reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Mamy trójki (i nie tylko) dzieci- tu można pisać "bzdety"

reklama
Poziomki przytulam i jak dziś u ciebie?

Słodka trochę nie rozumiem, jak zajdziesz na koniec wakacji to od września choroby się zaczynają wtedy byłabyś na początku ciąży, z tą cytomegalia nie pomogę nie znam się.

Ja czekam na @, coś czuję że przyjdzie dziś lub jutro bo brzuch zaczyna pobolewac.

Lobuzy w szkole, ja zabieram się za sprzątanie i dziś gołąbki robię ;-)

Dorota, u nas choroby zaczynaja sie od grudnia najczesciej. Wlasnie tak jak zaszlam w ostatnia ciaze. Pozostale ciaze mialam sierpniowo wrzesniowe :)

Poziomki, niestety na wpisie z sekcji nic szczegolowo nie pisze.
Mnie w szpialu jak pobali krew to robili tylko badania zwiazane z krzepliwoscia krwii

Słodka powodzenia !
Poziomki lepiej już?? ja mam kryzys jak ...nie wiem....hormony biją chyba na całego...Weekend miałam okropny.
Dorota mam 14 letnie bliźniaki i niespełna 3 letniego synka...teraz córeczka z brzuchu. Dziś kończę 34tc...od jutra ku 35...

reklama
Dorota daj tych gołąbków!!

Nie uwierzycie ale u nas nie ma kapusty która nadawałaby sie na gołąbki. Sa tylko malusie [emoji35]

Słodka szoda, to zrób test przecież to chwila a zawsze cenna informacja.
Problem z tym dziadostwem jest taki ze większość populacji to ma i jeżeli chorowałam przed ciaza to jest tylko 1% ryzyka ze ze Twoje przeciwciała nie obronią dziecka.

Venice na końcówce to masakra hormony dostają szału. Przygotowana jesteś?

Ja dopóki nie dostanę telefonu to sie nie uspokoję.

Link do: Słodka Malina
Link do: Handmadebypati

Do góry