reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy trójki (i nie tylko) dzieci- tu można pisać "bzdety"

reklama
Melduje się tak późno bo dopiero wróciłam z pracy u lekarza się przedłużyło i prosto z przychodni grałam do pracy
A więc, ku mojemu ogromnemu zdziwieniu na usg ukazał się piękny okrągły pecherzyk ciazowy co według mojego lekarza oznacza ze poziom bety jest ok 1000... Oczywiście zarodka nie widać mam być w czwartek a jutro znów powtórzyć betę, lekarz mówi ze przyrost jest najbardziej miarodajny po 48 h i ze mam zrobic ostatni pomiar jeśli wyjdzie ok to już więcej nie robić i będziemy wypatrywać zarodka co kilka dni
...
Jestem szczęśliwa, ale zmieszana i w szoku..
Zacznę się cieszyć gdy jutro beta faktycznie będzie powyżej tysiąca juz sama nie wiem co jest, objawów brak a może to znak że kluje nam się synek ? ☺ chyba znów odzyskałam nadzieje, choc jestem realistką i nie wpadam w euforię dopóki nie zobaczę serduszka migającego na ekranie usg ☺.
Dobranoc ☺

Dziękuję, ale jednak chyba nie będzie happy end'u wczoraj beta urosła tylko o 53% zobaczę co dziś lekarz powie...
Ale dziękuję za kciuki mila76 jeszcze nie puszczaj ☺
Miłego Dania ☺

Cześć

Milla współczuję drgawek, i jak teraz sytuacja u Ciebie?

Mmufinka kciuki moje mocno zacisniete, najważniejsze że beta rośnie a Nadzieja umiera ostatnia ;-).Tort śliczny, udanej imprezki i całych chrzcin życzę.

U mnie po staremu, w weekend byliśmy w wesołym miasteczku, teraz w weekend mamy gości.

Poziomki duży chłopak ;-), śliczne zdjęcia.
My przez zwierzęta uziemieni więc wypady tylko od rana do wieczora, ale też staramy się gdzieś jechać co niedzielę ;-).

reklama
Do góry