reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy trójki (i nie tylko) dzieci- tu można pisać "bzdety"

reklama
Hej witam po weekendzie!

Po sobotnich szaleństwach wczoraj potrzebowałam czasu żeby dojść do siebie :-p Nie było przesady ale ja już chyba odzwyczaiłam się od nocnych szaleństw przy alkoholu i trochę ma zajęło wrócenie do rzeczywistości. Dzieciaczków w domu nie było więc jak się obudziliśmy i w domu czekała na nas przerażająca cisza i puste łóżeczko to naprawdę poczułam się baaardzo dziwnie :baffled:

anulaaa to może nasi faceci wymienią się informacjami na temat majstrowania dzieci, bo u was same baby u nas faceci to może w końcu się czegoś nowego nauczą ;-):-D

Stefaa widzę, że jesteś świetną negocjatorką :-D- jedna lodówka zamieniona na cztery inne rzeczy :-D Chyba muszę się tego od ciebie nauczyć ;-)

Liza super, że dzieciaczki zadowolone :tak: Okna? Dzisiaj? W taką pogodę? Poczekaj. ;-):-D

Poziomki Nie wierzę, że jeszcze tu cię widzę!?!? ;-) a siooooo! :-D

No to ja też idę się za jakiś obiadek zabrać choć dzieciaki nadal u ciotki- tak im się spodobało :-D i w domu pustki, że nawet obiadu nie chce się gotować. Młody ma słoiczek a dla nas dwóch szkoda garów brudzić.
Leje i leje. Mam już dość tego wspaniałego, polskiego lata:wściekła/y:

Ja przy remoncie to za wiele wolnego nie mam więc zaglądam tyle o ile, ziemniaczki pieczone właśnie robię :-)
Stefaa Ty się lepiej przyznaj jak szaleliście z mężem a nie na szwagra zwalaj :-p:-D

hej
u mnie wielkie pakowanie (tzn jakoś nie umiem się zabrać do tego :zawstydzona/y:) bo wieczorem jedziemy na RODOS ;-) (Rodzinne Ogródki Działkowe Ogrodzone Siatką :-D) jak pogoda dopisze to na dwa tygodnie :biggrin2: a w weekend może kopsniemy się nad morze na jeden dzień :biggrin2: ktoś ale przepraszam nie pamiętam która z Was pisała że jest fanką Ikei, ja też :tak: postaram się namówić małża na nadrobienie dróżki i malutkie zakupy :-D

Martusia w pierwszej chwili pomyślałam, że to fotka jakiejś firmy z ubrankami dla dzieci :tak::-D prześliczna córcia i bardzo przystojny mąż :tak:

Poziomki czekamy czekamy :tak:;-)

Liza fajoskie wyrko :tak:

a My jakby już ale najszybszych efektów będzie można się spodziewać za dwa tygodnie jak wszystko pójdzie jak trza :biggrin2:

Luna czas się przyzwyczaić na nowo:-D

anulaa mam nadzieje że szybko skończycie i bedzie pięknie:)

ania miłego wypoczynku na Rodos:-D:-D:-D

Zjemy zupe i idziemy na spacer...może mi się zachce:cool2:

hej.. witam poniedziałkowo..
i nadal Poziomki nie na porodówce??
myślałam ,że jak przez weekend mnie nie będzie na BB to teraz przeczytam,że mnie tyle ominęło.. a tu cisza..

to sie was naczytałam ktoś mi sie budzi ..

heheh jakieś licho pewnie..

buziorkii

Luna neich przyjdzie do mojego na korepetycje bo mój same baby macha :-D

boże ale się uśmiałam. :-D:-D:-D

hej

Martusia w pierwszej chwili pomyślałam, że to fotka jakiejś firmy z ubrankami dla dzieci :tak::-D prześliczna córcia i bardzo przystojny mąż :tak:

:-D:-D:-D:-D:-D

u nas słońce, skóra mi już schodzi od tego. po za tym nic ciekawego.

Madii - mam nadzieję że to nic poważnego.

Stefaa - udanych poszukiwań. my jak na razie łóżka nie mamy.:oo2: tylko materac na podłodze - plus taki że nic nie skrzypi. :cool2:

Poszukiwania zakończone :) teraz pozostało tylko czekać na męża, aby to zobaczył( ale i tak wiem, że to bierzemy)

Poziomki wiesz co biegałam po naszych lokalnych sklepach ;) no i w brw znalazłam, kolor taki jak chciałam no i cena w sumie ok ;)

luna haha no popatrz jak się człowiek postara to i 3 rzeczy wyczaruje ;) ale tak na poważnie, łatwiej było namówić na zakup łóżka niż lodówki. W końcu to o nasz kręgosłup chodzi :cool2: na lodówkę brakło silnej argumentacji, która dotyczyłaby bezpośrednio mojego M ;)

wczoraj byliśmy w cyrku, dzieciaki zachwycone i ja w sumie też. Umiejętności akrobatów są niesamowite.. Mojego M klaun wyciągnął na arenę hehe i musiała tańczyć :-D:-D uśmialiśmy się do łez;) On ogólnie nie jest za takimi atrakcjami ale nie miał wyjścia.. widownia go dopingowała więc poszedł hah

annaoj a jak Twoje samopoczucie ? i kręgosłup? lepiej?

liza łożko superowa sprawa :)

ania no to trzymam kciuki :D ja na RODOS latam co weekend haha

reklama
Madii może faktycznie to 3dniowka&&&

Stefa daj linka do łózeczka:tak:

Byłyśmy na spacerze i z powrotem nosiłam Lenke na rękach i też nic:dry: straciłam nadzieje.. dzisiaj jeszcze zakupy heh

Do góry