reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy trójki (i nie tylko) dzieci- tu można pisać "bzdety"

Słodka jutro sprawdzę ile to dokładnie km ;-)

U mnie dziś fajny dzień, 3,5 godziny spacer z dziećmi, piknik ;-), basen pod domem, po 21 m przywiózł dziadków na weekend ;-). Jutro planujemy grilla z dziadkami, a w niedziele jechać do wesołego miasteczka ;-)

Słodka dopiero co wczoraj napisałam Ci ze zwierzęta się unormowaly to dziś rano idę i 1 kura na mięso padła, już więcej ich nie kupię, miałam 5 kur, została się 1, wszystkie padły więc żadnej nie zjedliśmy.

reklama
Kurcze! Znów mnie trochę wcięło i tu tyyyyle się wydarzyło! W wolnym czasie nadrobię zaległości. A dziś tylko napiszę, że ciągle zaprawy szykuję na zimę, poza tym najmłodszy odkąd sam chodzi i wchodzi wszędzie, to normalnie oszaleć można, bo spuścić go z oczu nie można. Do tego musieliśmy zerwać podłogę w kuchni, a to wiązało się z nową wylewką - wyborem nowych kafelków - o to było niezłe wyzwanie dla mnie - zdecydować się nie mogłam przez ponad tydzień ! Ale zdecydowałam się w końcu i mężu je wczoraj położył. Jeszcze tylko fugi i możemy meble spowrotem do kuchni wstawiać. Ehh... bo taki bajzelek w domu sie zrobił, że hej! No dobra spadam spać, bo późno. Obiecuję poprawę i doczytam potem Was :)

Hej dziewczyny za szybko znów się pochwaliła chyba...moja beta ostatnio z 89.6 wzrosła do 150.0 przez 48 h co dało ki przyrost 120% i powód do ogromnej radości, niestety wczoraj po 120 h odebrałam kolejny wynik 489.9 co daje ok 60% przyrostu czyli znów spada...z tej ciąży tez raczej nic nie będzie, nie mam pojęcia czemu kolejna ciaza w przeciągu pół roku tak się znów kończy....lekarz uspokaja bo mała ma zaledwie rok wiec nic nam.nie jest tak po prostu los chce ale już mam dosc, lekarz nie jestem w stanie nic powiedzieć tylko tyle że dalej trzeba obserwować betę, a ja już teraz boje się o ciążę pozamaciczną bo wszędzie piszą ze takie skoki właśnie na to wskazują

Mmufinka a nie jest tak ze w pewnym momencie przyrost jest juz mniejszy? Kiedy masz usg zeby wykluczyć pozamaciczna? Tule mocno[emoji8]

Wesoła remont kuchni to zawsze koszmar ale efekt napewno wart zachodu[emoji5]

Dorota może kupiłaś jakieś trefne te kury?

U mnie końcówka 32tc i zmotywowałam sie do poprania ubranek. Poszalalam bo chyba przez 3 miesiace nie musze prac[emoji23]

Nie pojechaliśmy na wakacje ale staramy sie jeździć gdzieś weekendowo i ostatnio byliśmy nad morzem[emoji5] było wspaniale

1470730259-pwblji.jpeg
1470730270-ztbybx.jpeg
1470730282-rctys3.jpeg

http://lbdf.lilypie.com/UYdOp1.png

Poziomki tak przyrost zwalnia ale gdy beta jest powyżej 6000 u mnie jest raptem 500 teraz powinna przyrastac co 48 h o min 66% pozamacicznej nie wykryje jeszcze przy becie powyżej 1000 dopiero można zlokalizować pecherzyk.
Masz cudowna rodzinkę ☺ przyznam że ja mieszkam dosłownie 20 min drogi od Gdyńskiej plaży, a w tym roku nawet na chwilę nie zabrałam tam dzieci, musze się ogarnąć i je zabrać tym bardziej ze one kochają morze...
Gratuluję 32 tc juz czas zacząć prac wszystko ☺ mam nadzieje ze i ja niedługo będę mogła zacząć prac te cudne male ubranka, nie mam co narzekać mam trójkę maluchów w domu w tym jeszcze nie chodzacego roczniaka co też daje siły, jak czytam fora w których kobiety tracą ciążę o którą starały się przez 5 czy 10 lat to dopiero jest dramat, na szczęście potrafię się cieszyć tym co już mam, a przecież w końcu się doczekam tego mojego czwartego cuda, mamy jeszcze czas ☺

Mmufinka właśnie nie pamiętałam jak to jest z ta beta. Jasne ze sie doczekasz! Myslisz ze teraz juz nie ma na co liczyć?

Dziekuje[emoji8] my jechaliśmy 160 mil w jedna stronę wiec blisko nie mamy. Uwielbiamy morze wszyscy i gdybyśmy mieli bliżej bylibyśmy tam cześciej.

Wyjątkowo jestem nie ogarnięta, zawsze juz miałam wszystko gotowe a teraz jakiś tak mi nie idzie[emoji23]

http://lbdf.lilypie.com/UYdOp1.png

Poziomki ja też ostatnio nie ogarniam a w niedziele mamy chrzciny młodej i musze ogarnąć cały dom na przyjazd rodziny która będzie u nas nocować i nie wiem jak ja mam to zrobić zwłaszcza ze teraz cały tydzień na popołudnie do pracy no a na l4 nie ryzykuje jak nie wiem co z ta ciaza będzie bo umowa mi się jak na złość za miesiąc kończy
...
Iskierka nadziei się tli wiadomo, ale wole się nie nastawiać...
Pochwałę się tortem jaki zamówiłam na chrzest, tyle za napis będzie "chrzest i rożek Neli" Screenshot_2016-08-04-17-03-16.png

Załączniki

• Screenshot_2016-08-04-17-03-16.png
    Screenshot_2016-08-04-17-03-16.png
    320,9 KB · Wyświetleń: 94
Mmufinka śliczny tort.
Co do bety jest jeszcze jedna możliwość ze były na początku dwa zarodki dlatego taki duży przyrost. A teraz zwolnili bo jeden się wchłonął ?
Trzymam kciuki
Ja w szpitalu z kolejnym dzieckiem po drgawkach gorączkowych. U nas ewidentne to rodzinne

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Nir wiem. W sumie beta nie spadła a zwolniła, dam znać co powie dziś gin.
A co do umowy chyba przedłuża no ale jak pokaże l4 i nagle stracę ciążę a l4 skończy mi się na chwilę przed końcem no to lipa bo tak to w sumie w ciąży muszą przedłużyć gdyby było ok to już bym poszła a tak nie chce ryzykować.
Impreza na 20 osób plus 7 dzieci wiec trochę ich będzie wyprawiamy w restauracji wiec na szczęście gotowanie mnie ominie ☺

Do góry