reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Mamy trójki (i nie tylko) dzieci- tu można pisać "bzdety"

Wkor...am sie
Ponieważ minęło juz 9 dni dzwonię do szpitala gdzie miałam robione badania to babka mi mówi ze ich nie ma i kieruje mnie do mojego gdzie tez mówią ze nie maja. Zeby było jasne jest system działający i po nr ubezp ma sie pełne dane pacjenta. Ale myśle ok, może jeszcze nie przyszły..
Dzwonię do położnej swojej a ta nie odbiera, No to wysyłam smsa zeby sprawdziła mi wyniki bo juz długo czekam i sie denerwuje. Odpisała ze jedzie do szpitala to sprawdzi. Ok
Pisze mi pytała o wyniki i lekarz do mnie zadzwoni. No to ja panika ze cos jest nie tak.
I pytam czy cos jest złe a ona mi ze nie, nic złego ale nie rozumiała wyników i spytała lekarza.
Szczerze mówiąc to nie wiem czy mnie uspokaja a raczej zbywa czy faktycznie wyniki ok. Jak by nie mogła powiedzieć wyniki dobre czekaj na tel[emoji35]

Link do: Słodka Malina
Link do: Handmadebypati

reklama
hej laseczki! u nas apogeum masakry - jutro premiera aplikacji którą piszemy, proszę o kciuki :D

poziomki - masakra z tymi wynikami! Obyś jak najszybciej dowiedziała się co i jak - same dobrze rzeczy oczywiście :)

Doris - wow, bliziutko już:)

U mnie nerwów i doła ciąg dalszy, ale egzamin zaliczyłam dość ładnie :) Za tydzień kolejna "porcja", no i pisanie mgr..a czasu ciągle brak! a jak jest czas, to sił nie ma.. Heh :/ Ale staram się nei poddawać :)

Poziomki tylko się nie denerwuj bo wiesz że nie możesz.. Wiesz już coś więcej ???

Doris ale to zlecialo wow !

Ivi co to za aplikacja ??

Ja właśnie jadę do Poznania na weekend , doznałam szoku, ze intercity płaci się za herbatę !!

Buziaki

Napisane na LG-H815 w aplikacji Forum BabyBoom

Stefa - SmartTour, czyli aplikacja do zwiedzania - na stronie jest fajnie opisane: smart-tour.pl .

Dziś wielki start:)

Hej
Poziomki jak tam? Wyniki masz?

U mnie nic nowego, przełożyłam wizytę ze środy na jutro, bo jakaś niespokojna jestem/ Jak zrobi mi usg i ktg no może lepiej się poczuję. Brzuch mi się dziś napina często, rozpoczęłam 36 tc :-)

Doris super ze juz 36:)

Poziomki daj znac co i jak :)

Ja bede miała do was pytanie tylko muszę laptopa dorwać.. Bo to wiecej pisania jest... Ale chodzi o "organizacje" wieczoru przy dzieciakach rożnej płci i rożnych potrzebach.. Do tej pory mycie i czytanie było wspólne, ale najstarszy coraz bardziej odstaje od dziewczynek i coraz bardziej widać różnice miedzy nim a dziewczynkami i nie mam pomysłu jak to organizacyjnie ogarniać:(

Sent from my iPhone using Forum BabyBoom mobile app

Poziomki???????

Doris 3 mam kciuki za wizytę.

Ivi nie pomogę nie u mnie póki co to organizacja że wszyscy razem.

Dostałam dziś spóźniona @ i od dziś pierwszy raz zastosowalam plastry anty, poki co nie chce zajść w ciążę a za jakiś czas zobaczymy . Teraz czuje ze ta dobra decyzja zabezpieczyć się.

Ostatnia edycja:
reklama
poziomki???

Doris mi brzuch tez sie czesto napina teraz i ogolnie ciezko mi w tych ostatnich tygodniach bo ciagle mnie cos stresuje.

Do góry