reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy trójki (i nie tylko) dzieci- tu można pisać "bzdety"

reklama
Witam sie i ja oczywiscie na spiąco.
W pracy wytrzymuje ale po to padam:errr:
Masakra jakas,dobrze ze mam takie wyrozumiale dzieci.

Co to wystepow publicznych to moi raczej grzeczni ,za to w domu potrafia nadrobic,chociasz mlodsza jest wygadana i jak juz po chwili zawstydzenia ,zalapie ze moze sie popisywac to tez czasami pod ziemie sie lepiej zapasc :elvis:
Niestety też padam dziś na przysłowiowy, wybaczcie, że brzydko się wyrażę ryj[emoji1] tłumacze to ciśnieniem, szarzyzną za oknem i deszczowa pogodą.

U nas dziś to była taka ulewa, że pół miasta sparaliżowało [emoji57] lato w tym roku jest beznadziejne [emoji19]
U nas tez dziś lało. W weekend ma być poprawa. W zasadzie to u nas pada może ze 3 dni. Ogólnie mimo wszystko jest ciepło. Troszkę musi popadać, bo susza taka, że trawnik za domem mamy pożółkły i wysuszony.
Dobranoc mamuśki. Zbieram się do kąpieli. Padam już ze zmeczenia. Do jutra. Spokojnych snów.[emoji4]

U nas tez dziś lało. W weekend ma być poprawa. W zasadzie to u nas pada może ze 3 dni. Ogólnie mimo wszystko jest ciepło. Troszkę musi popadać, bo susza taka, że trawnik za domem mamy pożółkły i wysuszony.
Dobranoc mamuśki. Zbieram się do kąpieli. Padam już ze zmeczenia. Do jutra. Spokojnych snów.[emoji4]
U nas znów pada od tygodnia. I mam serdecznie dosyć takiej pogody. Teraz znów leje i burza mnie obudziła. Ale do weekendu już niedaleko [emoji5] dzieciaki w domu to już głupoty dostają.. Dobrej nocy kobitki [emoji173]️

U nas znów pada od tygodnia. I mam serdecznie dosyć takiej pogody. Teraz znów leje i burza mnie obudziła. Ale do weekendu już niedaleko [emoji5] dzieciaki w domu to już głupoty dostają.. Dobrej nocy kobitki [emoji173]️
U nas tydzien padalo i bylo przy tym goraco. I tez na plac zabaw sie nie wyjdzie, ale pomiedzy ulewami musialam wychodzic, bo mnie dzieci meczyly, ze chca skakac po kaluzach, wiec choc tyle podworka uswiecily :D
A od wczoraj slonce, nareszcie! :)

Witam :) jakoś nie mogę się ogarnąć ;) dzieci z wyjazdu na wyjazd, ciągle piorę.
A że wilgoć w powietrzu to nic nie schnie.
Ogólnie pasuje mi taka pogoda, ciepło, pochmurnie i przelotne deszcze. Wczoraj mały założył kaloszki i zaliczał każdą kałużę ;)

Ogólnie jest fajnie, bo człowiek nie męczy się w tym skwarze ale jak za długo pada to nawet nie mam szansy pospacerować z małym, a nie będę wozek pakować w folię i krążyć po okolicy...co to za spacer tym bardziej, że Antoś juz nie śpi podczas tych naszych przechadzek.
Mimo pogody miłego dzionka dziewczynki[emoji4]

Dzień dobry [emoji4] my dziś pobieralismy krew do zbadania maluszka. Wybrałam test panorama bo namowie mojej lekarki. Wynik powinien być do końca przyszłego tygodnia. Trzymajcie kciuki proszę [emoji4]

Ja tam też nie mogę się ogarnąć, nie lubię i nie umiem zyć w bałaganie wszystko mnie dobija [emoji18]
Miłego dnia!

reklama
Hej mamusie u nas deszczowo slonecznie i parno...mam dosc takiej niestabilnej pogody.
Mam nadzieje ze jak za tydzien wyjedziemy to bedzie piekne sloneczko. Musialam skorzystac z usług solorium bo przez ubikanie slonca w ciazy bylam blada jak kosciotrup.

@karolina921 trzymam kciuki napewno wszystko bedzie ok.Co do balaganu to doskonale cie rozumiem....ja ciagle zwracam swojej trojce zeby po sobie sprzatali...ale gadac to ja sobie moge a balagan i tak jest.

@Dominika81 wyobrazam sobie twojego zadowolonego synka jak tak skakal po kaluzach.A pozniej twoje kolejne pranie.

Do góry