reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy trójki (i nie tylko) dzieci- tu można pisać "bzdety"

moze i mysli ale chyba jest blondynka i ciezko jej to idzie haha

25 juz niedlugo:) boli Cie jeszcze krzyz albo masz jakies skurcze czy cos?

reklama
poziomki ale Ty to jestes... :-D a juz myslalysmy hehehe ;-)

annaoj, my mielsimy z trojka pieska ale w bloku nie dalismy rady z nim (lablador), zwlaszcza ze on przyzwyczajony do biegania po podworku... a od wrzesnia mam urawnie glowy bo dzieciaki do szkol odprowadzac, kazde w inna strone, niewiem jak to ogarne, jeszcze z mikim, a co dopiero pies :-( musielismy oddac go w inne dobre rece i chyba sie udalo, bo nowi wlasciciele mieli podworko i to dla niego juz super sprawa :tak: jak przyjechali po niego to od razu do nich podbiegl i spokojnie z nimi wyszedl :-)
ale jak cos to bym chciala takiego mniejszego pieska... :-) zawsze to pocieszne stworzonko :-) ale zobaczymy.... kiedys moze....

u nas ladnie dzis, ja obiad szykuje, starszaki na placu zabaw, najmlodszy spi....
a w domu bloga ciszaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa......................... :rofl2:
suuuuuuuuuuuuuper... :-)

moze i mysli ale chyba jest blondynka i ciezko jej to idzie haha

:-D:-D:-D:-D:-D Poziomki widzę że humor ci dopisuje. :-D:-D:-D:-D:-D

Annaoj - Poziomki ma rację - już niedługo.:tak::tak: wszytsko masz już gotowe?
ja to nie mam absolutnie NIC. i już męczy mnie oglądanie ogłoszeń wózków. zaczynam się zastanawiać czy wogóle potrzebuję wózka. :-p:rofl2:

my many psa. wzięliśmy szczeniaczka ze 2 miesiące po urodzeniu się najmłodszej Mi.
i bardzo jestem zadowolona. pies jest mieszańcem, ale taki ma idealny rozmiar (jak jack russell - bo to mieszaniec tej rasy)

wiecie co - po tych wczorajszych rozmowach o łóżkach (Stefa, Liza. choć nie widziałam zdjęcia Lizy na fb. bo nie mam konta)
jakoś mnie zainspirowałyście - i wiecie co kupiłam wczoraj łóżko. :-):rofl2:
wrzucę zdjęcie pod koniec tygodnia, jak dostarczą.

Liza fajnie że oddaliście psa komus a nie do schroniska:tak: a faktycznie lablador w bloku to męczarnia i dla niego i dla Was.
Mamartusia czekam na fotki:) łóżko dla Was czy dla dzieci?

Hej
pogodo póki co do d... :baffled: jak widać ja na necie, dzieci puzzle układają a M w pracy (bo niestety pierwszy tydzień musi)

Ania którego trzymać kciuki za test?

sama nie wiem bo ja całe życie ;-) na tabsach jechałam :tak: znalazłam w necie jakiś kalendarzyk i jeśli dostanę @ 20 to następne efekty od około 29 możliwe :rofl2:

Jeśli chodzi o zwierzęta to my mamy w mieszkanku: dwa psy (cocker spaniel) i miała być chichuachua a wyszedł jakiś kundel ale fajny tyle, że większy ale nie duży i umaszczony jak jack russell :biggrin2: to chyba krzyżówka tych dwóch ras, dwa szczurki (parka ale w osobnych klatkach), chomika syryjskiego i legwana :tak::-D:-D:-D to póki co koniec

jak tak czytam o Waszych bólach to aż się boję co to będzie bo obie ciąże wspominam lekko i przyjemnie chociaż może złe wspomnienia wyparłam :tak::rofl2:

muszę iść pod prysznic bo wyglądam jak trol a jak tu dzieci robić z trolem :-D

Ostatnia edycja:
Poziomki plecy dalej mnie napieprzają, są dni, że jest lepiej, np. dzisiaj odpukać jeszcze nieb bolą, wczoraj też było ok, dopiero wieczór zaczęły mnie boleć, ale są dni, że już o 11 pozycji nie mogę sobie znaleźć.
Skurczy nie mam, ale nie miałam od początku, tylko ta szyjka:baffled:

Mamartusia ja mam łóżeczko po dzieciakach, przewijak nówkę (reklamowaliśmy jak dla A miałam, a że facetowi się nie opłacało przyjmować do zwrotu, a stary pękł od spodu, co nie przeszkadzało w użytkowaniu, to mamy), wózek kupowałam (gondolkę mam po dzieciakach i identyczny spacerowy udało mi się dostać, z czego jestem mega happy), ubranek mam trochę po dzieciach (typowo dziewczęce wymienię na chłopięce;-)). Muszę materac kupić, pościel, kosmetyki i dla siebie do szpitala rzeczy i jeszcze jakieś drobiazgi, ale się kurcze zebrać nie mogę.
Pokaż łoże:-)
Liza labradory to takie wielkie dzieci długo, fajnie, że udało Wam się znaleźć dla niego dom.

