reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Mamy trójki (i nie tylko) dzieci- tu można pisać "bzdety"

Hej:)

jejkuu ależ to były czasy duże własne łoże..:-D.. uwielbiam

hehe my musieliśmy oddać sypialnie Trójcy i śpimy na kanapie w salonie :-(

Stefaa łóżko śliczne,a komoda świetna zresztą u ans w salonie króluje BRW i kolor Wenge.. wygląda ładnie, ale to zbieracz kurzu niestety... ale urządzaliśmy salon jak dzieciorów nie było..teraz to pewnie bym jakiś żelazny zestaw i nie zniszczalny kupiła.. bo co oni wyprawiają to włos sie jezy na głowie..

u Nas cią gorączki trwa nadal marudzenie mega... i musowe siedzenie , bo dwójki nie mam z kim wypuścić na plac zabaw:(

aa starsza córcia zachwycona obozem:-)dziś ma wycieczke do Salzburga

jejku kiedyś to były obozy,kolonie 3 tyg. a nie teraz m 10 dni.. a koszty nie wspomne..

reklama
Ania to trzymam &&&&&&&&&
Fajne macie zwierzatka:)

Annaoj plecy to od lezenia mogą boleć poa tym macica coraz cięższa

Stefa mebelki super lubie takie.
Próbowałam i nie pomaga..poprostu przechodzi i juz:dry:

Marta ciesze sie ze badania sa dobre a co do szyjki ..to prawdziwa epidemia.. ale skoro niczego nie nakazał to moze nie jest tak zle

Madii ZDROWKA super ze kolonie udane:)

J mam dzisiaj mocniejsze skurcze ale nadal nic konkretnego:dry: Jutro na 11 ktg..zobaczymy:sorry2:

Ania, nie martw się ;-). Ja jak na razie ( odpukać!) jestem przykładem że i za czwartym razem może być "lekko i przyjemnie".
Poziomki - łózko dla nas. bo dzieci obkupiliśmy jako pierwsze. Wiecie jak jest... :huh:
Annaoj- to ty już na maxa gotowa jesteś!!!:tak: fajnie że tyle rzeczy masz po starszakach:tak:. Ja też miałam...2 miesiące przed zrobieniem testu...ech..life...:dry:
Luna - epidemia łóżek bardzo mi się spodobała. :-D:-D:-D
uff to trochę mnie pocieszyłaś :tak:
chyba to standard że najpierw dzieci a na końcu my :hmm:
ja też już raczej wszystkiego się pozbyłam, najbardziej żal mi pościeli Gluck (wygrałam w konkursie cały zestaw pościel, baldachim i ochraniacz) tyle lat leżało w szafie jak nowe i jeść nie wołało aż stwierdziłam, że tyle rzeczy dostaję to też coś oddam i co.... i zachciało mi się kolejnego :dry: może chłopczyk będzie to mi przejdzie bo ten komplet był różowy (ale zabrzmiałam, jak sknera :zawstydzona/y:)

epidemia łóżek a to dobre:-D teraz to tylko czekać na efekty nowołóżkowe :tak::-D:-D:tak:

Hej:)

jejkuu ależ to były czasy duże własne łoże..:-D.. uwielbiam

hehe my musieliśmy oddać sypialnie Trójcy i śpimy na kanapie w salonie :-(

Stefaa łóżko śliczne,a komoda świetna zresztą u ans w salonie króluje BRW i kolor Wenge.. wygląda ładnie, ale to zbieracz kurzu niestety... ale urządzaliśmy salon jak dzieciorów nie było..teraz to pewnie bym jakiś żelazny zestaw i nie zniszczalny kupiła.. bo co oni wyprawiają to włos sie jezy na głowie..

u Nas cią gorączki trwa nadal marudzenie mega... i musowe siedzenie , bo dwójki nie mam z kim wypuścić na plac zabaw:(

aa starsza córcia zachwycona obozem:biggrin2:dziś ma wycieczke do Salzburga

jejku kiedyś to były obozy,kolonie 3 tyg. a nie teraz m 10 dni.. a koszty nie wspomne..
ja też mam część salonową w wenge z dodatkiem czerwieni i zieleni (mam aneks kuchenny z meblami z brw Indiana dlatego mówię część salonową) fakt kurz widać nawet od razu po wytarciu

my jak się trzecie wykluje a nic nie wyjdzie ze zmiany mieszkania to chyba cały pokój będziemy musieli oddać dzieciom :crazy:

zdrówka
stefaa super zestaw :tak: takie łóżko to moje marzenie, my śpimy na małej, wąskiej kanapie rozkładanej do przodu (brak miejsca :-()

hej:)

ania wiesz co ja oddalam doslownie wszytsko co mialam dla malenstwa. najsmieszniejsze ze przed wielkanoca (bylam juz w ciazy ale nie wiedzialam) swteirdzilismy z mezem ze i tak juz dzieci nie bedziemy mieli i przerobilismy łóżeczko na łózko dla malego obcinajac szczebelki. tak wieckompletowanie od nowa....

