reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy trójki (i nie tylko) dzieci- tu można pisać "bzdety"

Ogólnie jest fajnie, bo człowiek nie męczy się w tym skwarze ale jak za długo pada to nawet nie mam szansy pospacerować z małym, a nie będę wozek pakować w folię i krążyć po okolicy...co to za spacer tym bardziej, że Antoś juz nie śpi podczas tych naszych przechadzek.
Mimo pogody miłego dzionka dziewczynki[emoji4]
Dokladnie spacery z wozkiem sa ok jak jest bezdeszczowa pogoda...mam nadzieje ze u was sloneczko juz wyszlo i maly moze spokojnie sie rozgladac

reklama
Dzień dobry [emoji4] my dziś pobieralismy krew do zbadania maluszka. Wybrałam test panorama bo namowie mojej lekarki. Wynik powinien być do końca przyszłego tygodnia. Trzymajcie kciuki proszę [emoji4]

Ja tam też nie mogę się ogarnąć, nie lubię i nie umiem zyć w bałaganie wszystko mnie dobija [emoji18]
Miłego dnia!
Kciuki zacisniete[emoji110]

Hej mamusie u nas deszczowo slonecznie i parno...mam dosc takiej niestabilnej pogody.
Mam nadzieje ze jak za tydzien wyjedziemy to bedzie piekne sloneczko. Musialam skorzystac z usług solorium bo przez ubikanie slonca w ciazy bylam blada jak kosciotrup.

@karolina921 trzymam kciuki napewno wszystko bedzie ok.Co do balaganu to doskonale cie rozumiem....ja ciagle zwracam swojej trojce zeby po sobie sprzatali...ale gadac to ja sobie moge a balagan i tak jest.

@Dominika81 wyobrazam sobie twojego zadowolonego synka jak tak skakal po kaluzach.A pozniej twoje kolejne pranie.
Jak byłam w ciąży to smarowalam się balsamami brazujacymi. Teraz robie tak samo i dzięki temu
nie starsze bladoscia. Nogi juz mi się same opalily i w zasadzie to juz tych balsamów nie musze uzywac.

Jak byłam w ciąży to smarowalam się balsamami brazujacymi. Teraz robie tak samo i dzięki temu
nie starsze bladoscia. Nogi juz mi się same opalily i w zasadzie to juz tych balsamów nie musze uzywac.
Ja nie wpadlam na ten pomysł....[emoji26]
Z reszta nie mialam glowy o tym myslec jak dowiedzialam sie ze maly ma ZE. Ale po konsulacji z ginka poszlam...tylko zakleilam plastrem blizne i czuje sie o wiele lepiej. Z tym ze nie mialam jak filtrem sie posmarowac na plecach tzn.tatuazy.
A co do deszczy to nie cierpie takiej pogody...bo z dzieciarnia nie ma co robic jecza marudza.

Hej,
U nas mamy ogłoszony stan powodziowy :eek:
A leje dalej.

Jak będziecie już gotowe na przebosiny do " nowego kącika" to powiedzcie :happy2: ja jestem w gotowości.
Ja też jestem gotowa [emoji12] o ile mnie zabierzecie bo ja tu nowa tak naprawdę jestem.
U nas padać przestało na szczęście rano. Oby w końcu przyszło lato.

Kobitki wy też kupujecie używane zabawki swoim dzieciom? Ja to od tego uzależniona jestem. Nowych szybko stwierdziłam, że nie warto bo wszystko interesuje je chwilę.. Tanich chińskich też nie bo u nas w rękach się paliły, ale za to używane firmowe to świetna opcja. Pytam ogólnie bo dziś mi teściowa nagadała, że przeciez moglibysmy wreszcie nowe kupować, a nie zawsze po kimś [emoji57] i tak chyba przez hormony znowu się przejęła

Ostatnia edycja:
Jestem fanką używek! Lubie polować na okazję i kupić coś fajnego ale starszego w dobrej cenie. I tak oto nabylismy: za grosze na licytacji allegro klocki lego 5kg, lalki barbi z mattel za kilka zł gdzie normalnie idą za 150 zł, rolki, wózek spacerowy, kołyskę dla niemowlaka czy ubrania dla dzieci itp. Czesto mąż poluje na okazje. Osobiście też sama sprzedaje na wielkiej wyprz rzeczy i zabawki po dzieciach: rzeczy dobre i niezniszczone mogą stać się dla kogoś uciechś i służyć mu długi czas. Odsprzedaje za grosze to co użyłam i nie potrzebuje a jest ok np. kupiłam uzywaną kołyskę, użyłam i odsprzedałam w takim stanue jak dostalam ja czyli bdb tylko taniej. Nie wyrzucam, szanujemy. Staramy się przynajmniej.

reklama
Do góry