reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Mamy trójki (i nie tylko) dzieci- tu można pisać "bzdety"

Dorota, niezly zwierzyniec macie ;). Ja czuje sie dobrze, dziekuje ;)
Co prawda wczoraj zaczely mi sie jakies plamienia, ale mysle sobie ze to owulacyje albo hormony sie stabilizuja. Taki brazowawy sluz. Staram sie byc dobrej mysli i czekam na "godzine zero" zeby postarac sie o blizniaki ;). Blizniaki to moje marzenie, 4razy sie nie udalo to moze teraz.

reklama
Słodka a miałaś już 1 @? Ja czekam teraz na 2 @, staracie się odrazu czy odczekujecie?
Zwierząt mamy dokładnie 16 szt ;-), psa, 4 koty, 5 kur , 1 kogut i 5 kaczek ;-), aha i chłopa hi tylko nie wiem gdzie go wlozyc czyli do kategorii zwierząt, czy dzieci hi.

Poziomki a jak wyniki będą ok to amniopunkcje też robisz? Nie boisz się jej zrobić? Kiedy wyniki mają być?

Pierwsza juz mialam jakies dwa tygodnie temu. Chcialabym zajsc w ciaze na koniec lata zeby ten najgorszy okres chorub nie zaatakowal pierwszego trymestru. Zastanawiam sie nad badaniem na cytomegalie. Niewiem czy to ona nie byla przyczyna straty.

Mufinka dobrze ze w porę wszystko wykryte, będzie dobrze.

Dorota fajny zwierzyniec.

Poziomki łóżeczko śliczne. I masz rację , kto jak to ale matka musi wierzyć w swoje dziecko.

Owsianka życzę Ci owocnych boboseksow :)
Ivi dobrze ze poszłaś na to koło, później byś sobie wyrzucala ze byłaś tak blisko i zrezygnowała. Trzymam kciuki za jak najlepszą ocenę.

U nas sucho i gorąco, mamy klęskę na polach , nie wiem co to będzie.

Napisane na SM-G350 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Muffinka wow! Ale szczęście w nieszczęściu ze znalezione i leczone to cholerstwo. Szanse ze wyleczysz masz na szczęście duże :) do stycznia jeszcze kawał czasu. Trzymam mocno kciuki!!
Wpadaj cześciej.

Poczytałam trochę pozytywnych historii na ang forach. Nastawiło mnie to pozytywnie.
Kupiłam wczoraj łóżeczko :)
1464340546-mwzjzy.jpeg

Przed nami tydzień wolnego:) jak sie cieszę, bedzie mniej dreptania.

Link do: Słodka Malina
Link do: Handmadebypati
kochana piękne łóżeczko
tez czegos szukam podeslesz mi linka gdzie kupilas ?

Napisane na SM-G357FZ w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry