reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Mamy trójki (i nie tylko) dzieci- tu można pisać "bzdety"

Hej dziewczyny, znów się nie udzielałam bo praca dom praca no i czasu było mało. ..no ale już nie długo ☺ juz może się pochwalić ze ja również zostane mamą czworki ☺ wczoraj odebrałam wyniki bhcg urosła o 120% ale chwila grozy była bo kilka dni temu słabo przyrosla i juz się bałam. Wczoraj lekarz potwierdził ciążę jest ok. We wtorek kolejne usg może juz coś dokładniej wpatrzymy ☺ niestety musze przeżyć jutro i weekend w pracy ale dam rade ☺☺☺
Teraz to już muszę się zabrać za poszukiwanie auta 7 osobowego ☺ no i mam nadzieje ze tym razem trafi się synek
Doris gratuluję ☺☺ szybko zlecialo ☺
Poziomka Ty już chyba tez na końcówce? ??

Miłego Dnia ☺

reklama
Dzień dobry
Słodka i jak odpieluchowywanie? U mnie Lili bez pieluchy już od kilku miesięcy ale czasem nie zdąży, pampers na noc i do samochodu.
Dzięki że pytasz, zwierzęta ok, kaczek już nie ma, tzn są teraz w zamrażarce, kur niosek dokupilismy ostatnio, w sumie jest ich 14 ;-), zwierzęta się unormowaly i odpukac jak narazie nic złego się nie dzieje ;-).

Doris super dla ciebie i dla Małej księżniczki, a Olisia grzecznego pozazdrościć ;-).

Ivi i Poziomki jak się czujecie?

U mnie czas leci, głównie w domu, ale staramy się jakoś urozmaicić dzieciom choć trochę te wakacje. Co niedzielę staramy się gdzieś jechać, byliśmy w Zoo w Łodzi, tydzień babcia u nas była, starsi byli sami 4 dni u dziadków. W Ustroniu jeden dzień, w Chorzowie w wesołym miasteczku byliśmy, myślę że jeszcze w te wakacje pojedziemy do wesołego miasteczka ;-), jutro może do Cyrku się wybierzemy ;-), za tydzień na weekend w planach jest ze dziadki przyjadą.
Wszystko jest ok.

Życzę miłego i słonecznego dnia

Słodka zaskakująco dobrze[emoji33][emoji5]
Jak pieluchy?

Mmufinka Gratulacje[emoji5][emoji5] czasem tak jest ze hcg startuje powili a potem jest wystrzał w gore i wszystko ok. Życzę syna[emoji8]

U mnie 32tc

Dorota my tez domowe wakacje mamy. Staramy sie w każdy weekend byc nad morzem

U nas nic nowego i nic dobrego czy złego.

http://lbdf.lilypie.com/UYdOp1.png

Siewierz to trochę kawałek, bo ja jakieś 25 km od Częstochowy w stronę Łodzi, a kiedy będziesz dokładnie? I gdzie dokładnie? ;-)napisz nazwę wsi, sprawdzę ile to km odemnie ;-)

reklama
Do góry