juz tylko 10 dni zostało,pewnie bedzie tak ze jak już bedziesz mogła dreptać to maluch bedzie usilnie siedział i sie nie śpieszył:-D

U nas nadal NICCCC:dry:

reklama
No i po grilu. Ależ się najadłam :zawstydzona/y: I można by spędzić sympatyczny wieczór z małżem przy piwku gdyby małż nie był taki głupi :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: Czasem wku..... mnie tak diabelnie, że zastanawiam się po co, dlaczego, skąd i czy aby na pewno muszę z nim się męczyć :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

happymama przeczucie na synka czy córunię???;-):-) No przy takiej temperaturze to tylko trzeba wody szukać !!!:szok:
W dłuzszej, wolnej wrzucę przepis na mojego drożdżowca w odpowiednim wątku :tak:

annaoj korzystaj z chwili spokoju, przynajmniej będziesz mogła swobodnie poplotkować ;-) W zeszłym roku prawie zemdlałam jak usłyszałam ile mam zapłacić za książki ale co zrobić :-( W którymś momencie pojawiał się katechizm na religii ale nie pamiętam, w której klasie. Teraz to już pięciolatki mają książkę do religii :szok:
My przy trzecim mieliśmy problem z chrzestnymi, bo najbliższa rodzina się skończyła ;-) W końcu zostało nasze kuzynostwo, bez jakiś większych oporów i chyba nie są niezadowoleni ;-)
Zostało ci 10 dni przymusowego więzienia????;-)

poziomki.............. brak słów ;-):-D

Do góry