reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy trójki (i nie tylko) dzieci- tu można pisać "bzdety"

reklama
Witam sie i ja oczywiscie na spiąco.
W pracy wytrzymuje ale po to padam:errr:
Masakra jakas,dobrze ze mam takie wyrozumiale dzieci.

Co to wystepow publicznych to moi raczej grzeczni ,za to w domu potrafia nadrobic,chociasz mlodsza jest wygadana i jak juz po chwili zawstydzenia ,zalapie ze moze sie popisywac to tez czasami pod ziemie sie lepiej zapasc :elvis:
Niestety też padam dziś na przysłowiowy, wybaczcie, że brzydko się wyrażę ryj[emoji1] tłumacze to ciśnieniem, szarzyzną za oknem i deszczowa pogodą.

U nas dziś to była taka ulewa, że pół miasta sparaliżowało [emoji57] lato w tym roku jest beznadziejne [emoji19]
U nas tez dziś lało. W weekend ma być poprawa. W zasadzie to u nas pada może ze 3 dni. Ogólnie mimo wszystko jest ciepło. Troszkę musi popadać, bo susza taka, że trawnik za domem mamy pożółkły i wysuszony.
Dobranoc mamuśki. Zbieram się do kąpieli. Padam już ze zmeczenia. Do jutra. Spokojnych snów.[emoji4]

U nas tez dziś lało. W weekend ma być poprawa. W zasadzie to u nas pada może ze 3 dni. Ogólnie mimo wszystko jest ciepło. Troszkę musi popadać, bo susza taka, że trawnik za domem mamy pożółkły i wysuszony.
Dobranoc mamuśki. Zbieram się do kąpieli. Padam już ze zmeczenia. Do jutra. Spokojnych snów.[emoji4]
U nas znów pada od tygodnia. I mam serdecznie dosyć takiej pogody. Teraz znów leje i burza mnie obudziła. Ale do weekendu już niedaleko [emoji5] dzieciaki w domu to już głupoty dostają.. Dobrej nocy kobitki [emoji173]️

U nas znów pada od tygodnia. I mam serdecznie dosyć takiej pogody. Teraz znów leje i burza mnie obudziła. Ale do weekendu już niedaleko [emoji5] dzieciaki w domu to już głupoty dostają.. Dobrej nocy kobitki [emoji173]️
U nas tydzien padalo i bylo przy tym goraco. I tez na plac zabaw sie nie wyjdzie, ale pomiedzy ulewami musialam wychodzic, bo mnie dzieci meczyly, ze chca skakac po kaluzach, wiec choc tyle podworka uswiecily :D
A od wczoraj slonce, nareszcie! :)

Witam :) jakoś nie mogę się ogarnąć ;) dzieci z wyjazdu na wyjazd, ciągle piorę.
A że wilgoć w powietrzu to nic nie schnie.
Ogólnie pasuje mi taka pogoda, ciepło, pochmurnie i przelotne deszcze. Wczoraj mały założył kaloszki i zaliczał każdą kałużę ;)

Ogólnie jest fajnie, bo człowiek nie męczy się w tym skwarze ale jak za długo pada to nawet nie mam szansy pospacerować z małym, a nie będę wozek pakować w folię i krążyć po okolicy...co to za spacer tym bardziej, że Antoś juz nie śpi podczas tych naszych przechadzek.
Mimo pogody miłego dzionka dziewczynki[emoji4]

Dzień dobry [emoji4] my dziś pobieralismy krew do zbadania maluszka. Wybrałam test panorama bo namowie mojej lekarki. Wynik powinien być do końca przyszłego tygodnia. Trzymajcie kciuki proszę [emoji4]

Ja tam też nie mogę się ogarnąć, nie lubię i nie umiem zyć w bałaganie wszystko mnie dobija [emoji18]
Miłego dnia!

reklama
Hej mamusie u nas deszczowo slonecznie i parno...mam dosc takiej niestabilnej pogody.
Mam nadzieje ze jak za tydzien wyjedziemy to bedzie piekne sloneczko. Musialam skorzystac z usług solorium bo przez ubikanie slonca w ciazy bylam blada jak kosciotrup.

@karolina921 trzymam kciuki napewno wszystko bedzie ok.Co do balaganu to doskonale cie rozumiem....ja ciagle zwracam swojej trojce zeby po sobie sprzatali...ale gadac to ja sobie moge a balagan i tak jest.

@Dominika81 wyobrazam sobie twojego zadowolonego synka jak tak skakal po kaluzach.A pozniej twoje kolejne pranie.

Do góry