reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Mamy trójki (i nie tylko) dzieci- tu można pisać "bzdety"

moze i mysli ale chyba jest blondynka i ciezko jej to idzie haha

25 juz niedlugo:) boli Cie jeszcze krzyz albo masz jakies skurcze czy cos?

reklama
poziomki ale Ty to jestes... :-D a juz myslalysmy hehehe ;-)

annaoj, my mielsimy z trojka pieska ale w bloku nie dalismy rady z nim (lablador), zwlaszcza ze on przyzwyczajony do biegania po podworku... a od wrzesnia mam urawnie glowy bo dzieciaki do szkol odprowadzac, kazde w inna strone, niewiem jak to ogarne, jeszcze z mikim, a co dopiero pies :-( musielismy oddac go w inne dobre rece i chyba sie udalo, bo nowi wlasciciele mieli podworko i to dla niego juz super sprawa :tak: jak przyjechali po niego to od razu do nich podbiegl i spokojnie z nimi wyszedl :-)
ale jak cos to bym chciala takiego mniejszego pieska... :-) zawsze to pocieszne stworzonko :-) ale zobaczymy.... kiedys moze....

u nas ladnie dzis, ja obiad szykuje, starszaki na placu zabaw, najmlodszy spi....
a w domu bloga ciszaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa......................... :rofl2:
suuuuuuuuuuuuuper... :-)

moze i mysli ale chyba jest blondynka i ciezko jej to idzie haha

:-D:-D:-D:-D:-D Poziomki widzę że humor ci dopisuje. :-D:-D:-D:-D:-D

Annaoj - Poziomki ma rację - już niedługo.:tak::tak: wszytsko masz już gotowe?
ja to nie mam absolutnie NIC. i już męczy mnie oglądanie ogłoszeń wózków. zaczynam się zastanawiać czy wogóle potrzebuję wózka. :-p:rofl2:

my many psa. wzięliśmy szczeniaczka ze 2 miesiące po urodzeniu się najmłodszej Mi.
i bardzo jestem zadowolona. pies jest mieszańcem, ale taki ma idealny rozmiar (jak jack russell - bo to mieszaniec tej rasy)

wiecie co - po tych wczorajszych rozmowach o łóżkach (Stefa, Liza. choć nie widziałam zdjęcia Lizy na fb. bo nie mam konta)
jakoś mnie zainspirowałyście - i wiecie co kupiłam wczoraj łóżko. :-):rofl2:
wrzucę zdjęcie pod koniec tygodnia, jak dostarczą.

Liza fajnie że oddaliście psa komus a nie do schroniska:tak: a faktycznie lablador w bloku to męczarnia i dla niego i dla Was.
Mamartusia czekam na fotki:) łóżko dla Was czy dla dzieci?

Hej
pogodo póki co do d... :baffled: jak widać ja na necie, dzieci puzzle układają a M w pracy (bo niestety pierwszy tydzień musi)

Ania którego trzymać kciuki za test?

sama nie wiem bo ja całe życie ;-) na tabsach jechałam :tak: znalazłam w necie jakiś kalendarzyk i jeśli dostanę @ 20 to następne efekty od około 29 możliwe :rofl2:

Jeśli chodzi o zwierzęta to my mamy w mieszkanku: dwa psy (cocker spaniel) i miała być chichuachua a wyszedł jakiś kundel ale fajny tyle, że większy ale nie duży i umaszczony jak jack russell :biggrin2: to chyba krzyżówka tych dwóch ras, dwa szczurki (parka ale w osobnych klatkach), chomika syryjskiego i legwana :tak::-D:-D:-D to póki co koniec

jak tak czytam o Waszych bólach to aż się boję co to będzie bo obie ciąże wspominam lekko i przyjemnie chociaż może złe wspomnienia wyparłam :tak::rofl2:

muszę iść pod prysznic bo wyglądam jak trol a jak tu dzieci robić z trolem :-D

Ostatnia edycja:
Poziomki plecy dalej mnie napieprzają, są dni, że jest lepiej, np. dzisiaj odpukać jeszcze nieb bolą, wczoraj też było ok, dopiero wieczór zaczęły mnie boleć, ale są dni, że już o 11 pozycji nie mogę sobie znaleźć.
Skurczy nie mam, ale nie miałam od początku, tylko ta szyjka:baffled:

Mamartusia ja mam łóżeczko po dzieciakach, przewijak nówkę (reklamowaliśmy jak dla A miałam, a że facetowi się nie opłacało przyjmować do zwrotu, a stary pękł od spodu, co nie przeszkadzało w użytkowaniu, to mamy), wózek kupowałam (gondolkę mam po dzieciakach i identyczny spacerowy udało mi się dostać, z czego jestem mega happy), ubranek mam trochę po dzieciach (typowo dziewczęce wymienię na chłopięce;-)). Muszę materac kupić, pościel, kosmetyki i dla siebie do szpitala rzeczy i jeszcze jakieś drobiazgi, ale się kurcze zebrać nie mogę.
Pokaż łoże:-)
Liza labradory to takie wielkie dzieci długo, fajnie, że udało Wam się znaleźć dla niego dom.

