reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy trójki (i nie tylko) dzieci- tu można pisać "bzdety"

Wasz Witek to Witold czy Wiktor? Brat mojego męża ma syna Wiktora i wołają na niego Witek[emoji4]

Witold :)

Wy zwiałyście już, a ja smaruje do Was samotnie[emoji4][emoji38]
My jeszcze miescimy się w 5 osobowym[emoji38] choć były przymiarki do 7 osobowego do momentu jak mąż nie zobaczył obecnego naszego auta. Po namyśle i rozważaniach kupił je i zapomniał o 7 osobowce. Będziemy powiekszali dom. Mamy zamiar dobudowac dwa pokoje i balkon u góry w naszej sypialni. Zobaczymy. Na razie mały jest z nami w pokoju i zapewne jeszcze trochę będzie.
Dobranoc dziewczynki.

my wlasnie tez dobudowujemy dwa pokoje i taras ;) od sierpnia ma ruszyc budowa :)

reklama
hello Girls

ja znowu z pracy nadaję :-p
Sopek nigdy nie mówię nigdy (mam nawet tkie tatoo;)) zobaczymy. Tylko mnie w przeciwieństwie do większości z Was tutaj goni czas, 2 tygodnie temu skończyłam 38 lat. Kiedyś sobie powiedziałam, że do 40stki daję sobie czas. Może gdybym ostatniej ciąży nie musiała przeleżeć byłoby inaczej. I nie wiem jak byłob y z pracą, ale zobaczymy, może się zdecyduję

imiona wstepnie : Basia i Asia :)
u mnie najstarszy idzie do przedszkola od wrzesnia a mlodszy ze mna i dziewczynkami jeszcze rok posiedzi ;) nie wiem czy przy czworce dzieci nie bede zmuszona isc na wychowawczy pozniej bo przy moich zarobkach nie wiem czy oplaca mi sie dojezdzac do pracy i placic opiekunce blizniat...8-)
Asia to jak ja:)

Witold, ładne imię.[emoji4] Podobają mi się te starsze imiona, które teraz wracają do łask. Moi dwaj synowie zresztą też mają takie nadane.
jak mają Chłopcy na imię?

U mnie duże zamieszanie, jestem na etapie kupowania domu. Jest blisko tego co teraz mieszkam, więc fajnie tak patrzeć jak się wszystko zmienia, ładnieje w oczach :-) :), ale załatwiania mnóstwo.
A jeszcze w przedszkolu mam próby, jest taki zwyczaj ze z okazji dnia dziecka rodzice robią przedstawienie dla dzieci i od lat biorę w tym udział, bo dzieciaki strasznie to przezywają:)

miłego dnia

hello Girls

Sopek nigdy nie mówię nigdy (mam nawet tkie tatoo;)) zobaczymy. Tylko mnie w przeciwieństwie do większości z Was tutaj goni czas, 2 tygodnie temu skończyłam 38 lat. Kiedyś sobie powiedziałam, że do 40stki daję sobie czas. Może gdybym ostatniej ciąży nie musiała przeleżeć byłoby inaczej. I nie wiem jak byłob y z pracą, ale zobaczymy, może się zdecyduję

U mnie duże zamieszanie, jestem na etapie kupowania domu. Jest blisko tego co teraz mieszkam, więc fajnie tak patrzeć jak się wszystko zmienia, ładnieje w oczach :-) :), ale załatwiania mnóstwo.
A jeszcze w przedszkolu mam próby, jest taki zwyczaj ze z okazji dnia dziecka rodzice robią przedstawienie dla dzieci i od lat biorę w tym udział, bo dzieciaki strasznie to przezywają:)

miłego dnia
Pocieszę Cię kochana, że ja jestem starsza od Ciebie, a przypominam, że mój synuś ma 4 miesiące. Ciąża była planowana, przemyślana i za pierwszym strzałem trafiona[emoji6] Jeśli mam się odnieść do nadawania starszych imion, które wracają do łask to moim chłopcom daliśmy jednemu Ignacy, a drugiemu Antoni.
Miłego dnia w pracy oby szybko zleciał. Jutro wolne[emoji6]
Spokojnego dzionka dziewczyny.
U nas zapowiada się upalnie[emoji29]

Sent from my SM-G900F using Forum BabyBoom mobile app

hello Girls

miłego dnia
...a i jeszcze miałam Ci napisać...Asia? to miałaś teraz chyba niedawno imieniny, bo było Joanny...wiec wszystkiego najlepszego. Moje były wczoraj. Magdaleny[emoji4]

Witam się i ja

Chrząszczyk mój średniak to Antoni :)

Ania gratuluję coreczek, piękne imiona

U nas autor 7osobowe , ale planow na powiększenie rodziny brak . Za to w planach budowa domu. Moje ogromne marzenie, poki co formalności , może za rok uda się zacząć:)

U mnie praca z dziećmi bo mamy gospodarstwo , jest co robić. I to głównie z tego powodu więcej dzieci niet. Jakby było to wiadomo, że dałoby się radę ale trzeba się skupić na tych dzieciach co są. U nas wszystkie zajęcia dodatkowe, zebrania i itp są na mojej głowie. Jakby jeszcze jedno doszło do wożenia to chyba bym oszalała :0

U Was też tak upalnie

Miłego dnia

reklama
Do góry