reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy trójki (i nie tylko) dzieci- tu można pisać "bzdety"

reklama
hello Girls
Piękny weekend, to wszystkie korzystają
Podpisałam dzisiaj umowę przedwstępną na dom, więc mogę zacząć remont i urządzanie. Dziwnie mi trochę...
Przedstawienie w przedszkolu się udało, dzieciakom się bardzo podobało. Pogoda dopisała, więc fajnie było.
Chrząszczyk to mnie tr4ochę pocieszyłaś, że mam jeszcze czas.
Happymama czyli rozszyfrowali Was;) Super, że się cieszą

uciekam popracować chwilę

hello Girls
Piękny weekend, to wszystkie korzystają
Podpisałam dzisiaj umowę przedwstępną na dom, więc mogę zacząć remont i urządzanie. Dziwnie mi trochę...
Przedstawienie w przedszkolu się udało, dzieciakom się bardzo podobało. Pogoda dopisała, więc fajnie było.
Chrząszczyk to mnie tr4ochę pocieszyłaś, że mam jeszcze czas.
Happymama czyli rozszyfrowali Was;) Super, że się cieszą

uciekam popracować chwilę
Ile Ci czasu zostało tego nie wiem. U każdej z nas to różnie...wiec jak to mowia kuj żelazo dopóki jest gorace[emoji38]miłej pracy...tylko nie popadnij w pracoholizm[emoji6]

Witamy. Za nami intensywny tydzień, synek miał komunię, więc i impreza i zjazd rodziny i wszystkiego po trochu. Ale przetrwalismy i wszystko sie udało, uff. Spędziliśmy kilka miłych dni nad jeziorkiem. Mały na szczęście w tym całym zamieszaniu był bardzo grzeczny [emoji4]

Nas za około trzy tygodnie czeka podobna impreza, chrzest mojego synka. Mam nadzieje, ze tez będę mogła napisać po imprezie o uroczystości, że była udana. Jeszcze nie kupiłam małemu kreacji na ten dzień. Szukam po internecie czegoś sensownego. Jeśli znacie jakoś sklep godny polecenia to dajcie dziewczyny cynk[emoji4]

Chrząszczyk1 ja kupowałam za każdym razem na Olx lub allegro, stwierdziłam że na raz to nie ma sensu kupować nowego a po jednym dziecku gdzie też miało raz ubrane to wyglądało jak nówka ;)

Chrząszczyk poszukaj na fb madkids , tam znajdziesz sztuczny komplet :)

Sopek współczuję bardzo. Polecam dużo naturalnych kiszonek, dobry probiotyk doustny , vit d dr Jacobsa , miód z mlecza. Polecam bardzo sok z czarnego bzu, ja robię sama ale myślę , że aptece czy zielarni też znajdziesz jakiś z dobrym składem.

Dziewczyny u non stop coś, czasu brakuje
Pozdrawiam

reklama
Do góry