reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy trójki (i nie tylko) dzieci- tu można pisać "bzdety"

U mnie z ostatecznym terminem nie wiem jak będzie, bo czeka mnie 4 cc.
I w zasadzie to jedyna moja bolączka; wszystkie operacje zniosłam super, ale wiadomo zawsze z tyłu głowy czają sie jakieś obawy. No ale nic to. Sposobu rozwiązania nie wybierałam, a podejście do porodu sn nie wyszło, więc najważniejsze, że dzieci zdrowe i ja też.
Pocieszające jest to, że wszystko goi się na mnie jak na psie :D
Ja jestem po 4cc . spokojnie dasz rade. Na mnie tez sie goi wszystko jak na psie. Same cc szybko i sprawnie poszlo. I co najwazniejsze moge miec jeszcze malenstwo. I to bedzie 5 cc.

reklama
Lekarz nie widzi przeciwwskazań do 5cc?
Tak zna moja sytuacje. Pytalam sie czy podejmie sie prowadzenia ciazy. I powiedziala ze nie ma problemu. Ze gdyby cos sie dzialo to na szpital....itd. Ost pisalam z dziewczynami ktore sa po 5 cc a jedna lada dzien bedzie miala 8 cc. Duzo zalezy od stanu macicy i od blizny. Jezeli by mi powiedziala ze koniec bo jest zly stan blizny itd to nie podjelabym ryzyka. A na kontroli sama powiedziala ze porzadnie mnie zszyli itd

Tak zna moja sytuacje. Pytalam sie czy podejmie sie prowadzenia ciazy. I powiedziala ze nie ma problemu. Ze gdyby cos sie dzialo to na szpital....itd. Ost pisalam z dziewczynami ktore sa po 5 cc a jedna lada dzien bedzie miala 8 cc. Duzo zalezy od stanu macicy i od blizny. Jezeli by mi powiedziala ze koniec bo jest zly stan blizny itd to nie podjelabym ryzyka. A na kontroli sama powiedziala ze porzadnie mnie zszyli itd
A czy ta lekarka wykonywala Tobie ciecie i widziala na zywo stan Twojej macicy?
Pytam, bo sie zastanawiam czy prowadzic teraz ciaze u gin, ktora ostatnio mnie ciela.

A czy ta lekarka wykonywala Tobie ciecie i widziala na zywo stan Twojej macicy?
Pytam, bo sie zastanawiam czy prowadzic teraz ciaze u gin, ktora ostatnio mnie ciela.
Nie,lekarka ktora prowadzila mi ciaze pracuje w innym szpitalu. Robila mi usg teraz na kontroli. A ciecie mialam w Bielanskim w Wwie ze wzgledu na to ze wspolpracuja z hospicjum z Agatowej. Po cc pytalam sie lekarki ktora robila cc. I powiedziala ze miminum 6mc A najlepiej rok do staran. Ze macica w dobrym stanie ze samo ciecie bez powiklan!

reklama
Do góry