My rozważmy koljeną sunię gończaka.

Hej Dziewczyny nadaje z pracy niestety :) ale jeszcze chwila i zmykam do domu, szybko zleciało

wpadłam tylko pokazać Wam łoże
http://www.brw.com.pl/gfx/brw/_thumbs/sklep_oferta/184/s126_loz_160_osv_1,lFaYeqWeaWZRmdiQiHtf.jpg
i komodę
Kredens: RAFLO-KOM2D3S/7/15 / Black Red White - najchętniej kupowane meble w polsce

kolor w sumie jaśniejszy mi się wydaje niż na zdjęciach, mam ciemno fioletową sypialnie ii bardzo chciałam jasne meble, chociaż te wenge też fajne teraz tak sobie myślę, ale już nic wybrane i koniec..

annaoj uściski bidulko TY moja ;)
poziomki jak skurcze się pojawiają nie siadaj tylko wiesz skacz, biegaj i krzycz ;) albo wiesz o co trzeba poprosić:)
ania hmm no aż mi tutaj trolem zjechało haha biegnij pod prysznic ;)
mamartusia a jakie łoże kupiłas?? szybko pokaz :)

Wpadam się przywitać i pokazać że żyję ale jakoś od wczoraj czasu mi brak na wszystko.
Przejrzałam was tak pobieżnie i widzę, że Poziomki nadal widzę :-D i jakaś epidemia nowych łóżek się rozwinęła. :-D
Co do psa to my w domu mamy goldena. Pojawił się pół roku przed ujawnieniem się trzeciego maluszka i szczerze gdybym tylko miała kogoś zaufanego chętnie bym go wydała, bo niestety nie ogarniam a taki pies potrzebuje trochę uwagi a u nas niestety na chwilę obecną nie ma kto mu tego czasu poświęcić :-(

Uciekam. Postaram się zajrzeć wieczorkiem:tak:

jak tak czytam o Waszych bólach to aż się boję co to będzie bo obie ciąże wspominam lekko i przyjemnie chociaż może złe wspomnienia wyparłam :tak::rofl2:

Ania, nie martw się ;-). Ja jak na razie ( odpukać!) jestem przykładem że i za czwartym razem może być "lekko i przyjemnie".

Poziomki - łózko dla nas. bo dzieci obkupiliśmy jako pierwsze. Wiecie jak jest... :huh:

Stefaa, zdjęcia wrzucę w czwartek lub piątek jak dostarczą. :tak:

Annaoj- to ty już na maxa gotowa jesteś!!!:tak: fajnie że tyle rzeczy masz po starszakach:tak:. Ja też miałam...2 miesiące przed zrobieniem testu...ech..life...:dry:

Luna - epidemia łóżek bardzo mi się spodobała. :-D:-D:-D

reklama
czesc laski:)

podczytuje was odkąd wrocilam ale tyle piszecie,że wbic sie nie mogłam jakos:dry: nad jeziorem czulam sie strasznie zle bo te upaly byly masakryczne ale mimo wszystko bylo fajnie, bo spedzialam duzo czasu z meżem i jakoś tak emocje odzyly :-D heheh

bylam dzis na kontroli u lekarza, wyniki mam super ale cos mu sie szyjka nie podoba, w pon ide na usg i ma mi dokladnie sprawdzic, troche sie tym przejelam, bo dwie ciąże mialam przenoszone, szyjka trzymala jak glupia a tu ooooo takie cos, ale fakt nie oszczedzalam sie:confused:

mamartusia jakbysmy sie kiedys wszytskie spotkaly nie przyporwadzaj swojego mężą :-D:-D

liza jesli pozowlisz chcialabym zobaczyc to łóżko bo my tez chcemy kupic albo zrobic lozo pietrowe....wysle ci zaproszenie na fb

poziokmi jak czytalam twoje posty i wyobrazam sobie ciebie jako babe z toporem po lesie biegającą:-D

annoj usciski mocne, dasz rade, juz niedlugo

ania &&&&&&

ja tak w skrocie, juz mysle bede na bieżąco

Do góry