My rozważmy koljeną sunię gończaka.

Hej Dziewczyny nadaje z pracy niestety :) ale jeszcze chwila i zmykam do domu, szybko zleciało

wpadłam tylko pokazać Wam łoże
http://www.brw.com.pl/gfx/brw/_thumbs/sklep_oferta/184/s126_loz_160_osv_1,lFaYeqWeaWZRmdiQiHtf.jpg
i komodę
Kredens: RAFLO-KOM2D3S/7/15 / Black Red White - najchętniej kupowane meble w polsce

kolor w sumie jaśniejszy mi się wydaje niż na zdjęciach, mam ciemno fioletową sypialnie ii bardzo chciałam jasne meble, chociaż te wenge też fajne teraz tak sobie myślę, ale już nic wybrane i koniec..

annaoj uściski bidulko TY moja ;)
poziomki jak skurcze się pojawiają nie siadaj tylko wiesz skacz, biegaj i krzycz ;) albo wiesz o co trzeba poprosić:)
ania hmm no aż mi tutaj trolem zjechało haha biegnij pod prysznic ;)
mamartusia a jakie łoże kupiłas?? szybko pokaz :)

Wpadam się przywitać i pokazać że żyję ale jakoś od wczoraj czasu mi brak na wszystko.
Przejrzałam was tak pobieżnie i widzę, że Poziomki nadal widzę :-D i jakaś epidemia nowych łóżek się rozwinęła. :-D
Co do psa to my w domu mamy goldena. Pojawił się pół roku przed ujawnieniem się trzeciego maluszka i szczerze gdybym tylko miała kogoś zaufanego chętnie bym go wydała, bo niestety nie ogarniam a taki pies potrzebuje trochę uwagi a u nas niestety na chwilę obecną nie ma kto mu tego czasu poświęcić :-(

Uciekam. Postaram się zajrzeć wieczorkiem:tak:

jak tak czytam o Waszych bólach to aż się boję co to będzie bo obie ciąże wspominam lekko i przyjemnie chociaż może złe wspomnienia wyparłam :tak::rofl2:

Ania, nie martw się ;-). Ja jak na razie ( odpukać!) jestem przykładem że i za czwartym razem może być "lekko i przyjemnie".

Poziomki - łózko dla nas. bo dzieci obkupiliśmy jako pierwsze. Wiecie jak jest... :huh:

Stefaa, zdjęcia wrzucę w czwartek lub piątek jak dostarczą. :tak:

Annaoj- to ty już na maxa gotowa jesteś!!!:tak: fajnie że tyle rzeczy masz po starszakach:tak:. Ja też miałam...2 miesiące przed zrobieniem testu...ech..life...:dry:

Luna - epidemia łóżek bardzo mi się spodobała. :-D:-D:-D

reklama
czesc laski:)

podczytuje was odkąd wrocilam ale tyle piszecie,że wbic sie nie mogłam jakos:dry: nad jeziorem czulam sie strasznie zle bo te upaly byly masakryczne ale mimo wszystko bylo fajnie, bo spedzialam duzo czasu z meżem i jakoś tak emocje odzyly :-D heheh

bylam dzis na kontroli u lekarza, wyniki mam super ale cos mu sie szyjka nie podoba, w pon ide na usg i ma mi dokladnie sprawdzic, troche sie tym przejelam, bo dwie ciąże mialam przenoszone, szyjka trzymala jak glupia a tu ooooo takie cos, ale fakt nie oszczedzalam sie:confused:

mamartusia jakbysmy sie kiedys wszytskie spotkaly nie przyporwadzaj swojego mężą :-D:-D

liza jesli pozowlisz chcialabym zobaczyc to łóżko bo my tez chcemy kupic albo zrobic lozo pietrowe....wysle ci zaproszenie na fb

poziokmi jak czytalam twoje posty i wyobrazam sobie ciebie jako babe z toporem po lesie biegającą:-D

annoj usciski mocne, dasz rade, juz niedlugo

ania &&&&&&

ja tak w skrocie, juz mysle bede na bieżąco

Do góry