reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy trójki (i nie tylko) dzieci- tu można pisać "bzdety"

U mnie z ostatecznym terminem nie wiem jak będzie, bo czeka mnie 4 cc.
I w zasadzie to jedyna moja bolączka; wszystkie operacje zniosłam super, ale wiadomo zawsze z tyłu głowy czają sie jakieś obawy. No ale nic to. Sposobu rozwiązania nie wybierałam, a podejście do porodu sn nie wyszło, więc najważniejsze, że dzieci zdrowe i ja też.
Pocieszające jest to, że wszystko goi się na mnie jak na psie :D
Ja jestem po 4cc . spokojnie dasz rade. Na mnie tez sie goi wszystko jak na psie. Same cc szybko i sprawnie poszlo. I co najwazniejsze moge miec jeszcze malenstwo. I to bedzie 5 cc.

reklama
Lekarz nie widzi przeciwwskazań do 5cc?
Tak zna moja sytuacje. Pytalam sie czy podejmie sie prowadzenia ciazy. I powiedziala ze nie ma problemu. Ze gdyby cos sie dzialo to na szpital....itd. Ost pisalam z dziewczynami ktore sa po 5 cc a jedna lada dzien bedzie miala 8 cc. Duzo zalezy od stanu macicy i od blizny. Jezeli by mi powiedziala ze koniec bo jest zly stan blizny itd to nie podjelabym ryzyka. A na kontroli sama powiedziala ze porzadnie mnie zszyli itd

Tak zna moja sytuacje. Pytalam sie czy podejmie sie prowadzenia ciazy. I powiedziala ze nie ma problemu. Ze gdyby cos sie dzialo to na szpital....itd. Ost pisalam z dziewczynami ktore sa po 5 cc a jedna lada dzien bedzie miala 8 cc. Duzo zalezy od stanu macicy i od blizny. Jezeli by mi powiedziala ze koniec bo jest zly stan blizny itd to nie podjelabym ryzyka. A na kontroli sama powiedziala ze porzadnie mnie zszyli itd
A czy ta lekarka wykonywala Tobie ciecie i widziala na zywo stan Twojej macicy?
Pytam, bo sie zastanawiam czy prowadzic teraz ciaze u gin, ktora ostatnio mnie ciela.

A czy ta lekarka wykonywala Tobie ciecie i widziala na zywo stan Twojej macicy?
Pytam, bo sie zastanawiam czy prowadzic teraz ciaze u gin, ktora ostatnio mnie ciela.
Nie,lekarka ktora prowadzila mi ciaze pracuje w innym szpitalu. Robila mi usg teraz na kontroli. A ciecie mialam w Bielanskim w Wwie ze wzgledu na to ze wspolpracuja z hospicjum z Agatowej. Po cc pytalam sie lekarki ktora robila cc. I powiedziala ze miminum 6mc A najlepiej rok do staran. Ze macica w dobrym stanie ze samo ciecie bez powiklan!

reklama
Do góry