ania138
miłość w trzech wymiarach
Ja raz sama robię, raz kupuję zależy jak leży ;-), Dawidkowi rok temu zrobiłam piłkę nożną (lubię bawić się masą cukrową) a teraz że nie mam tu piekarnika to sernik na spodzie z ciasteczek nie spodziewałam się takiego smacznego efektuAnia torcik piekny Ja tez robie sama
Moze to juz czas na mdlosci))
na mdłości za szybko to piwo do grilla wyłazi zresztą @ punktualnie się zjawiła
wątek kulinarny to extra pomysł, gdzieś mi mignęło że już jestDziewczyny a moze zrobic watek na przepisy?
misiarka ale przeszłaś :-( mojej znajomej z nerwów zaczęły włosy wypadać :-( co nerwy robią z organizmem. Gratulacje
happymama fajnie że dzieci się cieszą u mnie Majka nadal na nie a Dawidek to nawet chciał dzidzi kubeczki kupić oby tej małej złośnicy przeszło bo będzie ciężko :-(
a ja ponownie na Rodos, w sobotę byliśmy na Wyspie Sobieszewskiej ale tym razem wiał tak potworny wiatr że był zakaz kąpieli :-( i było tak zimno że dwie godziny tylko daliśmy radę (parawanów nie mogliśmy znaleźć tak dobrze schowałam rok temu ) ale opalić się opaliłam, no i wróciłam do książki, którą zaczęłam już nawet nie wiem kiedy i teraz ją dokończę
mnie też mój M wnerwiał, powiedziałam mu że mam wątpliwości czy chcę to kolejne dziecko, bo mam za dużo na głowie i że z nim to już jak z trójką no i żeby nie było jak po urodzeniu Dawidka, on że tak nie będzie i dalsza odpowiedź to takie lanie wody więc dobiła mnie jeszcze bardziej :-( ale ja chcę więc git
Ach i chcąc nie chcąc wjechaliśmy do Ikei i obejrzeliśmy łóżeczka, materace i takie tam gadżety dla bobaska i wkoło było dużo małych dzidziek i tak sobie patrzyliśmy jakie one fajne
to spadam śniadanko robić