reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy trójki (i nie tylko) dzieci- tu można pisać "bzdety"

Hej dziewczyny, znów się nie udzielałam bo praca dom praca no i czasu było mało. ..no ale już nie długo ☺ juz może się pochwalić ze ja również zostane mamą czworki ☺ wczoraj odebrałam wyniki bhcg urosła o 120% ale chwila grozy była bo kilka dni temu słabo przyrosla i juz się bałam. Wczoraj lekarz potwierdził ciążę jest ok. We wtorek kolejne usg może juz coś dokładniej wpatrzymy ☺ niestety musze przeżyć jutro i weekend w pracy ale dam rade ☺☺☺
Teraz to już muszę się zabrać za poszukiwanie auta 7 osobowego ☺ no i mam nadzieje ze tym razem trafi się synek
Doris gratuluję ☺☺ szybko zlecialo ☺
Poziomka Ty już chyba tez na końcówce? ??

Miłego Dnia ☺

reklama
Dzień dobry
Słodka i jak odpieluchowywanie? U mnie Lili bez pieluchy już od kilku miesięcy ale czasem nie zdąży, pampers na noc i do samochodu.
Dzięki że pytasz, zwierzęta ok, kaczek już nie ma, tzn są teraz w zamrażarce, kur niosek dokupilismy ostatnio, w sumie jest ich 14 ;-), zwierzęta się unormowaly i odpukac jak narazie nic złego się nie dzieje ;-).

Doris super dla ciebie i dla Małej księżniczki, a Olisia grzecznego pozazdrościć ;-).

Ivi i Poziomki jak się czujecie?

U mnie czas leci, głównie w domu, ale staramy się jakoś urozmaicić dzieciom choć trochę te wakacje. Co niedzielę staramy się gdzieś jechać, byliśmy w Zoo w Łodzi, tydzień babcia u nas była, starsi byli sami 4 dni u dziadków. W Ustroniu jeden dzień, w Chorzowie w wesołym miasteczku byliśmy, myślę że jeszcze w te wakacje pojedziemy do wesołego miasteczka ;-), jutro może do Cyrku się wybierzemy ;-), za tydzień na weekend w planach jest ze dziadki przyjadą.
Wszystko jest ok.

Życzę miłego i słonecznego dnia

Słodka zaskakująco dobrze[emoji33][emoji5]
Jak pieluchy?

Mmufinka Gratulacje[emoji5][emoji5] czasem tak jest ze hcg startuje powili a potem jest wystrzał w gore i wszystko ok. Życzę syna[emoji8]

U mnie 32tc

Dorota my tez domowe wakacje mamy. Staramy sie w każdy weekend byc nad morzem

U nas nic nowego i nic dobrego czy złego.

http://lbdf.lilypie.com/UYdOp1.png

Siewierz to trochę kawałek, bo ja jakieś 25 km od Częstochowy w stronę Łodzi, a kiedy będziesz dokładnie? I gdzie dokładnie? ;-)napisz nazwę wsi, sprawdzę ile to km odemnie ;-)

reklama
Do góry