reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy trójki (i nie tylko) dzieci- tu można pisać "bzdety"

reklama
hello Girls
Piękny weekend, to wszystkie korzystają
Podpisałam dzisiaj umowę przedwstępną na dom, więc mogę zacząć remont i urządzanie. Dziwnie mi trochę...
Przedstawienie w przedszkolu się udało, dzieciakom się bardzo podobało. Pogoda dopisała, więc fajnie było.
Chrząszczyk to mnie tr4ochę pocieszyłaś, że mam jeszcze czas.
Happymama czyli rozszyfrowali Was;) Super, że się cieszą

uciekam popracować chwilę

hello Girls
Piękny weekend, to wszystkie korzystają
Podpisałam dzisiaj umowę przedwstępną na dom, więc mogę zacząć remont i urządzanie. Dziwnie mi trochę...
Przedstawienie w przedszkolu się udało, dzieciakom się bardzo podobało. Pogoda dopisała, więc fajnie było.
Chrząszczyk to mnie tr4ochę pocieszyłaś, że mam jeszcze czas.
Happymama czyli rozszyfrowali Was;) Super, że się cieszą

uciekam popracować chwilę
Ile Ci czasu zostało tego nie wiem. U każdej z nas to różnie...wiec jak to mowia kuj żelazo dopóki jest gorace[emoji38]miłej pracy...tylko nie popadnij w pracoholizm[emoji6]

Witamy. Za nami intensywny tydzień, synek miał komunię, więc i impreza i zjazd rodziny i wszystkiego po trochu. Ale przetrwalismy i wszystko sie udało, uff. Spędziliśmy kilka miłych dni nad jeziorkiem. Mały na szczęście w tym całym zamieszaniu był bardzo grzeczny [emoji4]

Nas za około trzy tygodnie czeka podobna impreza, chrzest mojego synka. Mam nadzieje, ze tez będę mogła napisać po imprezie o uroczystości, że była udana. Jeszcze nie kupiłam małemu kreacji na ten dzień. Szukam po internecie czegoś sensownego. Jeśli znacie jakoś sklep godny polecenia to dajcie dziewczyny cynk[emoji4]

Chrząszczyk1 ja kupowałam za każdym razem na Olx lub allegro, stwierdziłam że na raz to nie ma sensu kupować nowego a po jednym dziecku gdzie też miało raz ubrane to wyglądało jak nówka ;)

Chrząszczyk poszukaj na fb madkids , tam znajdziesz sztuczny komplet :)

Sopek współczuję bardzo. Polecam dużo naturalnych kiszonek, dobry probiotyk doustny , vit d dr Jacobsa , miód z mlecza. Polecam bardzo sok z czarnego bzu, ja robię sama ale myślę , że aptece czy zielarni też znajdziesz jakiś z dobrym składem.

Dziewczyny u non stop coś, czasu brakuje
Pozdrawiam

reklama
Do góry