reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Mamy trójki (i nie tylko) dzieci- tu można pisać "bzdety"

u was zimno a u nas upalnie:-)

ja mało pisze bo nie chcę być monotematyczna ;-) nie to na 100% moja ostatnia ciąża!:cool2: strasznie mi źle, kurcze chyba im dalej tym gorzej zamiast lepiej:no:.

ania to trzymam kciuki żeby starania okazały się efektowne !

reklama
Ania którego trzymać kciuki za test?

Happy mi w tej ciąży też najciężej jeszcze ok 3 tygodni i powinno być lepiej:tak:

Pier..ca dostane miałam skurcze co 5 min jak łaziłam..położyłam się zeby sprawdzic czy to nie fałszywy alarm:tak: nie przeszło..poszłam pod prysznic i pod prysznicem miałam skurcze i po wyjściu tylko ze 2 i jak na razie ...czekam czekam czekam...:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

Jaga wyłaź!!!!! nie no jak już masz takie regularne skurcze w miarę to myślę że coś się szykuje.

poziomki w sumie źle się czuję ale muszę przyznać że w poprzednich dwóch było gorzej bo okropnie wymiotowałam po każdym posiłku a teraz wymiotuję też ale raz dziennie czasami co drugi dzień więc nie jest w sumie tak tragicznie. /najgorzej wieczorami bo czasami tak mdli że nie mogę zasnąć.

Happy mam taka nadzieje:sorry2:

Skoro jest lepiej niz w poprzednich to moze i szybciej przejda:tak:
Ja nigdy nie wymiotowałam i nie raz bym wolala bo miewałam potezne mdłosci...a zeby zwymiotowac musiała bym sie mocno zatruc...

teraz mam co 15min:p

Hejka.
poziomki ruszylo cos??? :-)

U nas dzis juz ladnie zaraz wychodzimy z domu, jeszcze tylko jeden tel musze wykonac do starostwa czy nowy dowod juz jest u nich :-) oby byl... 7my tydzien czekam na niego.... :baffled:

hejka
Jakiś miałam wczoraj dzień bez weny.

B mi zdjęcia szczeniaków podesłał, myślę, że uważa, że w razie czego będzie nam wszystkim łatwiej jak będzie czworonóg. Oczywiście głośno tego nie mówi, tylko jest, że przecież chciałam drugiego psa. Sama nie wiem co robić, wczoraj pół dnia się zastanawiałam, przemyśliwałam i decyzji nie podjęłam. Trochę się obawiam jak damy sobie radę.

Ania trzymam kciuki. I udanego wypoczynku życzę.
Stefea niestety lepiej nie jest, ale jeszcze tylko 2 tygodnie. Rzuć linka do łoża.
Madi mam nadzieje, że nic poważnego się nie rozwinie.
Poziomki ależ ta Jaga uparta.
Happymum ja moją ostatnią ciąże najgorzej przechodzę. W poprzednich się świetnie czułam. Oczywiście śmieje się, że to dlatego, żeby kolejna mi do głowy nie przyszła.

uciekam na kawę i ciacho

Annaoj szczeniak był by dobrym wyjściem ze wzgledu na dzieci ale nie za wszelka cene... Muicie o tym pogadać.

Mowiłam Ci oddaj mi szyjke!!:-D a tak na powaznie kiedy masz wizyte? 2 tygodnie to już nie 4 bedzie dobrze:tak:

reklama
Poziomki 25 lipca, a potem 5 sierpnia. Na ostatniej wizycie ginka powiedziała, że od 1 sierpnia mogę już łazić, mam się jeszcze tak do 8 jeszcze oszczędnie, a potem hulaj dusza. Twoja szyjka najwyraźniej nie myśli o otwieraniu;-)

Do góry