reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy trójki (i nie tylko) dzieci- tu można pisać "bzdety"

reklama
Melduje się tak późno bo dopiero wróciłam z pracy u lekarza się przedłużyło i prosto z przychodni grałam do pracy
A więc, ku mojemu ogromnemu zdziwieniu na usg ukazał się piękny okrągły pecherzyk ciazowy co według mojego lekarza oznacza ze poziom bety jest ok 1000... Oczywiście zarodka nie widać mam być w czwartek a jutro znów powtórzyć betę, lekarz mówi ze przyrost jest najbardziej miarodajny po 48 h i ze mam zrobic ostatni pomiar jeśli wyjdzie ok to już więcej nie robić i będziemy wypatrywać zarodka co kilka dni
...
Jestem szczęśliwa, ale zmieszana i w szoku..
Zacznę się cieszyć gdy jutro beta faktycznie będzie powyżej tysiąca juz sama nie wiem co jest, objawów brak a może to znak że kluje nam się synek ? ☺ chyba znów odzyskałam nadzieje, choc jestem realistką i nie wpadam w euforię dopóki nie zobaczę serduszka migającego na ekranie usg ☺.
Dobranoc ☺

Dziękuję, ale jednak chyba nie będzie happy end'u wczoraj beta urosła tylko o 53% zobaczę co dziś lekarz powie...
Ale dziękuję za kciuki mila76 jeszcze nie puszczaj ☺
Miłego Dania ☺

Cześć

Milla współczuję drgawek, i jak teraz sytuacja u Ciebie?

Mmufinka kciuki moje mocno zacisniete, najważniejsze że beta rośnie a Nadzieja umiera ostatnia ;-).Tort śliczny, udanej imprezki i całych chrzcin życzę.

U mnie po staremu, w weekend byliśmy w wesołym miasteczku, teraz w weekend mamy gości.

Poziomki duży chłopak ;-), śliczne zdjęcia.
My przez zwierzęta uziemieni więc wypady tylko od rana do wieczora, ale też staramy się gdzieś jechać co niedzielę ;-).

reklama
Do góry