reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy trójki (i nie tylko) dzieci- tu można pisać "bzdety"

Ania torcik piekny:) Ja tez robie sama:)
Moze to juz czas na mdlosci;)))
Ja raz sama robię, raz kupuję zależy jak leży ;-), Dawidkowi rok temu zrobiłam piłkę nożną (lubię bawić się masą cukrową) a teraz że nie mam tu piekarnika to sernik na spodzie z ciasteczek :tak: nie spodziewałam się takiego smacznego efektu

na mdłości za szybko to piwo do grilla wyłazi :eek::tak::happy2: zresztą @ punktualnie się zjawiła
Dziewczyny a moze zrobic watek na przepisy?
wątek kulinarny to extra pomysł, gdzieś mi mignęło że już jest :-D
misiarka ale przeszłaś :-( mojej znajomej z nerwów zaczęły włosy wypadać :-( co nerwy robią z organizmem. Gratulacje
:-D

happymama fajnie że dzieci się cieszą u mnie Majka nadal na nie :no: a Dawidek to nawet chciał dzidzi kubeczki kupić :tak::laugh2: oby tej małej złośnicy przeszło bo będzie ciężko :-(

a ja ponownie na Rodos, w sobotę byliśmy na Wyspie Sobieszewskiej :biggrin2: ale tym razem wiał tak potworny wiatr że był zakaz kąpieli :-( i było tak zimno że dwie godziny tylko daliśmy radę (parawanów nie mogliśmy znaleźć :wściekła/y: tak dobrze schowałam rok temu :rofl2:) ale opalić się opaliłam, no i wróciłam do książki, którą zaczęłam już nawet nie wiem kiedy i teraz ją dokończę :tak::-D
mnie też mój M wnerwiał, powiedziałam mu że mam wątpliwości czy chcę to kolejne dziecko, bo mam za dużo na głowie i że z nim to już jak z trójką no i żeby nie było jak po urodzeniu Dawidka, on że tak nie będzie i dalsza odpowiedź to takie lanie wody więc dobiła mnie jeszcze bardziej :-( ale ja chcę więc git :tak::-D
Ach i chcąc nie chcąc wjechaliśmy do Ikei i obejrzeliśmy łóżeczka, materace i takie tam gadżety dla bobaska :tak::biggrin2: i wkoło było dużo małych dzidziek i tak sobie patrzyliśmy jakie one fajne :rofl2:

to spadam śniadanko robić

reklama
Melduje sie ze jestem i nie rodze oczywiście ale to pewnie już nikogo nie dziwi:-D
boli mnie krzyż-oszaleje!!! Nie chce na patologie...ZNOWUUUU:dry: Myslałam nawet o olejku rycynowym ale i tak mnie czysci i obawiam sie za mocnego efektu:cool2:
W srode ide do szpitala i o ile mnie przyjmą (bo mają zrobić to do piątku) to srode i tak przebąbluje...:wściekła/y::wściekła/y:

MISIARSKA GRATULACJE!!!
Dobrze ze nic Ci nie jest:)

Ania wypoczywaj wypoczywaj może to ostatni moment:happy2: Nakręcają takie rzeczy dla maluchów i same maluchy:-D ale mnie po tej ciąży juz chyba nic nie ruszy:-D:-D
Majce daj czas:tak:

Stafa coś Cie nie ma ostatnio gdzie się szwędasz?

Annaoj już 8! Ja mam przepowiadające nawet regularne-paranoja...
Fajnie że weekend Ci minął przyjemnie:)

Ostatnia edycja:
Misiarska Gratulację! Cieszę się, że okazało się, że to nic poważnego, a teraz się proszę wyluzować, nie nerwować, w ciąży nie wolno.

Poziomki to ja myślałam, że od razu w ten dzień Ci kroplówkę zapodadzą:confused2:

Ania wypoczywaj, a pierworodną się nie przejmuj, przejdzie jej.

uciekam książkę czytać

Annaoj nie ma tak dobrze..może być tak że przed wekeendem nie urodze:wściekła/y: i nie zawsze podłaczają oxy od razu..nieraz próbują łagodniejszych sposobów

poziomki my sie teraz zdziwimy jak urodzisz:-D nie bij tylko:-p

dziewczyny ja tak na szybko bojestem kłębkiem nerwów bo zaraz na usg ide- sie wyjasni co tam z moją szyjką dokładnie i mam duza nadzieje,że poznam płeć dzidzi. trzymajcie kicuki,żeby wszytsko było dobrze

misiarska- gratuluję i spokojnej ciąży życzę!

marta- trzymam kciuki!

matko jaki upał, rozpływam się normalnie a do tego ciągle niedobrze...:eek:

Dzięki Wam bardzo :-) Mam nadzieję, że wszystko będzie dobrze. Do lekarki pójdę dopiero za 5 tygodni, jak wrócę do Polski.
Annaoj - widzę, że to już 33 tydzień - dużo mnie ominęło ;-)
Poziomki - coś ta Twoja Jaga nie chce wyjść - dobrze jej u mamy. Trzymam kciuki za szczęśliwe rozwiązanie.
Marta24 - trzymam kciuki, aby wszystko na USG było dobrze.
Happy mama - niby dwa miesiące mnie nie było, a tu widzę nowy suwaczek :-) Gratuluję kolejnego maleństwa.

misiarska witaj i gratuluje :) super ze to jednak nic powaznego ;)
Marta trzymma kciuki i czekamy na wiesci!
poziomki :-D mi juz brak slow ale sama dwojke przeterminowalam :/ masakra i nikomu tego nie zycze - jedno 11 dni drugie 8 -_-

Ja mam jakis gorszy dzien, glowa mnie boli, cmi tak jak na migrene :/
lezalam 3h i wogole dupa... :/ ehhh
ide dalej odpoczywac jezeli przy trojce dzieci sie wogole da... :sorry2:

reklama
Kurczę, a ja tylko jem i jem:zawstydzona/y:
Poziomki :szok: Ja jak szłam w poprzedniej ciąży to w ten sam dzień kroplówkę (co prawda, chyba na 5 minut) i moja przyjaciółka, która teraz szła to samo, przyszła i od razu kroplówka. Bezsensu tak trzymać i tzrymać i na co czekać:confused:
Marta &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

Do góry