poziomki zyjesz?

madii szkoda swojego łóża ale kiedyś sie wyprowadzą:tak:

ja dla malucha nie mam nic po starszych dzieciach, przed naszą emigracją wszystko rozdałam, nie mam też nikogo od kogo bym mogła coś przejąć więc kompletuję sobie wszystko od nowa. Nie jestem przesądna i uważam że lepiej kupować po trochu, stopniowo niż potem wszystko naraz więc już się rozglądam za okazjami. Kupiłam też już kilka ubranek :tak:

Witajcie środowo..:-)

nadal przymusowe siedzenie w domu.., bo nadal gorączka trwa (2 doba..) zero innych objawów....

ojj my tez myślimy o większym mieszkaniu.. ale brak funduszy...:-(
Marta... ojj to chyba za 30 lat będę spać w wielkim łożu...:szok:
happy.....przy starszej córci nic nie kupiłam w czasie ciąży..aby nie zapeszyć.. i w 30 t.c trafiłam do szpitala na 6 tyg. wiec dużo mnie ominęło były z moją mamą całą wyprawkę kupili..

a przy trójcy to jak sie dowiedziałam o płci to zaraz robiłam zapasy od pieluch po chusteczki..:-D
Poziomki....3mam kciuki!!!

hello
wpadłam na chwilkę i wracam do zakupów, w końcu się za nie zabrałam.

Madi to może faktycznie 3dniówka. zdrówka

Dziewczyny to ja może wszystko zostawię zamiast rozdawać, jak miałam w planie, bo to "źle wróży";-)

Hej
Poziomki w szpitalu czy na zakupach?

Pogoda się poprawiła ale mój nastrój się spie...... totalnie :angry::wściekła/y: nie wiem kiedy my mamy bąbla zrobić jak moja córcia bije rekordy w późnym zasypianiu wczoraj a raczej już dzisiaj zasnęła o 1 w nocy, M zmęczony po pracy nie wyczekał :no: a ja jej dzisiaj powiedziałam że od dnia jej narodzin wieczór dla siebie mamy tylko wtedy jak ona jest u dziadków i że jak to się nie zmieni to nie będziemy wyjeżdżać bez niej :zawstydzona/y: jestem zmęczona i niezaspokojona :dry:

a później mały pies dał czadu na kompoście!!!!!!!!!! tak śmierdział że ledwo dałam radę :wściekła/y::baffled::wściekła/y::baffled: nie będę wdawać się w szczegóły :baffled:

mam dosyć jak bym miała komu to też bym go wydała, zresztą wolę koty od psów, miałam kotka ale został u teściowej jak się wyprowadzałam bo był za stary na zmianę miejsca a drugi rok temu wszedł i nie wrócił :-( a teraz mamy za dużo gryzoni i kotek by szału dostawał

hej:)

ania wiesz co ja oddalam doslownie wszytsko co mialam dla malenstwa. najsmieszniejsze ze przed wielkanoca (bylam juz w ciazy ale nie wiedzialam) swteirdzilismy z mezem ze i tak juz dzieci nie bedziemy mieli i przerobilismy łóżeczko na łózko dla malego obcinajac szczebelki. tak wieckompletowanie od nowa....

poziomki zyjesz?

madii szkoda swojego łóża ale kiedyś sie wyprowadzą:tak:
chyba przed takimi decyzjami trzeba robić test ciążowy :biggrin2: tylko gdzie to wszystko trzymać
a maluszkowe zakupy są takie fajoskie tylko kosztowne :baffled:

ha ha trzeba zawsze widzieć pozytywne strony każdej sytuacji :tak::-D nawet jeśli efekt nastąpi za ho ho lat ;-):-D

madii wygląda jak trzydniówka więc może już bliżej jak dalej

Ja w przesądy nie wierzę ale jak mi czarny kot drogę przebiegnie to idę inną :tak::rofl2:

Lekarz powiedzial ze serduszko super, cisnienie tez ilosc wod plodowych tez dobra.Jaga wazy pomiedzy 3600-4200g.Mam przyjsc za tydzien z walizka i przyjma mnie zaleznie od wynikow badan sroda-piatek.

poodpisuje do Was jak bede w domu:) teraz czeka mnie zwiedzanie zlotych tarasow i jeszcze do mamy musze jechac wiec moze w koncu wychodze:)

reklama
hej hej,
witam się wieczorem postaram się więcej odpisać.
łóżko już jest! :tak: zdjęcie pod spodem. teraz trzeba szukać szafeczek nocnych.:dry:
IMG_1970.jpg

Załączniki

• IMG_1970.jpg
    IMG_1970.jpg
    23,7 KB · Wyświetleń: 55
Do góry