reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy trójki (i nie tylko) dzieci- tu można pisać "bzdety"

Witam się i ja

Chrząszczyk mój średniak to Antoni :)

Ania gratuluję coreczek, piękne imiona

U nas autor 7osobowe , ale planow na powiększenie rodziny brak . Za to w planach budowa domu. Moje ogromne marzenie, poki co formalności , może za rok uda się zacząć:)

U mnie praca z dziećmi bo mamy gospodarstwo , jest co robić. I to głównie z tego powodu więcej dzieci niet. Jakby było to wiadomo, że dałoby się radę ale trzeba się skupić na tych dzieciach co są. U nas wszystkie zajęcia dodatkowe, zebrania i itp są na mojej głowie. Jakby jeszcze jedno doszło do wożenia to chyba bym oszalała :0

U Was też tak upalnie

Miłego dnia

my tez mamy gospodarstwo :D

reklama
ojoj jak tu dawno nie zagladalam , bylam pewna ze watek umarl smiercia naturalna a tu taka reaktywacja :)
Lenka21 - czuje sie bardzo dobrze chociaz ta menda cholestaza kolejny raz sie do mnie dobiera ale biore leki plus dieta i oby do przodu. Teraz 33tydzien leci.

annaoj- dzieci dobrze przyjely, spodziewaly sie tego ;)

chwilowo mecza mnie upaly, maluchy bywaja nieznosne, maz jest zawalony praca i ciagle jestem sama ale ogarniam i jakos mi tak szkoda ze te tygodnie tak leca, pierwszy raz mam chyba takie mysli ze bede tesknic za tym stanem i tym brzuchem.

ojoj jak tu dawno nie zagladalam , bylam pewna ze watek umarl smiercia naturalna a tu taka reaktywacja :)
Lenka21 - czuje sie bardzo dobrze chociaz ta menda cholestaza kolejny raz sie do mnie dobiera ale biore leki plus dieta i oby do przodu. Teraz 33tydzien leci.

annaoj- dzieci dobrze przyjely, spodziewaly sie tego ;)

chwilowo mecza mnie upaly, maluchy bywaja nieznosne, maz jest zawalony praca i ciagle jestem sama ale ogarniam i jakos mi tak szkoda ze te tygodnie tak leca, pierwszy raz mam chyba takie mysli ze bede tesknic za tym stanem i tym brzuchem.

@happymama82
Cześć! Widzisz jaka niespodzianka :-) Nie jest tutaj znamy tak źle. Które to dzieciątko? Imię wybrane? Może pisałaś to wcześniej, ale prawdopodobnie nie zarejstrowałam :-D spokojnej końcówki

Czesc dziewczyny,wpadam tylko na chwilkę przywitać się. Zaraz musze zabrać się za ogarniecie z grubsza domu, a później popołudniu jedziemy do przyszłej chrzestnej mojego malca. Jeszcze cioteczka go nie widziała[emoji6]a chrzciny tuż, tuż.
@happymama82 szóstka dzieciaczków to faktycznie nie nudzi Ci się. Choc na zdjęciu widzę, że maluchy ze sporymi różnicami wieku wiec chyba tragedii nie ma. Starsze napewno juz ogarniaja siebie sami[emoji38]a moze i jeszcze pomoga. U mnie czwórka ale też różnica dużą wiec nie jest źle.[emoji6] Jak znosi w zasadzie końcówkę juz ciazy? Będziesz rodziła czy cc?

reklama
Do góry