reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Mamy trójki (i nie tylko) dzieci- tu można pisać "bzdety"

Ania torcik piekny:) Ja tez robie sama:)
Moze to juz czas na mdlosci;)))
Ja raz sama robię, raz kupuję zależy jak leży ;-), Dawidkowi rok temu zrobiłam piłkę nożną (lubię bawić się masą cukrową) a teraz że nie mam tu piekarnika to sernik na spodzie z ciasteczek :tak: nie spodziewałam się takiego smacznego efektu

na mdłości za szybko to piwo do grilla wyłazi :eek::tak::happy2: zresztą @ punktualnie się zjawiła
Dziewczyny a moze zrobic watek na przepisy?
wątek kulinarny to extra pomysł, gdzieś mi mignęło że już jest :-D
misiarka ale przeszłaś :-( mojej znajomej z nerwów zaczęły włosy wypadać :-( co nerwy robią z organizmem. Gratulacje
:-D

happymama fajnie że dzieci się cieszą u mnie Majka nadal na nie :no: a Dawidek to nawet chciał dzidzi kubeczki kupić :tak::laugh2: oby tej małej złośnicy przeszło bo będzie ciężko :-(

a ja ponownie na Rodos, w sobotę byliśmy na Wyspie Sobieszewskiej :biggrin2: ale tym razem wiał tak potworny wiatr że był zakaz kąpieli :-( i było tak zimno że dwie godziny tylko daliśmy radę (parawanów nie mogliśmy znaleźć :wściekła/y: tak dobrze schowałam rok temu :rofl2:) ale opalić się opaliłam, no i wróciłam do książki, którą zaczęłam już nawet nie wiem kiedy i teraz ją dokończę :tak::-D
mnie też mój M wnerwiał, powiedziałam mu że mam wątpliwości czy chcę to kolejne dziecko, bo mam za dużo na głowie i że z nim to już jak z trójką no i żeby nie było jak po urodzeniu Dawidka, on że tak nie będzie i dalsza odpowiedź to takie lanie wody więc dobiła mnie jeszcze bardziej :-( ale ja chcę więc git :tak::-D
Ach i chcąc nie chcąc wjechaliśmy do Ikei i obejrzeliśmy łóżeczka, materace i takie tam gadżety dla bobaska :tak::biggrin2: i wkoło było dużo małych dzidziek i tak sobie patrzyliśmy jakie one fajne :rofl2:

to spadam śniadanko robić

reklama
Melduje sie ze jestem i nie rodze oczywiście ale to pewnie już nikogo nie dziwi:-D
boli mnie krzyż-oszaleje!!! Nie chce na patologie...ZNOWUUUU:dry: Myslałam nawet o olejku rycynowym ale i tak mnie czysci i obawiam sie za mocnego efektu:cool2:
W srode ide do szpitala i o ile mnie przyjmą (bo mają zrobić to do piątku) to srode i tak przebąbluje...:wściekła/y::wściekła/y:

MISIARSKA GRATULACJE!!!
Dobrze ze nic Ci nie jest:)

Ania wypoczywaj wypoczywaj może to ostatni moment:happy2: Nakręcają takie rzeczy dla maluchów i same maluchy:-D ale mnie po tej ciąży juz chyba nic nie ruszy:-D:-D
Majce daj czas:tak:

Stafa coś Cie nie ma ostatnio gdzie się szwędasz?

Annaoj już 8! Ja mam przepowiadające nawet regularne-paranoja...
Fajnie że weekend Ci minął przyjemnie:)

Ostatnia edycja:
Misiarska Gratulację! Cieszę się, że okazało się, że to nic poważnego, a teraz się proszę wyluzować, nie nerwować, w ciąży nie wolno.

Poziomki to ja myślałam, że od razu w ten dzień Ci kroplówkę zapodadzą:confused2:

Ania wypoczywaj, a pierworodną się nie przejmuj, przejdzie jej.

uciekam książkę czytać

Annaoj nie ma tak dobrze..może być tak że przed wekeendem nie urodze:wściekła/y: i nie zawsze podłaczają oxy od razu..nieraz próbują łagodniejszych sposobów

poziomki my sie teraz zdziwimy jak urodzisz:-D nie bij tylko:-p

dziewczyny ja tak na szybko bojestem kłębkiem nerwów bo zaraz na usg ide- sie wyjasni co tam z moją szyjką dokładnie i mam duza nadzieje,że poznam płeć dzidzi. trzymajcie kicuki,żeby wszytsko było dobrze

misiarska- gratuluję i spokojnej ciąży życzę!

marta- trzymam kciuki!

matko jaki upał, rozpływam się normalnie a do tego ciągle niedobrze...:eek:

Dzięki Wam bardzo :-) Mam nadzieję, że wszystko będzie dobrze. Do lekarki pójdę dopiero za 5 tygodni, jak wrócę do Polski.
Annaoj - widzę, że to już 33 tydzień - dużo mnie ominęło ;-)
Poziomki - coś ta Twoja Jaga nie chce wyjść - dobrze jej u mamy. Trzymam kciuki za szczęśliwe rozwiązanie.
Marta24 - trzymam kciuki, aby wszystko na USG było dobrze.
Happy mama - niby dwa miesiące mnie nie było, a tu widzę nowy suwaczek :-) Gratuluję kolejnego maleństwa.

misiarska witaj i gratuluje :) super ze to jednak nic powaznego ;)
Marta trzymma kciuki i czekamy na wiesci!
poziomki :-D mi juz brak slow ale sama dwojke przeterminowalam :/ masakra i nikomu tego nie zycze - jedno 11 dni drugie 8 -_-

Ja mam jakis gorszy dzien, glowa mnie boli, cmi tak jak na migrene :/
lezalam 3h i wogole dupa... :/ ehhh
ide dalej odpoczywac jezeli przy trojce dzieci sie wogole da... :sorry2:

reklama
Kurczę, a ja tylko jem i jem:zawstydzona/y:
Poziomki :szok: Ja jak szłam w poprzedniej ciąży to w ten sam dzień kroplówkę (co prawda, chyba na 5 minut) i moja przyjaciółka, która teraz szła to samo, przyszła i od razu kroplówka. Bezsensu tak trzymać i tzrymać i na co czekać:confused:
Marta &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

Do góry