reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy trójki (i nie tylko) dzieci- tu można pisać "bzdety"

Wasz Witek to Witold czy Wiktor? Brat mojego męża ma syna Wiktora i wołają na niego Witek[emoji4]

Witold :)

Wy zwiałyście już, a ja smaruje do Was samotnie[emoji4][emoji38]
My jeszcze miescimy się w 5 osobowym[emoji38] choć były przymiarki do 7 osobowego do momentu jak mąż nie zobaczył obecnego naszego auta. Po namyśle i rozważaniach kupił je i zapomniał o 7 osobowce. Będziemy powiekszali dom. Mamy zamiar dobudowac dwa pokoje i balkon u góry w naszej sypialni. Zobaczymy. Na razie mały jest z nami w pokoju i zapewne jeszcze trochę będzie.
Dobranoc dziewczynki.

my wlasnie tez dobudowujemy dwa pokoje i taras ;) od sierpnia ma ruszyc budowa :)

reklama
hello Girls

ja znowu z pracy nadaję :-p
Sopek nigdy nie mówię nigdy (mam nawet tkie tatoo;)) zobaczymy. Tylko mnie w przeciwieństwie do większości z Was tutaj goni czas, 2 tygodnie temu skończyłam 38 lat. Kiedyś sobie powiedziałam, że do 40stki daję sobie czas. Może gdybym ostatniej ciąży nie musiała przeleżeć byłoby inaczej. I nie wiem jak byłob y z pracą, ale zobaczymy, może się zdecyduję

imiona wstepnie : Basia i Asia :)
u mnie najstarszy idzie do przedszkola od wrzesnia a mlodszy ze mna i dziewczynkami jeszcze rok posiedzi ;) nie wiem czy przy czworce dzieci nie bede zmuszona isc na wychowawczy pozniej bo przy moich zarobkach nie wiem czy oplaca mi sie dojezdzac do pracy i placic opiekunce blizniat...8-)
Asia to jak ja:)

Witold, ładne imię.[emoji4] Podobają mi się te starsze imiona, które teraz wracają do łask. Moi dwaj synowie zresztą też mają takie nadane.
jak mają Chłopcy na imię?

U mnie duże zamieszanie, jestem na etapie kupowania domu. Jest blisko tego co teraz mieszkam, więc fajnie tak patrzeć jak się wszystko zmienia, ładnieje w oczach :-) :), ale załatwiania mnóstwo.
A jeszcze w przedszkolu mam próby, jest taki zwyczaj ze z okazji dnia dziecka rodzice robią przedstawienie dla dzieci i od lat biorę w tym udział, bo dzieciaki strasznie to przezywają:)

miłego dnia

hello Girls

Sopek nigdy nie mówię nigdy (mam nawet tkie tatoo;)) zobaczymy. Tylko mnie w przeciwieństwie do większości z Was tutaj goni czas, 2 tygodnie temu skończyłam 38 lat. Kiedyś sobie powiedziałam, że do 40stki daję sobie czas. Może gdybym ostatniej ciąży nie musiała przeleżeć byłoby inaczej. I nie wiem jak byłob y z pracą, ale zobaczymy, może się zdecyduję

U mnie duże zamieszanie, jestem na etapie kupowania domu. Jest blisko tego co teraz mieszkam, więc fajnie tak patrzeć jak się wszystko zmienia, ładnieje w oczach :-) :), ale załatwiania mnóstwo.
A jeszcze w przedszkolu mam próby, jest taki zwyczaj ze z okazji dnia dziecka rodzice robią przedstawienie dla dzieci i od lat biorę w tym udział, bo dzieciaki strasznie to przezywają:)

miłego dnia
Pocieszę Cię kochana, że ja jestem starsza od Ciebie, a przypominam, że mój synuś ma 4 miesiące. Ciąża była planowana, przemyślana i za pierwszym strzałem trafiona[emoji6] Jeśli mam się odnieść do nadawania starszych imion, które wracają do łask to moim chłopcom daliśmy jednemu Ignacy, a drugiemu Antoni.
Miłego dnia w pracy oby szybko zleciał. Jutro wolne[emoji6]
Spokojnego dzionka dziewczyny.
U nas zapowiada się upalnie[emoji29]

Sent from my SM-G900F using Forum BabyBoom mobile app

hello Girls

miłego dnia
...a i jeszcze miałam Ci napisać...Asia? to miałaś teraz chyba niedawno imieniny, bo było Joanny...wiec wszystkiego najlepszego. Moje były wczoraj. Magdaleny[emoji4]

Witam się i ja

Chrząszczyk mój średniak to Antoni :)

Ania gratuluję coreczek, piękne imiona

U nas autor 7osobowe , ale planow na powiększenie rodziny brak . Za to w planach budowa domu. Moje ogromne marzenie, poki co formalności , może za rok uda się zacząć:)

U mnie praca z dziećmi bo mamy gospodarstwo , jest co robić. I to głównie z tego powodu więcej dzieci niet. Jakby było to wiadomo, że dałoby się radę ale trzeba się skupić na tych dzieciach co są. U nas wszystkie zajęcia dodatkowe, zebrania i itp są na mojej głowie. Jakby jeszcze jedno doszło do wożenia to chyba bym oszalała :0

U Was też tak upalnie

Miłego dnia

reklama
Do góry