reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy trójki (i nie tylko) dzieci- tu można pisać "bzdety"

Witam się i ja

Chrząszczyk mój średniak to Antoni :)

Ania gratuluję coreczek, piękne imiona

U nas autor 7osobowe , ale planow na powiększenie rodziny brak . Za to w planach budowa domu. Moje ogromne marzenie, poki co formalności , może za rok uda się zacząć:)

U mnie praca z dziećmi bo mamy gospodarstwo , jest co robić. I to głównie z tego powodu więcej dzieci niet. Jakby było to wiadomo, że dałoby się radę ale trzeba się skupić na tych dzieciach co są. U nas wszystkie zajęcia dodatkowe, zebrania i itp są na mojej głowie. Jakby jeszcze jedno doszło do wożenia to chyba bym oszalała :0

U Was też tak upalnie

Miłego dnia

my tez mamy gospodarstwo :D

reklama
ojoj jak tu dawno nie zagladalam , bylam pewna ze watek umarl smiercia naturalna a tu taka reaktywacja :)
Lenka21 - czuje sie bardzo dobrze chociaz ta menda cholestaza kolejny raz sie do mnie dobiera ale biore leki plus dieta i oby do przodu. Teraz 33tydzien leci.

annaoj- dzieci dobrze przyjely, spodziewaly sie tego ;)

chwilowo mecza mnie upaly, maluchy bywaja nieznosne, maz jest zawalony praca i ciagle jestem sama ale ogarniam i jakos mi tak szkoda ze te tygodnie tak leca, pierwszy raz mam chyba takie mysli ze bede tesknic za tym stanem i tym brzuchem.

ojoj jak tu dawno nie zagladalam , bylam pewna ze watek umarl smiercia naturalna a tu taka reaktywacja :)
Lenka21 - czuje sie bardzo dobrze chociaz ta menda cholestaza kolejny raz sie do mnie dobiera ale biore leki plus dieta i oby do przodu. Teraz 33tydzien leci.

annaoj- dzieci dobrze przyjely, spodziewaly sie tego ;)

chwilowo mecza mnie upaly, maluchy bywaja nieznosne, maz jest zawalony praca i ciagle jestem sama ale ogarniam i jakos mi tak szkoda ze te tygodnie tak leca, pierwszy raz mam chyba takie mysli ze bede tesknic za tym stanem i tym brzuchem.

@happymama82
Cześć! Widzisz jaka niespodzianka :-) Nie jest tutaj znamy tak źle. Które to dzieciątko? Imię wybrane? Może pisałaś to wcześniej, ale prawdopodobnie nie zarejstrowałam :-D spokojnej końcówki

Czesc dziewczyny,wpadam tylko na chwilkę przywitać się. Zaraz musze zabrać się za ogarniecie z grubsza domu, a później popołudniu jedziemy do przyszłej chrzestnej mojego malca. Jeszcze cioteczka go nie widziała[emoji6]a chrzciny tuż, tuż.
@happymama82 szóstka dzieciaczków to faktycznie nie nudzi Ci się. Choc na zdjęciu widzę, że maluchy ze sporymi różnicami wieku wiec chyba tragedii nie ma. Starsze napewno juz ogarniaja siebie sami[emoji38]a moze i jeszcze pomoga. U mnie czwórka ale też różnica dużą wiec nie jest źle.[emoji6] Jak znosi w zasadzie końcówkę juz ciazy? Będziesz rodziła czy cc?

reklama
Do góry